Dlaczego jestem takim "gay magnetem" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego jestem takim "gay magnetem"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26 ]

Temat: Dlaczego jestem takim "gay magnetem"

Jestem mężczyzną Zauważyłem, że podczas gdy inni mężczyźni uwielbiają ze mną rozmawiać, przebywać czasami może nawet za bardzo się do mnie kleją to niestety mam problem z przeciwną płcią.Większość kobiet wyraźnie mnie nienawidzi albo pogardza, nie wiedząc czemu. Zastanawiam się co jest tego powodem: Lubie opiekować się dziećmi specjalnej troski, astrologie, ogrodnictwo, gotowanie jak i wegetrianizm, myślałem że te atrybuty są atrakcyjne dla kobiet być może jestem brzydki jak noc lub moje nastwienie jest zbyt negatywne? "The truth shall set us free" Jaka jest wsza opinia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego jestem takim "gay magnetem"

Moje hipotezy:
1. Twój wygląd nie jest atrakcyjny dla kobiet.
2. Twoje cechy charakteru nie są atrakcyjne dla kobiet.
3. Twoje zachowanie lub sposób bycia j/w
4. Twoje zainteresowania j/w
5. Nie umiesz rozmawiać z kobietami albo jesteś nieśmiały.
6. Jesteś za niski.
7. Jesteś simpem.

Jak Twoje SMV?

3

Jestem wysoki mam 190 cm wzrostu kocham dzieci przecież bycie opiekuńczym jest atrakcyjnym atrybutem dla kobiet! O co tu chodzi?

4

Niedojrzałe kobiety wolą bad boyów. Jak już się wybawią to znajdują takich jak Ty. Miłych, lubiących dzieci, z ciekawymi hobby. Musisz poczekać albo znaleźć dojrzałą

5

Zostałeś zmanipulowany. Kobiety lubią silnych (fizycznie i psychicznie), pewnych siebie, zaradnych mężczyzn, najlepiej w typie przywódcy. Oczywiście są wyjątki, ale na ogół tak jest.

6

Ann_lazk napisał/a:

Niedojrzałe kobiety wolą bad boyów. Jak już się wybawią to znajdują takich jak Ty. Miłych, lubiących dzieci, z ciekawymi hobby. Musisz poczekać albo znaleźć dojrzałą

W ogóle nie o to chodzi. Gdyby wyglądał jak Pedro Pascal czy inny Brad Pitt, to byłoby super sexy, że opiekuje się dziećmi.
Ogólnie jeśli facet jest mega gorący z wyglądu, to większość rzeczy które robi, są sexy.

Mój wniosek: nie podobasz się kobietom fizycznie, autorze.
Ok, może jesteś wysoki, ale np. w typie Gabe'a z The Office - chudy, blady i pizdusiowaty.

7

madoja napisał/a:
Ann_lazk napisał/a:

W ogóle nie o to chodzi. Gdyby wyglądał jak Pedro Pascal czy inny Brad Pitt, to byłoby super sexy, że opiekuje się dziećmi.
Ogólnie jeśli facet jest mega gorący z wyglądu, to większość rzeczy które robi, są sexy.

Mój wniosek: nie podobasz się kobietom fizycznie, autorze.
Ok, może jesteś wysoki, ale np. w typie Gabe'a z The Office - chudy, blady i pizdusiowaty.

madoja, przeciez Pedro jest brzydki ...:D

8

Autorze, poczytaj o redpill .

9

Mariusz ale dlaczego mężczyźni mnie kochają w takim razie?

10

Rarepianist napisał/a:

Mariusz ale dlaczego mężczyźni mnie kochają w takim razie?

A skad mam to wiedziec?
A po 2 : skad wiesz ze Cie kochaja?

11

Mariusz 1984 napisał/a:

Scarlett Johanssen wg mnie też, ale faceci uważają inaczej.
Pedro jest super sexy według kobiet, wystarczy poczytać komentarze kobiet w necie.

