Mały penis - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 33 ]

Temat: Mały penis

Hej, jako że dużo tu kobiet. Prosiłbym o na prawdę szczerą opinię odnośnie penisa. Mam za sobą 2 związki, seks był w miarę okej, więc spokojnie nie urazicie mnie niczym. Tak samo innych, bo sam jestem przykładem że seks może być świetny z penisem 12cm. Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mały penis
ktoswyjatkowy napisał/a:

Hej, jako że dużo tu kobiet. Prosiłbym o na prawdę szczerą opinię odnośnie penisa. Mam za sobą 2 związki, seks był w miarę okej, więc spokojnie nie urazicie mnie niczym. Tak samo innych, bo sam jestem przykładem że seks może być świetny z penisem 12cm. Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.

Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale my nie mamy miarki w oczach i totalnie rąbie nas czy to 10, 12 czy 15cm.

Skoro nie masz kompleksów to po co pytasz? Chwalisz się czy żalisz?

3

ktoswyjatkowy napisał/a:

Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.

Żadna kobieta nigdy nie komentowała rozmiaru penisa: musiałbyś mieć jakiegoś mikro, albo giganta.  Takie myślenie jest tylko w głowie facetów. Kobiety mają milion różnych innych swoich problemów.

Chciałbyś poznać koleżanki do luźnych relacji? To ja Ci powiem — jesteś w przysłowiowej "czarnej d...", bo nie poznasz. Po pierwsze dlatego, że twoje myślenie nie obczaja loigki kobiet,  a po drugie pieniądze zepsuły FWB, chyba że poderwiesz w realu a nie w internecie kolezanki wokół siebie, czyli w praktyce obce gdzieś...

4

No większość facetów ma te 15-18cm, więc 12 to już trochę jest różnica. Wiesz, byłem z dwoma kobietami, może akurat miały mniejszą pochwę i dlatego seks był dobry?

5

Gary napisał/a:
ktoswyjatkowy napisał/a:

Aktualnie chciałbym po prostu poznać trochę koleżanek do luźnych relacji. I co myślicie o facecie z penisem 12cm długości i 12cm grubości. Osobiście nie mam żadnych kompleksów i mi się bardzo podoba, ale wiadomo każda ma inne wymagania. I tak z ciekawości czego się mogę spodziewać z różnymi kobietami, z jakimi reakcjami etc.

Żadna kobieta nigdy nie komentowała rozmiaru penisa: musiałbyś mieć jakiegoś mikro, albo giganta.  Takie myślenie jest tylko w głowie facetów. Kobiety mają milion różnych innych swoich problemów.

Chciałbyś poznać koleżanki do luźnych relacji? To ja Ci powiem — jesteś w przysłowiowej "czarnej d...", bo nie poznasz. Po pierwsze dlatego, że twoje myślenie nie obczaja loigki kobiet,  a po drugie pieniądze zepsuły FWB, chyba że poderwiesz w realu a nie w internecie kolezanki wokół siebie, czyli w praktyce obce gdzieś...

Czemu nie poznam?

6

ktoswyjatkowy napisał/a:
Gary napisał/a:
ktoswyjatkowy napisał/a:

Czemu nie poznam?

Tam powyżej jest napisane po kropce, od słów "Po pierwsze".

7 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2023-04-02 22:40:22)

ktoswyjatkowy napisał/a:

No większość facetów ma te 15-18cm, więc 12 to już trochę jest różnica. Wiesz, byłem z dwoma kobietami, może akurat miały mniejszą pochwę i dlatego seks był dobry?

Na podstawie kontaktu z 2 kobietami i w miarę OK seksu wyrażasz istotne opinie..
Ba, nie znasz opinii tych kobiet co do seksu z tobą w porównaniu z innymi partnerami.
Wyciągasz zbyt daleko idące wnioski smile

8

ktoswyjatkowy napisał/a:

A z iloma facetami spałeś, że wiesz o tych 15-18? Bo ja żadnemu ptaka nie mierzyłam, ale widocznie Ty wiesz lepiej, jakie faceci mają długości. Doświadczenie?

9

Też nie mam dużego i nic na to nie poradzę yikes

10

12 cm to nie mały.
Też mam takiego w stanie spoczynku.

11

Farmer napisał/a:

12 cm to nie mały.
Też mam takiego w stanie spoczynku.

A jak ktoś ma 12 we wzwodzie? To nie znajdzie dziewczyny... Cóż... nie każdy wygrał los na loterii genetycznej... smile

12

ktoswyjatkowy napisał/a:

Kolego ja tam nie narzekam, aktualna "partnerka" też nie, a szału nie ma, 15.5 cm max Zawsze możesz sobie powiększyć... Jak robiłem wazektomie to często jest taniej powiększenie  (nie robiłem powiększania jak coś, ale efekt to jakieś do 15% długości i nawet 40% grubości tongue) Jak masz problem to do dzieła zabieg od 3 do 4k

13

Gary napisał/a:

A jak ktoś ma 12 we wzwodzie? To nie znajdzie dziewczyny... Cóż... nie każdy wygrał los na loterii genetycznej... smile

Jeśli kobieta uważa, że wielkość przyrodzenia świadczy o wartości mężczyzny, to niewłaściwa kobieta.

