Puszyste kobiety a szpilki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Puszyste kobiety a szpilki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

1

Temat: Puszyste kobiety a szpilki

Ostatnio poznałem w nowej-starej pracy poznałem koleżankę. Jest mocno przy kości, ale chodzi w butach na wysokim obcasie i ma obłędnie ukształtowane nogi.

Jak sądzicie, czy kobiety puszyste powinno się przekonywać, żeby zamiast się odchudzać, po prostu zaczęły nosić szpilki? Jeśli tak, to w jaki sposób mówić im, że w takim przypadku masa ciała stanie się atutem, gdyż obciążenie wyrobi posągowy kształt nóg?

Myślę, że czas zacząć o tym rozmawiać smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Puszyste kobiety a szpilki

Ale ze co, chcesz przekonywać obce kobiety? Jeśli jakaś konkretna puszysta w szpilkach Ci się podoba to ja podrywaj i tyle. Nie wiem jaki cel miałoby zachęcanie obcych kobiet do takiego a nie innego ubierania się.

3

To jakiś twój fetysz?
Osobiście nie widzę nic pięknego w sporej nadwadze, ani tym bardziej w posągowych nogach które muszą tę masę jakoś trzymać w pionie. Ale co kto lubi smile smile smile

Nie musisz jednak przekonywać nikogo że nie musi się odchudzac, ani że musi... Po prostu, to chyba nie twoja  sprawa jak kto wygląda.

A rozmawiać możesz o tym na specjalnych forach dla fetyszystów, tam jest miejsce na takie tematy.

4

Salomonka napisał/a:

To jakiś twój fetysz?
Osobiście nie widzę nic pięknego w sporej nadwadze, ani tym bardziej w posągowych nogach które muszą tę masę jakoś trzymać w pionie. Ale co kto lubi smile smile smile

Nie musisz jednak przekonywać nikogo że nie musi się odchudzac, ani że musi... Po prostu, to chyba nie twoja  sprawa jak kto wygląda.

A rozmawiać możesz o tym na specjalnych forach dla fetyszystów, tam jest miejsce na takie tematy.

To nie fetyszyzm, tylko uświadamianie kobiet puszystych, że mają olbrzymi potencjał.

5

Grasse napisał/a:

Ostatnio poznałem w nowej-starej pracy poznałem koleżankę. Jest mocno przy kości, ale chodzi w butach na wysokim obcasie i ma obłędnie ukształtowane nogi.

Jak sądzicie, czy kobiety puszyste powinno się przekonywać, żeby zamiast się odchudzać, po prostu zaczęły nosić szpilki? Jeśli tak, to w jaki sposób mówić im, że w takim przypadku masa ciała stanie się atutem, gdyż obciążenie wyrobi posągowy kształt nóg?

Jak kobieta lubi nosić szpilki, to nosi nawet jak ma nadwagę. Inny temat, jak się porusza w nich. Masa ciała  ma być atutem? Chyba de gustibus...

6

Tamiraa napisał/a:
Grasse napisał/a:

Jak kobieta lubi nosić szpilki, to nosi nawet jak ma nadwagę. Inny temat, jak się porusza w nich. Masa ciała  ma być atutem? Chyba de gustibus...

Uwierz mi, moja koleżanka porusza się bardzo zwinnie - ma pięknie wyrzeźbione nogi.

7

Chyba nie umiem sobie tego wyobrazić. Znaczy, jakie ona ma te mięśnie, że widać je spod tej sporej nadwagi? Tzn. zakładam, że sporej, bo chyba nie zakładałbyś wątku o kilku kilogramach na plusie. No chyba że tłuszcz jej się odkłada na górze, a nogi ma względnie szczupłe...

8

SaraS napisał/a:

Chyba nie umiem sobie tego wyobrazić. Znaczy, jakie ona ma te mięśnie, że widać je spod tej sporej nadwagi? Tzn. zakładam, że sporej, bo chyba nie zakładałbyś wątku o kilku kilogramach na plusie. No chyba że tłuszcz jej się odkłada na górze, a nogi ma względnie szczupłe...

Nogi ma masywne, wyraźnie widać zarys mięśni i napięcie.

Grasse napisał/a:
SaraS napisał/a:

Jak Ciebie to kręci - spoko.

