Hej, jako że dużo tu kobiet. Prosiłbym o na prawdę szczerą opinię odnośnie penisa. Mam za sobą 2 związki, seks był w miarę okej, więc spokojnie nie urazicie mnie niczym. Tak samo innych, bo sam jestem przykładem że seks może być świetny z penisem 12cm. Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.
Hej, jako że dużo tu kobiet. Prosiłbym o na prawdę szczerą opinię odnośnie penisa. Mam za sobą 2 związki, seks był w miarę okej, więc spokojnie nie urazicie mnie niczym. Tak samo innych, bo sam jestem przykładem że seks może być świetny z penisem 12cm. Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale my nie mamy miarki w oczach i totalnie rąbie nas czy to 10, 12 czy 15cm.
Skoro nie masz kompleksów to po co pytasz? Chwalisz się czy żalisz?
Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.
Żadna kobieta nigdy nie komentowała rozmiaru penisa: musiałbyś mieć jakiegoś mikro, albo giganta. Takie myślenie jest tylko w głowie facetów. Kobiety mają milion różnych innych swoich problemów.
Chciałbyś poznać koleżanki do luźnych relacji? To ja Ci powiem — jesteś w przysłowiowej "czarnej d...", bo nie poznasz. Po pierwsze dlatego, że twoje myślenie nie obczaja loigki kobiet, a po drugie pieniądze zepsuły FWB, chyba że poderwiesz w realu a nie w internecie kolezanki wokół siebie, czyli w praktyce obce gdzieś...
No większość facetów ma te 15-18cm, więc 12 to już trochę jest różnica. Wiesz, byłem z dwoma kobietami, może akurat miały mniejszą pochwę i dlatego seks był dobry?
ktoswyjatkowy napisał/a:Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.
Żadna kobieta nigdy nie komentowała rozmiaru penisa: musiałbyś mieć jakiegoś mikro, albo giganta. Takie myślenie jest tylko w głowie facetów. Kobiety mają milion różnych innych swoich problemów.
Chciałbyś poznać koleżanki do luźnych relacji? To ja Ci powiem — jesteś w przysłowiowej "czarnej d...", bo nie poznasz. Po pierwsze dlatego, że twoje myślenie nie obczaja loigki kobiet, a po drugie pieniądze zepsuły FWB, chyba że poderwiesz w realu a nie w internecie kolezanki wokół siebie, czyli w praktyce obce gdzieś...
Czemu nie poznam?
Gary napisał/a:ktoswyjatkowy napisał/a:Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.
Czemu nie poznam?
Tam powyżej jest napisane po kropce, od słów "Po pierwsze".
7 2023-04-02 22:31:29 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2023-04-02 22:40:22)
No większość facetów ma te 15-18cm, więc 12 to już trochę jest różnica. Wiesz, byłem z dwoma kobietami, może akurat miały mniejszą pochwę i dlatego seks był dobry?
Na podstawie kontaktu z 2 kobietami i w miarę OK seksu wyrażasz istotne opinie..
Ba, nie znasz opinii tych kobiet co do seksu z tobą w porównaniu z innymi partnerami.
Wyciągasz zbyt daleko idące wnioski
A z iloma facetami spałeś, że wiesz o tych 15-18? Bo ja żadnemu ptaka nie mierzyłam, ale widocznie Ty wiesz lepiej, jakie faceci mają długości. Doświadczenie?
Też nie mam dużego i nic na to nie poradzę
12 cm to nie mały.
Też mam takiego w stanie spoczynku.
12 cm to nie mały.
Też mam takiego w stanie spoczynku.
A jak ktoś ma 12 we wzwodzie? To nie znajdzie dziewczyny... Cóż... nie każdy wygrał los na loterii genetycznej...
Kolego ja tam nie narzekam, aktualna "partnerka" też nie, a szału nie ma, 15.5 cm max Zawsze możesz sobie powiększyć... Jak robiłem wazektomie to często jest taniej powiększenie (nie robiłem powiększania jak coś, ale efekt to jakieś do 15% długości i nawet 40% grubości ) Jak masz problem to do dzieła zabieg od 3 do 4k
A jak ktoś ma 12 we wzwodzie? To nie znajdzie dziewczyny... Cóż... nie każdy wygrał los na loterii genetycznej...
Jeśli kobieta uważa, że wielkość przyrodzenia świadczy o wartości mężczyzny, to niewłaściwa kobieta.
Gary napisał/a:A jak ktoś ma 12 we wzwodzie? To nie znajdzie dziewczyny... Cóż... nie każdy wygrał los na loterii genetycznej...
Jeśli kobieta uważa, że wielkość przyrodzenia świadczy o wartości mężczyzny, to niewłaściwa kobieta.
No przecież wieeeeem...
Jak jakiś facet mówi o rozmiarze penisa, to
— albo ma super małego i przez to mu relacje padają
— albo nie ma kobiety
Gary napisał/a:ktoswyjatkowy napisał/a:Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.
Czemu nie poznam?
