Hej Dziewczyny, pomyślałam że poradzę się Was bo ta grupa zawsze służy pomocą i radą Może któras z Was kupowała/kupuje działkę i wie jak najlepiej jej szukać? Interesuje nas minimum 10 arów w okolicy Krakowa, szukamy oczywiście na stronach typu olx, otodom - większość to te same ogłoszenia od roku albo działki z problemami - pełno osuwisk, terenów zalewowych albo ceny baardzo wygórowane przez pośredników. Szukałam też na grupach na Facebooku ale więcej jest ogłoszeń szukających niż oferujących. Jeździliśmy "w teren", ale bez skutku, wiem że niektórzy pytają ludzi ale głupio mi pukać do domów i pytać Może macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby albo polecanych uczciwych pośredników w rejonie Krakowa?
Ceny nie są windowane przez pośredników, tylko przez właścicieli tych działek. Ogólnie jednym z poważniejszych wyzwań w tej pracy jest przekonanie oderwanych od rzeczywistości właścicieli aby łaskawie obniżyli cenę, bo inaczej będziemy sprzedawać dwa lata.
I właśnie najlepiej zrobisz jeśli znajdziesz dobrego agenta, bywają tacy specjalizujący się w działkach. Zerknij sobie na działki pod Krakowem w tym biurze nieruchomości https://www.ap7.pl/pl/nieruchomosci/ofe … z/krakow/1
Ceny działek to naprawdę jakieś nieporozumienie w dzisiejszych czasach i tym bardziej w pobliżu dużych miast tak jak Kraków nie wiem ja czekam może coś spadną w najbliższym czasie
Mam na sprzedaż dużą działkę pod Krakowem, okolica cudna, Dolina Będkowska w samym środku Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Jesteś zainteresowana?
Oczywiście, że nie, przecież tu chodziło wyłącznie o przygotowanie bazy pod spamerskiego linka .
Mam na sprzedaż dużą działkę pod Krakowem, okolica cudna, Dolina Będkowska w samym środku Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Jesteś zainteresowana?
Oczywiście, że nie, przecież tu chodziło wyłącznie o przygotowanie bazy pod spamerskiego linka.
na jakąś okazję nie ma co liczyć u lajkoników, nie długo rosja tu wjedzie to te gówna zrozumieją, że za darmo nikt nie chce.
Olinka napisał/a:Mam na sprzedaż dużą działkę pod Krakowem, okolica cudna, Dolina Będkowska w samym środku Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Jesteś zainteresowana?
Oczywiście, że nie, przecież tu chodziło wyłącznie o przygotowanie bazy pod spamerskiego linka.
na jakąś okazję nie ma co liczyć u lajkoników, nie długo rosja tu wjedzie to te gówna zrozumieją, że za darmo nikt nie chce.
Jak Rosja wejdzie do Polski tak samo jak do Kijowa to chciałbym to zobaczyć (serio)