gdzie można nauczyć się łaciny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » gdzie można nauczyć się łaciny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: gdzie można nauczyć się łaciny?

Możecie podpowiedzieć co ewentualnie wybrać jeśli chodzi o miejsca, gdzie można będzie uczyć się łaciny? Jakieś podstawy już w tym kierunku mam, natomiast szukam jakiegoś kursu, gdzie będzie można na poważnie poszerzyć tą wiedzę na poważniejszym poziomie.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-01-26 11:38:32)

Odp: gdzie można nauczyć się łaciny?

Może na studiach.Prywatne lekce u filologów?

3

Pani Karolina Dołba zajmuje się kursami z łaciny kościelnej – więcej można od niej telefonicznie się dowiedzieć – 782  072  227. Można także na kursy zapisywać się w sieci https://akademia-telematyczna.elms.pl/s/zakup . Obecnie doświadczamy odrodzenia liturgii kościelnej w języku łacińskim.

4

Tamiraa napisał/a:

Może na studiach.Prywatne lekce u filologów?

Odpowiedziałaś "naganiaczowi" wink

5

Beage napisał/a:

Możecie podpowiedzieć co ewentualnie wybrać jeśli chodzi o miejsca, gdzie można będzie uczyć się łaciny? Jakieś podstawy już w tym kierunku mam, natomiast szukam jakiegoś kursu, gdzie będzie można na poważnie poszerzyć tą wiedzę na poważniejszym poziomie.

Na podwórku tongue

6

Beage napisał/a:

Wyszukiwarka nie boli.
https://sj.amu.edu.pl/kursy-jezykowe/o- … ego-online

Bardzo podoba mi się twój artykuł. jestem pod wrażeniem. Artykuł jest dzieleniem się entuzjazmem entuzjasty dzielenia się. Dziękuję bardzo

8

Na stadionie.

9

That's great you're looking to deepen your Latin knowledge! It really opens up so many doors to understanding languages and history. Beyond specific institutions, consider looking for intensive summer programs – they can provide a fantastic, immersive experience. Also, see if any universities near you offer evening classes or online courses. Sometimes, when I need a break from studying, I play the Dinosaur Game on Chrome, which believe it or not, improves focus. I think it will help you focus and not be distracted. Good luck with your studies!

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » gdzie można nauczyć się łaciny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024