12

R_ita2 napisał/a:

Też mi się nie podoba Scarlett... w mojej opinii jej uroda jest jakaś taka wulgarna. Nie wiem skąd takie odczucie. Ale Pedro też jest w mojej opinii nieciekawy, nie chce mówić, że brzydki bo podobno nie ma brzydkich, ale no niczym mnie nie urzeka : D na pewno nie powiedziałbym, że jest sexy. Ile ludzi tyle opinii. To piękne, że się tak różnimy w gustach.

To prawda.
Tak samo Cillian Murphy. Niektórzy uważają ze jest mega hot, inni ze wręcz bardzo brzydki.

13

madoja napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

Pedro jest super sexy według kobiet, wystarczy poczytać komentarze kobiet w necie.

A może się wreszcie sama pokażesz? Tak bardzo lubisz oceniać innych.

14

madoja napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

Jakbyś była gwiazdą hitu filmowego, też byłabyś uznana za sexy kobietę

15

Bland44 napisał/a:
madoja napisał/a:
Mariusz 1984 napisał/a:

Jakbyś była gwiazdą hitu filmowego, też byłabyś uznana za sexy kobietę

Nie no, tak to chyba nie działa.... Gwiazdami hitów były np. Meryl Streep, Whoopi Goldberg, Glenn Close czy Tilda Swinton, a nikt nie ma je za seks-bomby.

16

Rarepianist napisał/a:

Jestem mężczyzną.
Lubie opiekować się dziećmi specjalnej troski, astrologie, ogrodnictwo, gotowanie jak i wegetrianizm, myślałem że te atrybuty są atrakcyjne dla kobiet być może jestem brzydki jak noc lub moje nastwienie jest zbyt negatywne?

Wypisałeś typowo kobiece zainteresowania. Jestem kobietą i to są moje zainteresowania, fajnie jak W DALSZEJ perspektywie facet je podziela, ale ogólne wolałabym żeby miał bardziej 'męskie' zainteresowania. Od gadania o astrologii i wegetetarianiźmie mam koleżanki.

17

Rarepianist napisał/a:

Jestem wysoki mam 190 cm wzrostu kocham dzieci przecież bycie opiekuńczym jest atrakcyjnym atrybutem dla kobiet! O co tu chodzi?

'Przecież' ?? Po pierwsze to z Twojego wpisu wynika, że W OGÓLE nie masz pojęcia o kobietach, wyłania się obraz faceta bez jaj.
Fajnie, jak facet chce mieć i lubić dzieci - ale ta cecha powinna wychodzić wg. mnie w dalszej perspektywie, jak już kobieta zapała do mężczyzny jakimś uczuciem, jak on jest seksi, męski, silny a nie piz.deczka co się do dzieci pocieszenie uśmiecha.

Mam takiego 'kolegę' i chociaż dałabym się pokroić za to żeby znaleźć partnera który chciałby założyć rodzinę i mieć dzieci (tak jak on by to chciał ze mną), to jak widziałam jak on reagował na dziecko i jak to zaczął miny strugać, uśmiechać się i prawie klaskać to na rzy.gi mi się zbierało.

18

Olaodkota napisał/a:
Rarepianist napisał/a:

Jestem mężczyzną.
Lubie opiekować się dziećmi specjalnej troski, astrologie, ogrodnictwo, gotowanie jak i wegetrianizm, myślałem że te atrybuty są atrakcyjne dla kobiet być może jestem brzydki jak noc lub moje nastwienie jest zbyt negatywne?

Wypisałeś typowo kobiece zainteresowania. Jestem kobietą i to są moje zainteresowania, fajnie jak W DALSZEJ perspektywie facet je podziela, ale ogólne wolałabym żeby miał bardziej 'męskie' zainteresowania. Od gadania o astrologii i wegetetarianiźmie mam koleżanki.

Napisz jeszcze że jesteś wrażliwy, rodzinny, lubisz komedie romantyczne i szybko Ci stópki marzną na mrozie i pozamiatane.

19

Olaodkota napisał/a:

Napisz jeszcze że jesteś wrażliwy, rodzinny, lubisz komedie romantyczne i szybko Ci stópki marzną na mrozie i pozamiatane.

