Gry i zabawy na wieczór panieński? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Gry i zabawy na wieczór panieński?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Gry i zabawy na wieczór panieński?

Bardzo proszę o wpisywanie w tym poście tylko gier i zabaw na wieczór panieński, bez jakichś zbędnych komentarzy nie związanych z tematem. Tak, żeby ten post mógł być przydatny też dla kolejnych osób. Znajduję tutaj zapytania o gry na wieczór panieński, po czym 100 komentarzy pod spodem, z czego kilka tylko takich, które faktycznie odpowiadają na pytanie. Albo ktoś prosi o pomysły na wieczór panieński i jasno podkreśla, że nie chce żadnych striptizerów, tortów w kształcie penisa, po czym pod spodem jest cała masa propozycji wynajęcie striptizera XD, bez sensu.  Bardzo proszę o nie spamowanie tego postu.

Wielkimi krokami zbliża się pamiętna chwila wink Zostałam wytypowana na świadkową i poproszona o zroganizowanie wieczoru panieńskiego. Jakie znacie fajne gry i zabawy na taka okazję? :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gry i zabawy na wieczór panieński?

U nas zawsze goście robią dla młodej i młodego, bo młodzi mają inne wydatki, moje przyjaciółki tak się do tego ustosunkowały że jak szłyśmy na piwo krótko przed weselem to nie dawały mi zapłacić bo jak to mówiły ja mam dużo wydatków przed ślubem .
Jeśli chodzi o prezent to proponuje zajrzeć sobie tutaj: https://andyceramika.pl/ I wziąć pod uwagę coś z ceramiki z Bolesławca.

3

My w ramach wieczoru panieńskiego wybrałyśmy się do free fly center w Lesznie polatać w tunelu aerodynamicznym, a potem do klubu potańczyć. Zamówiłyśmy profesjonalnego fotografa, więc mamy fajne zdjęcia na pamiątkę smile

4

super!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Gry i zabawy na wieczór panieński?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024