Zmora nocna / Mara nocna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Zmora nocna / Mara nocna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Zmora nocna / Mara nocna

Hej,

W weekend nocował u mnie mój chłopak, przebudził się jak już świtało i widział postać starszej kobiety w czerwonych słowiańskich koralach, która stała przy łóżku. Poczuł się zparaliżowany, nie mógł się ruszyć i towarzyszyło mu uczucie duszenia. W szoku najpierw próbował ją uderzyć, później spojrzał na mnie czy wszystko w porządku. Jak się odwrócił postaci nie było. Mimowolnie spojrzał na lustro wiszące na ścianie, w którym odbija się mniejsze lusterko stojące na komodzie. W tym lusterku na komodzie zobaczył postać młodej, chłodno bladej dziewczyny w czarnych włosach. Znów skierował wzrok na mnie, jak spojrzał poetórnie w strone lustra niczego już tam nie widział.

Czy ktoś wie co to może być i jak się pozbyć takich niechcianych gości?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Legat (2023-05-29 13:44:28)

Odp: Zmora nocna / Mara nocna

To paraliż senny. Halucynacje potrafią być bardzo realistyczne i niestety koszmarne.

3 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-05-29 22:28:57)

adapol napisał/a:

Hej,

Czy ktoś wie co to może być i jak się pozbyć takich niechcianych gości?

Obudzić się.
Najczęściej stres jest przyczyną, choć nie musi.

4

Zajmuje się demonologią od około 17 lat. Jeśli chce się pozbyć nękania demonicznego, to przede wszystkim powinien się nawrócić do Boga. Powinien wzywać imienia Jezusa Chrystusa. Czytać Psalmy. Jeśli jest ateistą i być może jest zaangażowany w ezoterykę, okultyzm, numerologię, afirmację itp. to takich odwiedzin będzie mieć więcej, a to zacznie rzutować również na inne sfery w jego życiu.

5

Delphine2 napisał/a:

Ja nie wierze w zadne bzdury ! nie wierzylam i nie bede wierzyc ale chyba  ... cos badz ktos przesyla mi zla energie .... to nie napewno z reala to napewno cos  z  polskich stron z forow smile !!! to na 100 % ale Ja jestem bardzo  silnym czlowiekiem o czystym sercu bardzo zwiazana z Bogiem i Matka Boza  i wiem ze te zyczenia wroca ze zdwojona sila do tej persony smile  "Moi je suis véritable Loilita! " smile)))

Co tam? smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Zmora nocna / Mara nocna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024