Poproszę o usunięcie mojego konta oraz jesli to możliwe usuniecie tematow utworzonych i powiazanych z moim kontem. pisałem na e-mail: redakcja@netkobiety.pl ale nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi w tej sprawie.
1 2023-02-10 11:24:50 Ostatnio edytowany przez Dawid23242 (2023-02-10 11:34:45)
Poproszę o usunięcie mojego konta oraz jesli to możliwe usuniecie tematow utworzonych i powiazanych z moim kontem. pisałem na e-mail: redakcja@netkobiety.pl ale nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi w tej sprawie.
Zapomnij o tym. Po pierwsze p, nikt tym forum nie administruje już od jakiegoś czas. Po drugie, jeszcze za czasów, gdy byli tu administrator i moderatorzy, to nie usuwało się tematów.
Wygląda na to, że Twoje myśli zostaną w czeluściach internetu aż po jego kres ;-)
Też mam tu zbędny wątek, który powstał w dziwnym okresie mojego życia, którego wolałabym tu nie mieć, bo od czasu do czasu ktoś ma dzięki niemu podstawę do ataków ad personam na mnie. Ale z drugiej strony, to cóż, jakaś to zawsze pamiątka :-D
Też mam tu zbędny wątek, który powstał w dziwnym okresie mojego życia, którego wolałabym tu nie mieć, bo od czasu do czasu ktoś ma dzięki niemu podstawę do ataków ad personam na mnie. Ale z drugiej strony, to cóż, jakaś to zawsze pamiątka :-D
Dlatego swój problem lepiej opisać pod innym nickiem - i dlatego lepiej że nie ma moderatorek. One banowały za więcej niż jedno konto, a czasami nawet zdradzały publicznie wszystkie nicki.
4 2023-02-10 13:49:09 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2023-02-10 13:49:36)
MagdaLena1111 napisał/a:Też mam tu zbędny wątek, który powstał w dziwnym okresie mojego życia, którego wolałabym tu nie mieć, bo od czasu do czasu ktoś ma dzięki niemu podstawę do ataków ad personam na mnie. Ale z drugiej strony, to cóż, jakaś to zawsze pamiątka :-D
Dlatego swój problem lepiej opisać pod innym nickiem - i dlatego lepiej że nie ma moderatorek. One banowały za więcej niż jedno konto, a czasami nawet zdradzały publicznie wszystkie nicki.
Post factum nie sposób nie przyznać Ci racji.
Moderatorki po prostu robiły swoją pracę, niektóre może bardziej się angażowały, no i każdy z nas jest tylko człowiekiem ;-)
Dawid23242 napisał/a:Poproszę o usunięcie mojego konta oraz jesli to możliwe usuniecie tematow utworzonych i powiazanych z moim kontem. pisałem na e-mail: redakcja@netkobiety.pl ale nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi w tej sprawie.
Zapomnij o tym. Po pierwsze p, nikt tym forum nie administruje już od jakiegoś czas. Po drugie, jeszcze za czasów, gdy byli tu administrator i moderatorzy, to nie usuwało się tematów.
Wygląda na to, że Twoje myśli zostaną w czeluściach internetu aż po jego kres ;-)
Do atakow na forum czy poza nim w realu?
To nie ma już żadnej możliwości, żeby cokolwiek zrobić? Jak to jest możliwe, że takie forum , nie ma moderatorów i administratora..
I just wanted to let you know that I just found your website and find it to be very helpful and full of useful information. In the future, I want to read more of your blogs.