Czy mężczyzna który zajmuje się dziećmi specjalnej troski, interesuje się gotowaniem, astrologią, dekoruje domki dla lalek w wolnym czasie kocha zwierzęta jak i ogrodnictwo i jest weganem. Czy te atrybuty uważacie za atrakcyjne u mężczyzny?
1 2023-04-13 15:05:24 Ostatnio edytowany przez Rarepianist (2023-04-13 15:09:08)
Nie ma chyba kobiety, dla której każda z tych rzeczy była atrakcyjna, ale to nic, nie trzeba lubić WSZYSTKIEGO tego samego co druga osoba. Podejrzewam, że największe szanse na odpowiednią osobę będą w środowiskach miłośników zwierząt/pomagających zwierzętom, lub lokalnych wegan. Astrologia jednych zachęci, a innych odstraszy. Ludzi, którzy dobrze gotują, kochają wszyscy
Czy mężczyzna który zajmuje się dziećmi specjalnej troski, interesuje się gotowaniem, astrologią, dekoruje domki dla lalek w wolnym czasie kocha zwierzęta jak i ogrodnictwo i jest weganem. Czy te atrybuty uważacie za atrakcyjne u mężczyzny?
nie
A zachody słońca lubisz? Przedzierałbyś się przez krzaki, żeby mieć lepszy widok?
Rarepianist napisał/a:Czy mężczyzna który zajmuje się dziećmi specjalnej troski, interesuje się gotowaniem, astrologią, dekoruje domki dla lalek w wolnym czasie kocha zwierzęta jak i ogrodnictwo i jest weganem. Czy te atrybuty uważacie za atrakcyjne u mężczyzny?
A zachody słońca lubisz? Przedzierałbyś się przez krzaki, żeby mieć lepszy widok?
To nie jest ważne jeśli nie jest naturalnie piękny i filigranowy
Nie zbyt.
Jak astrologia jest pociągająca, to pozostałe cechy jakoś nie bardzo.
Może i lecę stereotypami ale powiem to szczerze.
Przed oczyma mam obraz męskiej ciapy. Taki wrażliwiec, delikatny taki, mało męski zarówno z wyglądu i charakteru. Trochę kojarzy mi się z...pedofilem. nie wiem dlaczego, krzywdzące, ale tak jest
To jest moje zdanie, natomiast na pewno niektórym kobietom to może być atut, wielbicielek należy szukać w podobnych gronach
Nie zbyt.
Taki wrażliwiec, delikatny taki, mało męski zarówno z wyglądu i charakteru. Trochę kojarzy mi się z...pedofilem.
Trochę grubo z tym pedofilem...
Choć zainteresowania faktycznie raczej kojarzone z kobietami. Co nie musi być złe, bo w gronie miłośników danej rzeczy można znaleźć partnerkę...
Istotka6 napisał/a:Nie zbyt.
Taki wrażliwiec, delikatny taki, mało męski zarówno z wyglądu i charakteru. Trochę kojarzy mi się z...pedofilem.
Trochę grubo z tym pedofilem...
Choć zainteresowania faktycznie raczej kojarzone z kobietami. Co nie musi być złe, bo w gronie miłośników danej rzeczy można znaleźć partnerkę...
Wiem że grubo, ale co zrobię że ktoś pracujący z dziećmi specjalnej troski, który maluje domki dla lalek itp, tak mi się kojarzy z pozostałymi cechami wyżej wymienionymi...
Oczywiście nie oskarżam o nic i przepraszam, jeśli wywołałam w Autorze jakieś nieprzyjemne emocje
9 2023-04-18 13:37:40 Ostatnio edytowany przez zwykły_facet (2023-04-18 13:38:19)
Raczej kobieta dojrzała i po przejściach prędzej się zainteresuje, większość młodych wybierze łobuza, który "kocha bardziej" i dopiero jak się przejedzie to szuka kogoś bardziej wrażliwego i z dobrym sercem. Jednak to trochę takie generalizowanie. Znam sporo 30 latek, które są zachwycone Dorocińskim a on ma mega dobre serce, nie jest BadBoyem ale za to uznanym aktorem więc to też nie najtrafniejsze porównanie. Jednak najważniejsze to być sobą, na siłę nie udawaj kogoś innego, bo na dłuższą metę nie dasz rady a kogoś oszukasz. Może poszukaj sobie jeszcze jakiegoś zajęcia lub hobby, które by bardziej z męskim światem się kojarzyło.
Widzę że mit "łobuz kocha najbardziej" wiecznie żywy i kochany XD
Niestety prawda jest inna...
Niestety to nie mit, nadal spora rzesza młodych kobiet w to wierzy i piszę to nie teoretycznie ale na podstawie obserwacji.
Jest jeszcze jeden czynnik, który pominęłam wyżej, a który "załatwia sprawe" u niedoświadczonych, mało inteligentnych kobiet, które przemoc i prostactwo mylą z męska siłą. Chodzi o intensywnośc doznań i emocje, które z takimi facetami mają. To im gwarantują swoim stylem bycia i życia. A że jest to niskiej jakości często, bo i te kobiety sa mało świadome, to inna sprawa.
Prędzej bym się do tej opcji skłaniał właśnie.
emm
tak sie wtrącę.
Pomyliła wam sie astrologia z astronomią.
Astrologia to to gówno w postaci horoskopów, wypływu gwiazd, odpowiednich koniunkcji itp
emm
tak sie wtrącę.
Pomyliła wam sie astrologia z astronomią.Astrologia to to gówno w postaci horoskopów, wypływu gwiazd, odpowiednich koniunkcji itp
Obawiam się, że autor jednak interesuje się zodiakiem a nie czarnymi dziurami
[Ja pisałam o kobietach bez problemów psychicznych.
Czyli z 10-15 %?
15 2023-04-18 21:03:20 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2023-04-18 21:03:58)
No i zdradzilo Cię to malowanie domków dla lalek.
Takie kobiece hobby: umiłowanie do rzeczy delikatnych i cukierkowych ..
Z mojego życiowego doświadczenia takie hobby mają mężczyźni mocno agresywni, którzy tę agresję usiłują schować, zamiast ją zaakceptować i kontrolować.
Miałeś agresywnego ojca, przemoc domową, coś co Ci każe od takich męskich atrybutów uciekać i tępić w sobie?