Żele intymne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Żele intymne

Chcielibyśmy wypróbowac jakichś żeli intymnych. Do tej pory wypróbowaliśmy durex intense i spodobal mi się Natomiast zawiodłam się trochę na żelach smakowych.Oczekiwałam czegoś o rzeczywiśćie dobrym smaku a dostałam jakieś chemiczne paskudki, których nie miałam ochoty próbowac....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Żele intymne
Mirelasiedle napisał/a:

Chcielibyśmy wypróbowac jakichś żeli intymnych. Do tej pory wypróbowaliśmy durex intense i spodobal mi się Natomiast zawiodłam się trochę na żelach smakowych.Oczekiwałam czegoś o rzeczywiśćie dobrym smaku a dostałam jakieś chemiczne paskudki, których nie miałam ochoty próbowac....

Przecież to chemiczne żele, to czego się spodziewałaś big_smile kupcie inne i testujcie.

3

Mi rownież smakowe nie podpasowały. Nie wiem czemu nie poprawią ich smaków, nie wiem kto to dopuszcza, ale próbowałam zarówno unimila jak i durexa i łeee... Jesli spodobał Ci się durex intense to proponuję zamówić sobie libi gel. Jest mniej dostępny bo można zamowić jedynie przez internet ale daje moim zdaniem o wiele lepsze wrazenia.Działa trochę inaczej bo o ile durex podraznia, czasami mnie po nim piekło . A libi gel uwrażliwia okolice intymne, tak więc masz o wiele lepsze odczucia podczas stosunku.

4

A gdzie dostanę?

5

Normalnie w sieci smile Wpisz sobie w wyszukiwarkę. Sama ostatnio zamawiałam na allegro z darmowym smartem.

6

Używam Be lover - jest bardzo dobry. Zawiera naturalny ekstrakt z korzenia lukrecji, która chroni przed podrażnieniami, pieczeniem i usuwa świąd.
Libigel też jest super. Poprawia odczucia intymne ponieważ zwiększa odczucia okolic intymnych. Niestety tego drugiego jest wiele podróbek i dlatego trzeba uważac przy zakupie. Ten dobry powinien być koloru kremowego a nie różowego. Różowy to z rguły podróbka i jest piekący

7

aaaa no bo smakowe tez trzeba wiedziec jakie kupic smile polecam pasante sensual mielismy truskawke i jest mega

ale tez tak lateksem smierdzi? nie znam firmy

9

wlasnie nie jest taka smierdzaca ja je lubie na superlove kupowalam ostatnio

10

Polecam żele z parlamour. Są genialne.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :