Możecie podpowiedzieć co ewentualnie wybrać jeśli chodzi o miejsca, gdzie można będzie uczyć się łaciny? Jakieś podstawy już w tym kierunku mam, natomiast szukam jakiegoś kursu, gdzie będzie można na poważnie poszerzyć tą wiedzę na poważniejszym poziomie.
2 2023-01-26 11:36:11 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-01-26 11:38:32)
Może na studiach.Prywatne lekce u filologów?
Pani Karolina Dołba zajmuje się kursami z łaciny kościelnej – więcej można od niej telefonicznie się dowiedzieć – 782 072 227. Można także na kursy zapisywać się w sieci https://akademia-telematyczna.elms.pl/s/zakup . Obecnie doświadczamy odrodzenia liturgii kościelnej w języku łacińskim.
Może na studiach.Prywatne lekce u filologów?
Odpowiedziałaś "naganiaczowi"
Możecie podpowiedzieć co ewentualnie wybrać jeśli chodzi o miejsca, gdzie można będzie uczyć się łaciny? Jakieś podstawy już w tym kierunku mam, natomiast szukam jakiegoś kursu, gdzie będzie można na poważnie poszerzyć tą wiedzę na poważniejszym poziomie.
Na podwórku
Wyszukiwarka nie boli.
https://sj.amu.edu.pl/kursy-jezykowe/o- … ego-online
Bardzo podoba mi się twój artykuł. jestem pod wrażeniem. Artykuł jest dzieleniem się entuzjazmem entuzjasty dzielenia się. Dziękuję bardzo
Na stadionie.
That's great you're looking to deepen your Latin knowledge! It really opens up so many doors to understanding languages and history. Beyond specific institutions, consider looking for intensive summer programs – they can provide a fantastic, immersive experience. Also, see if any universities near you offer evening classes or online courses. Sometimes, when I need a break from studying, I play the Dinosaur Game on Chrome, which believe it or not, improves focus. I think it will help you focus and not be distracted. Good luck with your studies!