I jak tu być wrażliwym i ciepłym mężczyzną?
Przecież kobiety mówią, że takiego chcą smile

20

Farmer napisał/a:
Olaodkota napisał/a:

Być może co innego rozumiemy przez określenie „wrażliwy”, stąd nieporozumienia

21 Ostatnio edytowany przez Olaodkota (2023-04-22 18:06:46)

Husky napisał/a:
Farmer napisał/a:
Olaodkota napisał/a:

Być może co innego rozumiemy przez określenie „wrażliwy”, stąd nieporozumienia

Dokładnie, jest różnica między wrażliwym a przewrażliwionym. Tak samo jak jest różnica między kobiecą, a męską wrażliwością.

22

Farmer napisał/a:
Olaodkota napisał/a:

Fajnie jak mężczyzna jest wrażliwy i ciepły w środku, po bliższym, dłuższym poznaniu, a nie kiedy to są cechy które na samym początku na pierwszym miejscu i wręcz wylewają mu się z uszu i za każdym razem jak otworzy usta. Poznałam takich mężczyzn i jest to wręcz obrzydliwe.
Taki ciepły, taki wrażliwy że aż 'gay magnet' i kobiety zaczynają się zastanawiać czy on aby nie jest innej orientacji.

23

Rarepianist napisał/a:

Jestem mężczyzną Zauważyłem, że podczas gdy inni mężczyźni uwielbiają ze mną rozmawiać, przebywać czasami może nawet za bardzo się do mnie kleją to niestety mam problem z przeciwną płcią.Większość kobiet wyraźnie mnie nienawidzi albo pogardza, nie wiedząc czemu. Zastanawiam się co jest tego powodem: Lubie opiekować się dziećmi specjalnej troski, astrologie, ogrodnictwo, gotowanie jak i wegetrianizm, myślałem że te atrybuty są atrakcyjne dla kobiet być może jestem brzydki jak noc lub moje nastwienie jest zbyt negatywne? "The truth shall set us free" Jaka jest wsza opinia?

Masz pewnie sporo kobiecej energii i dlatego. Tak wynika z tego co napisałeś. To nic złego, po prostu masz jej więcej niż standardowy facet - wrażliwość , refleksyjność, skierowanie w stronę duchowosci, troskliwosc...Do tego jeśli dobrze wyglądasz (moi znajomi geje bardzo wysoko mają poczucie estetyki) - to budzisz zainteresowanie swojej płci.

24

R_ita2 napisał/a:

Też mi się nie podoba Scarlett... w mojej opinii jej uroda jest jakaś taka wulgarna. Nie wiem skąd takie odczucie. Ale Pedro też jest w mojej opinii nieciekawy, nie chce mówić, że brzydki bo podobno nie ma brzydkich, ale no niczym mnie nie urzeka : D na pewno nie powiedziałbym, że jest sexy. Ile ludzi tyle opinii. To piękne, że się tak różnimy w gustach.

U Scarlett dużą rolę odgrywa głos. Gdyby do jej twarzy odczepić jakiś inny, szczebioczący damski głosik, to efekt byłby dużo słabszy. W filmie "Her" Scarlett gra samym głosem i potrafi być seksowna. Zresztą są ludzie, którzy obiektywnie nie są jakimiś pięknościami, ale po prostu mają w sobie to coś, charyzmę, magnetyzm. Scarlett właśnie taka jest. Pedro też. Przecież w "Grze o Tron" był seksowny jako Oberyn Martell. Jest postrzegany jako taki typ męskiego-wrażliwca. Dla wielu kobiet to jest seksi.

25 Ostatnio edytowany przez Rarepianist (2023-04-26 23:07:33)

Coż zostaje zaakceptować że 4,6 mld kobiet nienawidzi mnie. Szukam faceta któryś się ze mną umówi! kobiety nie chcą mnie więc jestem wolny ROFL

26

Dlaczego to mnie tak bulwersuje wiem że to brzmi egoistycznie ale powód jest dzieciństwo. Gdy byłem dzieckiem byłem oczkiem dla innych ludzi zwłaszcza kobiet i wszystko się odwróciło gdy stałem się dorosłym czuje się jakbym popełnił przestępstwo stulecia jak piotruś pan!!

Posty [ 26 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego jestem takim "gay magnetem"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024