Czy to orgazm? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez nastazja33 (2023-03-02 03:28:23)

Temat: Czy to orgazm?

Cześć. Od jakiegoś czasu współżyje z chłopakiem i jest to mój pierwszy(również nigdy wcześniej nie miałam orgazmu). Gdy zaczyna mi się robić bardzo dobrze i jakiś czas ten stan trwa to dostaję napadów gorąca, zaczyna mi się kręcić w głowie i czuje mdłości, po czym przerywam stosunek, bo nie wiem co mi się dzieje.

Zaczynam dochodzić, jest to plateau, czy może coś ze mną jest nie tak? big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to orgazm?

Wydaje mi się, że powinnaś się czuć tak samo jak sama sobie robisz dobrze.

3

Orgazm? Raczej trudno go pomylić z czymkolwiek innym.

4 Ostatnio edytowany przez wieka (2023-03-04 11:04:29)

nastazja33 napisał/a:

Cześć. Od jakiegoś czasu współżyje z chłopakiem i jest to mój pierwszy(również nigdy wcześniej nie miałam orgazmu). Gdy zaczyna mi się robić bardzo dobrze i jakiś czas ten stan trwa to dostaję napadów gorąca, zaczyna mi się kręcić w głowie i czuje mdłości, po czym przerywam stosunek, bo nie wiem co mi się dzieje.

Zaczynam dochodzić, jest to plateau, czy może coś ze mną jest nie tak? big_smile

To dziwny nasz ten objaw, mogą to być problemy z ciśnieniem/stresem, który objawia się przed orgazmem.
Choć wzrost ciśnienia jest normalne, to te objawy mogą  być charakterystyczne dla Ciebie, czyli  po prostu tak masz, więc się nie stresuj i nie przerywaj, wtedy się przekonasz.

Za bardzo skupiasz się na szczegółach. Za dużo myślisz. U kobiety orgazm zaczyna się w głowie. Więc jeśli nie potrafisz się skupić na przyjemności to tak będziesz miała. Moim zdaniem Twoje ciało w ten sposób informuje Cię że jesteś bliska orgazmu, a Ty się zastanawiasz o co chodzi. Po prostu pozwól sobie na rozkosz. Niech Twój umysł ciało i serce idzie w tym samym kierunku

6

Nie mam pojęcia o kobiecym orgazmie jestem prawiczkiem  sad

Na wszelki przypadek idź do lekarza. W czasie seksu wzrasta cisnienie......możesz mieć problemy z krążeniem - zawroty głowy, mdłości. Nie lekceważ.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024