14

Farmer napisał/a:
Gary napisał/a:

Jeśli kobieta uważa, że wielkość przyrodzenia świadczy o wartości mężczyzny, to niewłaściwa kobieta.

No przecież wieeeeem...

Jak jakiś facet mówi o rozmiarze penisa, to

— albo ma super małego i przez to mu relacje padają
— albo nie ma kobiety

15

ktoswyjatkowy napisał/a:
Gary napisał/a:
ktoswyjatkowy napisał/a:

Czemu nie poznam?

Poznasz, poznasz chłopie nie masz czym się przejmować, ja mam kuśke 8 cm jeszcze bardzo krzywą w dodatku i prawie jej nie widać zza puszczy białowieskiej. Są dużo gorsi, naprawdę.

16

maciolla1995 napisał/a:
ktoswyjatkowy napisał/a:
Gary napisał/a:

Czemu nie poznam?

Poznasz, poznasz chłopie nie masz czym się przejmować, ja mam kuśke 8 cm jeszcze bardzo krzywą w dodatku i prawie jej nie widać zza puszczy białowieskiej. Są dużo gorsi, naprawdę.

Masz takiego  w stanie spoczynku czy we zwodzie ?

17 Ostatnio edytowany przez myciek27 (2023-04-04 19:32:00)

ktoswyjatkowy napisał/a:

Większość facetów na całym świecie ma 11-14 smile Nie licząc czarnych braci. Azjaci mają ciut mniej, a reszta ciut więcej.
Wystarczy popatrzyć na badania (tak badania, a nie pismakowe mądrosci).
Czy 11 czy 14 czy 16 robi różnicę? Nie.
Znaczy robi. Dla zakompleksionych kobiet i facetów, bo z punktu widzenia nauki nie ma różnicy.

12 w spoczynku ktoś napisał? Yhy big_smile To już widzę, że ta osoba ma spore kompleksy na ten temat.

Rozmiar penisa to najlepszy sposób na test pewności siebie u faceta.
Bo wiecie słowa są tanie. Prawdziwie pewnego siebie faceta nie obchodzi rozmiar czyjegokolwiek penisa. Aby był zdrowy i w normie.

18 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-04 20:52:55)

myciek27 napisał/a:

Dla zakompleksionych kobiet i facetów, bo z punktu widzenia nauki nie ma różnicy.

Jest różnica w trakcie współżycia.

19

Miklosza napisał/a:
maciolla1995 napisał/a:
ktoswyjatkowy napisał/a:

Czemu nie poznam?

We wzwodzie

20

maciolla1995 napisał/a:
Miklosza napisał/a:
maciolla1995 napisał/a:

We wzwodzie

Rozumiem
Czy miałeś już kobietę czy szukasz ? smile

21

Miklosza napisał/a:
maciolla1995 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

We wzwodzie

Rozumiem

Nie miałem, i raczej nic z tego nie będzie tak na moje oko

22

Ja też nie mam dużego, ale na divach to nie przeszkadza.

23

maciolla1995 napisał/a:
Miklosza napisał/a:
maciolla1995 napisał/a:

We wzwodzie

Rozumiem

Nie miałem, i raczej nic z tego nie będzie tak na moje oko

Trzymam kciuki za ciebie o byś znalazł tak jak ja bym znalazl

24 Ostatnio edytowany przez Wniebowzięta (2023-04-19 16:42:53)

12 cm to troche mało.
To nie prawda ze kobiety nie "maja miarki w oczach". Niektore maja i zwracaja na to uwage

Jednakowoz...jesli jestes fajny to penis schodzi ma drugi plan. Najwazniejsze jest co potrafisz w lozku i czy dbasz o kobiete.

25

Cytat z TVN:

-- Jakie lubisz penisy?
— Normalne...
— Czyli jakie?
— Takie 20cm.

26

Jak na moje oko to mój to za mały na współżycie

27

Może i nie mam miarki w oczach, ale 12 cm umiem odróżnić od 20, więc owszem, byłabym zdziwiona i rozczarowana takim rozmiarem. Ja wiem, że narracja męska jest taka, że 15 to już w Polsce gigant wink ale moje doświadczenia z Polakami wskazują na coś innego. Raz jeden mi się zdarzyło x lat temu, ze gdy nowy chłopak wreszcie dotarł ze mną do etapu rozbieranego, to w momencie ściągania gaci spojrzał na mnie bardzo uważnie i ja doskonale wiedziałam, że bada moją reakcję na jego niewielki sprzęt (no tak z 12 cm miał). Starałam się utrzymać poker face i może by mi się nawet udało, gdyby nie zaczął pytać "no co, rozczarowana? no to już wiesz, czemu nie spieszyło mi się do tego". To było naprawdę creepy mieć w domu nowego, gołego chłopa z pretensjami lol choć nic nie zdążyłam nawet powiedzieć, nie mówiąc już o przetestowaniu. Choć poza tym był wysoki, przystojny i ogarnięty, oczywiście z seksów nic nie wyszło, on się obraził i po temacie było. Kompleksy straszna rzecz.

