Czy można tutaj wstawić link do zdjęcia żeby kobiety, te które chcą oceniły?
Tak potrzebuje się podbudować... I prosiłbym nie komentować w stylu żebym sobie w głowie poustawiał. Wiem że jak kobieta mnie pokocha i seks nie będzie dla niej najważniejszy to mnie zaakceptuje. Ale pytań tak o zdanie osób trzecich...
1 2023-04-03 15:16:31 Ostatnio edytowany przez ktoswyjatkowy (2023-04-03 15:20:07)
Tak potrzebuje się podbudować... I prosiłbym nie komentować w stylu żebym sobie w głowie poustawiał. Wiem że jak kobieta mnie pokocha i seks nie będzie dla niej najważniejszy to mnie zaakceptuje. Ale pytań tak o zdanie osób trzecich...
Do jasnej cholery, czy Ty myślisz, że po to jest kobiece forum, żebyśmy oceniałh anonimowo penisy obcych facetów? Daj żyć. Masz jeden temat, przestań tworzyć kolejne.
NIE. Nie chcemy i nie życzymy sobie zdjęcia Twojego ptaka. Wrzuć go na jakieś męskie forum, niech tam Cię podbudują albo idź na jakiś konkurs sikania na odległość i sobie pooglądaj jak wypadasz na tle innych, a nam daj spokój. Nas Twoje kompleksy nie interesują.
Jak nie masz takiego, żeby się móc nim palnąć w łeb, to nie wstawiaj. Nie zrobi żadnego wrażenia.
Opie wyjdź.
Kurde, chyba nigdy nie zrozumiem kobiet.
Facet grzecznie zapytał i chodziło tylko o wstawienie linka. Jeśli jakaś nie chce patrzeć, nie musi klikać w link. Nie żebym pochwalał taką propozycję, ale nie rozumiem tak ostrej reakcji kobie. Tym bardziej, że kilka wątków niżej jeden koleś po prostu wkleił zdjęcie swojego penisa i każda chcąc czy nie chcąc gdy wejdzie w ten wątek zobaczy stojącego fiuta. I jakoś nie widzę, żeby tamto naganne zachowanie spotkało się z negatywną reakcją. Swoją drogą zaszokowało mnie, że moderatorzy nie usunęli tego zdjęcia.
Facet grzecznie zapytał i chodziło tylko o wstawienie linka. Jeśli jakaś nie chce patrzeć, nie musi klikać w link. Nie żebym pochwalał taką propozycję, ale nie rozumiem tak ostrej reakcji kobie. Tym bardziej, że kilka wątków niżej jeden koleś po prostu wkleił zdjęcie swojego penisa i każda chcąc czy nie chcąc gdy wejdzie w ten wątek zobaczy stojącego fiuta. I jakoś nie widzę, żeby tamto naganne zachowanie spotkało się z negatywną reakcją. Swoją drogą zaszokowało mnie, że moderatorzy nie usunęli tego zdjęcia.
Jeśli chodzi o ścisłość, to odpowiedziała jedna pani i dwóch panów, więc nie generalizuj, że kobiety są agresywne
A co to za różnica czy wstawi zdjęcie czy link? Wrzuca nieproszony zdjęcie w miejscu, gdzie znajdują się osoby niepełnoletnie.
Mam teraz iść ochrzanić każdego, kto wstawił takie zdjęcie, bo wypowiedziałam się w tym temacie, bo inaczej będziesz miał ból tyłka?