Gdy ja widzę u kobiety nogi jak kolumny katedralne to robi mi się niedobrze sad

Mi się podobają takie szczupłe dziewczyny z również szczupłymi nogami, takie filigranowe blondynki, a nie babska, które wyglądają jak chodzący pojazd pancerny ze zwinnością wagona węglowego.

Są gusta i guściki wink

10

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Grasse napisał/a:
SaraS napisał/a:

Jak Ciebie to kręci - spoko.

Gdy ja widzę u kobiety nogi jak kolumny katedralne to robi mi się niedobrze sad

Mi się podobają takie szczupłe dziewczyny z również szczupłymi nogami, takie filigranowe blondynki, a nie babska, które wyglądają jak chodzący pojazd pancerny ze zwinnością wagona węglowego.

Są gusta i guściki wink

Wyobraź sobie, że porusza się bardzo zwinnie. A proporcjonalna rzeźba nóg prezentuje się o niebo lepiej niż suche patyki. To nie bezkształtna masa, a tłuszczyk idealnie wkomponowany w piękne mięśnie.

11 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-05-26 22:46:56)

Chciałbym zakończyć tę dyskusję, gdyż jem kolację a tutaj piszemy o grubych kobietach....

12

Chciałbym zakończyć tę dyskusję, gdyż jem kolację a tutaj piszemy o grubych kobietach....

Jesz kolację o 23 a brzydzisz się puszystych kobiet? big_smile

Grasse napisał/a:

Jesz kolację o 23 a brzydzisz się puszystych kobiet? big_smile

Dokładnie tak

14

a wiesz ile schorzeń można się nabawić od szpilek? ja przestałam nosić bo mi stopy zdeformowały. mam nadzieję, że odwracalnie. narazie chodzę na fizjoterapię, mam nadzieję, że obejdzie się bez operacji

15

SaraS napisał/a:

w szpilkach naprawdę wyglądają nogi na umięśnione. to przez nienaturalne ułożenie.

16

Inkwizytorka napisał/a:

a wiesz ile schorzeń można się nabawić od szpilek? ja przestałam nosić bo mi stopy zdeformowały. mam nadzieję, że odwracalnie. narazie chodzę na fizjoterapię, mam nadzieję, że obejdzie się bez operacji

Z tego co wiem, to kwestia treningu - znam kobiety, które tak długo chodziły na wysokim obcasie, że  balerinach im niewygodnie.

17

Grasse napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Z tego co wiem, to kwestia treningu - znam kobiety, które tak długo chodziły na wysokim obcasie, że  balerinach im niewygodnie.

Nie będziesz wiedzieć, jak sam nie pochodzisz na obcasach  smile

18 Ostatnio edytowany przez jjbp (2023-05-27 08:13:01)

Grasse napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

A czy to właśnie przypadkiem nie jest objaw schorzenia? Ból/dyskomfort przy chodzeniu w płaskim obuwiu nie jest normalny

19 Ostatnio edytowany przez display (2023-05-27 08:30:08)

Grasse napisał/a:

I co w związku z tym? Że to niby dobrze? Puknij się w głowę

20

jjbp napisał/a:
Grasse napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

A czy to właśnie przypadkiem nie jest objaw schorzenia? Ból/dyskomfort przy chodzeniu w płaskim obuwiu nie jest normalny

Tak, to jest właśnie już objaw schorzenia.

21

Grasse napisał/a:

To nie bezkształtna masa, a tłuszczyk idealnie wkomponowany w piękne mięśnie.

XD tłuszcz przykrywa mięśnie a nie jest w nie wkomponowany XD. Jeżeli widać mięśnie to najwyraźniej kobieta nie jest gruba, a Ty masz spaczony obraz kobiet.

22

Temat z kafeterii.  To samo z ubiorem. Niektórym podobają się puszyste dziewczyny w mini.

Szpilki zostawcie szczupłym blondynkom a nie wielkim babom oderwanym od pracy w polu.

24

M!ri napisał/a:
Grasse napisał/a:

To nie bezkształtna masa, a tłuszczyk idealnie wkomponowany w piękne mięśnie.

XD tłuszcz przykrywa mięśnie a nie jest w nie wkomponowany XD. Jeżeli widać mięśnie to najwyraźniej kobieta nie jest gruba, a Ty masz spaczony obraz kobiet.

Chyba nie odróżniasz kobiety z ładnie zarysowanymi mięśniami ud od Robokopa typu Marit Bjoergen.

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Puszyste kobiety a szpilki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024