Poznasz, poznasz chłopie nie masz czym się przejmować, ja mam kuśke 8 cm jeszcze bardzo krzywą w dodatku i prawie jej nie widać zza puszczy białowieskiej. Są dużo gorsi, naprawdę.
ktoswyjatkowy napisał/a:Gary napisał/a:Żadna kobieta nigdy nie komentowała rozmiaru penisa: musiałbyś mieć jakiegoś mikro, albo giganta. Takie myślenie jest tylko w głowie facetów. Kobiety mają milion różnych innych swoich problemów.
Czemu nie poznam?
Poznasz, poznasz chłopie nie masz czym się przejmować, ja mam kuśke 8 cm jeszcze bardzo krzywą w dodatku i prawie jej nie widać zza puszczy białowieskiej. Są dużo gorsi, naprawdę.
Masz takiego w stanie spoczynku czy we zwodzie ?
17 2023-04-04 19:25:21 Ostatnio edytowany przez myciek27 (2023-04-04 19:32:00)
Większość facetów na całym świecie ma 11-14 Nie licząc czarnych braci. Azjaci mają ciut mniej, a reszta ciut więcej.
Wystarczy popatrzyć na badania (tak badania, a nie pismakowe mądrosci).
Czy 11 czy 14 czy 16 robi różnicę? Nie.
Znaczy robi. Dla zakompleksionych kobiet i facetów, bo z punktu widzenia nauki nie ma różnicy.
12 w spoczynku ktoś napisał? Yhy To już widzę, że ta osoba ma spore kompleksy na ten temat.
Rozmiar penisa to najlepszy sposób na test pewności siebie u faceta.
Bo wiecie słowa są tanie. Prawdziwie pewnego siebie faceta nie obchodzi rozmiar czyjegokolwiek penisa. Aby był zdrowy i w normie.
18 2023-04-04 20:52:19 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-04 20:52:55)
Dla zakompleksionych kobiet i facetów, bo z punktu widzenia nauki nie ma różnicy.
Jest różnica w trakcie współżycia.
maciolla1995 napisał/a:ktoswyjatkowy napisał/a:Czemu nie poznam?
We wzwodzie
Miklosza napisał/a:maciolla1995 napisał/a:Poznasz, poznasz chłopie nie masz czym się przejmować, ja mam kuśke 8 cm jeszcze bardzo krzywą w dodatku i prawie jej nie widać zza puszczy białowieskiej. Są dużo gorsi, naprawdę.
We wzwodzie
Rozumiem
Czy miałeś już kobietę czy szukasz ?
maciolla1995 napisał/a:Miklosza napisał/a:Masz takiego w stanie spoczynku czy we zwodzie ?
We wzwodzie
Rozumiem
Czy miałeś już kobietę czy szukasz ?
Nie miałem, i raczej nic z tego nie będzie tak na moje oko
Ja też nie mam dużego, ale na divach to nie przeszkadza.
Miklosza napisał/a:maciolla1995 napisał/a:We wzwodzie
Rozumiem
Czy miałeś już kobietę czy szukasz ?Nie miałem, i raczej nic z tego nie będzie tak na moje oko
Trzymam kciuki za ciebie o byś znalazł tak jak ja bym znalazl
24 2023-04-19 16:39:34 Ostatnio edytowany przez Wniebowzięta (2023-04-19 16:42:53)
12 cm to troche mało.
To nie prawda ze kobiety nie "maja miarki w oczach". Niektore maja i zwracaja na to uwage
Jednakowoz...jesli jestes fajny to penis schodzi ma drugi plan. Najwazniejsze jest co potrafisz w lozku i czy dbasz o kobiete.
Cytat z TVN:
-- Jakie lubisz penisy?
— Normalne...
— Czyli jakie?
— Takie 20cm.
Jak na moje oko to mój to za mały na współżycie
Może i nie mam miarki w oczach, ale 12 cm umiem odróżnić od 20, więc owszem, byłabym zdziwiona i rozczarowana takim rozmiarem. Ja wiem, że narracja męska jest taka, że 15 to już w Polsce gigant ale moje doświadczenia z Polakami wskazują na coś innego. Raz jeden mi się zdarzyło x lat temu, ze gdy nowy chłopak wreszcie dotarł ze mną do etapu rozbieranego, to w momencie ściągania gaci spojrzał na mnie bardzo uważnie i ja doskonale wiedziałam, że bada moją reakcję na jego niewielki sprzęt (no tak z 12 cm miał). Starałam się utrzymać poker face i może by mi się nawet udało, gdyby nie zaczął pytać "no co, rozczarowana? no to już wiesz, czemu nie spieszyło mi się do tego". To było naprawdę creepy mieć w domu nowego, gołego chłopa z pretensjami
choć nic nie zdążyłam nawet powiedzieć, nie mówiąc już o przetestowaniu. Choć poza tym był wysoki, przystojny i ogarnięty, oczywiście z seksów nic nie wyszło, on się obraził i po temacie było. Kompleksy straszna rzecz.