28

Kasssja napisał/a:

Może i nie mam miarki w oczach, ale 12 cm umiem odróżnić od 20, więc owszem, byłabym zdziwiona i rozczarowana takim rozmiarem. Ja wiem, że narracja męska jest taka, że 15 to już w Polsce gigant wink ale moje doświadczenia z Polakami wskazują na coś innego. Raz jeden mi się zdarzyło x lat temu, ze gdy nowy chłopak wreszcie dotarł ze mną do etapu rozbieranego, to w momencie ściągania gaci spojrzał na mnie bardzo uważnie i ja doskonale wiedziałam, że bada moją reakcję na jego niewielki sprzęt (no tak z 12 cm miał). Starałam się utrzymać poker face i może by mi się nawet udało, gdyby nie zaczął pytać "no co, rozczarowana? no to już wiesz, czemu nie spieszyło mi się do tego". To było naprawdę creepy mieć w domu nowego, gołego chłopa z pretensjami lol choć nic nie zdążyłam nawet powiedzieć, nie mówiąc już o przetestowaniu. Choć poza tym był wysoki, przystojny i ogarnięty, oczywiście z seksów nic nie wyszło, on się obraził i po temacie było. Kompleksy straszna rzecz.

Dla ciebie to takie śmieszne  ale wy kobiety możecie sobie zwiększyć  z mniejszych tu i tam a u nas to nie jest takie proste

29

Miklosza napisał/a:

Dla ciebie to takie śmieszne  ale wy kobiety możecie sobie zwiększyć  z mniejszych tu i tam a u nas to nie jest takie proste

W ogóle to nie jest dla mnie śmieszne. Ani dla żadnej innej kobiety, która wchodzi w relację z kimś nowym, jest pełna nadziei i czuje, że ma szansę zbudować coś fajnego z tym człowiekiem, a potem nagle okazuje się, ze pod względem fizycznym jest on kompletnie niedopasowany i nigdy nie będzie. I wtedy albo rezygnuje się z tego faceta, albo z ognia w łóżku (i przyjmuje na klatę, że od dziś to już tylko zamienniki, nakładki, dildosy, palce i język). Wybór zależy od tego, czy łóżko gra dla kobiety ważną rolę w życiu i jakie miała wcześniejsze doświadczenia. Ja bym zrezygnowała z takiego faceta, dla mnie seks jest bardzo ważny, a zamienniki wystarczają mi na chwilę, potem budzą frustrację i denerwują.

30

Panowie jak nie umiecie rozgrzać kobiety tak , że jest mokra zanim w ogóle ściągniecie z niej ubranie . To nawet żebyście mieli 20 cm i w obwodzie 15 to , ona orgazmu może nie mieć . Seks zaczyna sie w głowie a nie od położenia reki na łonie .

31

Panowie jak nie umiecie rozgrzać kobiety tak , że jest mokra zanim w ogóle ściągniecie z niej ubranie . To nawet żebyście mieli 20 cm i w obwodzie 15 to , ona orgazmu może nie mieć . Seks zaczyna sie w głowie a nie od położenia reki na łonie .

32 Ostatnio edytowany przez myciek27 (2023-04-20 12:09:25)

Kasssja napisał/a:

Opowieści, opowieściami. Bajki, bajkami, a średnia penisa u dorosłego faceta to 12-13 cm.
I to jest według lekarzy normalny penis który w żaden, powtarzam żaden sposób nie różni się pod względem jakości współżycia od większych.
Ale oczywiście są kobiety które lubią sobie wpychać duże rzeczy i to je dodatkowo podnieca. Ich wybór.

Mikropenis to 5 cm i to się leczy.

Dalej niech sfrustrowane kobiety pierdolą takie głupoty smile Będzie więcej takich facetów którzy będą mieli kompleksy na punkcie na którym ich nie powinni mieć.

33

ktoswyjatkowy napisał/a:

Na Twoim miejscu zanim wystartujesz z takim ptakiem do akcji zrobiłbym sobie kuracje na przykład tabletkami maxorman. Ja podpompowałem nimi członka prawie o 3 cm i pogrubiłem. A miałem 11 cm i chudego w dodatku. Słabo to wyglądało ale teraz jest lepiej. Nawet gumki lepiej leżą i nie ściągają się jak wcześniej.

Posty [ 33 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024