Może i nie mam miarki w oczach, ale 12 cm umiem odróżnić od 20, więc owszem, byłabym zdziwiona i rozczarowana takim rozmiarem. Ja wiem, że narracja męska jest taka, że 15 to już w Polsce gigant
ale moje doświadczenia z Polakami wskazują na coś innego. Raz jeden mi się zdarzyło x lat temu, ze gdy nowy chłopak wreszcie dotarł ze mną do etapu rozbieranego, to w momencie ściągania gaci spojrzał na mnie bardzo uważnie i ja doskonale wiedziałam, że bada moją reakcję na jego niewielki sprzęt (no tak z 12 cm miał). Starałam się utrzymać poker face i może by mi się nawet udało, gdyby nie zaczął pytać "no co, rozczarowana? no to już wiesz, czemu nie spieszyło mi się do tego". To było naprawdę creepy mieć w domu nowego, gołego chłopa z pretensjami
choć nic nie zdążyłam nawet powiedzieć, nie mówiąc już o przetestowaniu. Choć poza tym był wysoki, przystojny i ogarnięty, oczywiście z seksów nic nie wyszło, on się obraził i po temacie było. Kompleksy straszna rzecz.
Dla ciebie to takie śmieszne ale wy kobiety możecie sobie zwiększyć z mniejszych tu i tam a u nas to nie jest takie proste
Dla ciebie to takie śmieszne ale wy kobiety możecie sobie zwiększyć z mniejszych tu i tam a u nas to nie jest takie proste
W ogóle to nie jest dla mnie śmieszne. Ani dla żadnej innej kobiety, która wchodzi w relację z kimś nowym, jest pełna nadziei i czuje, że ma szansę zbudować coś fajnego z tym człowiekiem, a potem nagle okazuje się, ze pod względem fizycznym jest on kompletnie niedopasowany i nigdy nie będzie. I wtedy albo rezygnuje się z tego faceta, albo z ognia w łóżku (i przyjmuje na klatę, że od dziś to już tylko zamienniki, nakładki, dildosy, palce i język). Wybór zależy od tego, czy łóżko gra dla kobiety ważną rolę w życiu i jakie miała wcześniejsze doświadczenia. Ja bym zrezygnowała z takiego faceta, dla mnie seks jest bardzo ważny, a zamienniki wystarczają mi na chwilę, potem budzą frustrację i denerwują.
Panowie jak nie umiecie rozgrzać kobiety tak , że jest mokra zanim w ogóle ściągniecie z niej ubranie . To nawet żebyście mieli 20 cm i w obwodzie 15 to , ona orgazmu może nie mieć . Seks zaczyna sie w głowie a nie od położenia reki na łonie .
Panowie jak nie umiecie rozgrzać kobiety tak , że jest mokra zanim w ogóle ściągniecie z niej ubranie . To nawet żebyście mieli 20 cm i w obwodzie 15 to , ona orgazmu może nie mieć . Seks zaczyna sie w głowie a nie od położenia reki na łonie .
32 2023-04-20 12:01:54 Ostatnio edytowany przez myciek27 (2023-04-20 12:09:25)
Może i nie mam miarki w oczach, ale 12 cm umiem odróżnić od 20, więc owszem, byłabym zdziwiona i rozczarowana takim rozmiarem. Ja wiem, że narracja męska jest taka, że 15 to już w Polsce gigant
ale moje doświadczenia z Polakami wskazują na coś innego. Raz jeden mi się zdarzyło x lat temu, ze gdy nowy chłopak wreszcie dotarł ze mną do etapu rozbieranego, to w momencie ściągania gaci spojrzał na mnie bardzo uważnie i ja doskonale wiedziałam, że bada moją reakcję na jego niewielki sprzęt (no tak z 12 cm miał). Starałam się utrzymać poker face i może by mi się nawet udało, gdyby nie zaczął pytać "no co, rozczarowana? no to już wiesz, czemu nie spieszyło mi się do tego". To było naprawdę creepy mieć w domu nowego, gołego chłopa z pretensjami
Opowieści, opowieściami. Bajki, bajkami, a średnia penisa u dorosłego faceta to 12-13 cm.
I to jest według lekarzy normalny penis który w żaden, powtarzam żaden sposób nie różni się pod względem jakości współżycia od większych.
Ale oczywiście są kobiety które lubią sobie wpychać duże rzeczy i to je dodatkowo podnieca. Ich wybór.
Mikropenis to 5 cm i to się leczy.
Dalej niech sfrustrowane kobiety pierdolą takie głupoty Będzie więcej takich facetów którzy będą mieli kompleksy na punkcie na którym ich nie powinni mieć.
Na Twoim miejscu zanim wystartujesz z takim ptakiem do akcji zrobiłbym sobie kuracje na przykład tabletkami maxorman. Ja podpompowałem nimi członka prawie o 3 cm i pogrubiłem. A miałem 11 cm i chudego w dodatku. Słabo to wyglądało ale teraz jest lepiej. Nawet gumki lepiej leżą i nie ściągają się jak wcześniej.