Brak orgazmu, niewiele przyjemnosci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak orgazmu, niewiele przyjemnosci

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: Brak orgazmu, niewiele przyjemnosci

Cześć! Będzie w miarę krótko i zwięźle smile
Dziewicą byłam dość długo, wieki patrząc na dzisiejsze standardy. Od roku jestem w szczęśliwym związku, no z małym wyjątkiem... od kiedy wspolzyje nie mam z tego takiej przyjemności jak wszyscy. Nie potrafię "mieć orgazmu". Ginekologicznie wszystko jest ok. Próbowaliśmy innych pozycji, bez skutku. Macie jakiś pomysł co ze mną nie tak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak orgazmu, niewiele przyjemnosci
MalaMi666 napisał/a:

Dziewicą byłam dość długo, wieki patrząc na dzisiejsze standardy. Od roku jestem w szczęśliwym związku, no z małym wyjątkiem... od kiedy wspolzyje nie mam z tego takiej przyjemności jak wszyscy. Nie potrafię "mieć orgazmu". Ginekologicznie wszystko jest ok. Próbowaliśmy innych pozycji, bez skutku. Macie jakiś pomysł co ze mną nie tak?

Przyczyna jest bardzo prosta, praktycznie wszystkie kobiety na początku współżycia nie mają orgazmu od samej penetracji. Wiele kobiet nigdy takiego orgazmu nie ma, u części przychodzi z czasem.

Niech partner Ci zafunduje orgazm przed penetracją.

3 Ostatnio edytowany przez beapl (2022-12-07 19:52:33)

MalaMi666 napisał/a:

Myślę ze powinnas dużo ćwiczyć mięśnie Kegla, ponieważ możesz mieć nie wykształczoną ich kurczliwość. Jak piszesz jesteś na początku życia intymnego i to może być jeden z powodów. Po drugie próbuj też "dopieszczać" się podczas stosunku, co w znacznym stopniu powinno pomóc osiągnąć orgazm. Myślę ze z biegiem czasu i zdobywaniem doświadczeń w sprawch intymnych zaczniesz przeżywać wspaniałe orgazmy. Trzeba tylko cierpliwości i ćwiczeń o których piszę powyżej.

4

Po pierwsze, co to znaczy "jak wszyscy"? Naprawdę uważasz że wszystkie kobiety które współżyją mają orgazm?

Po drugie, dobry seks nie musi wiązać się z orgazmem kobiety. Rzuć okiem na ten filmik: https://youtu.be/sdglWdWgAqc

5

Czy partner stymuluje Cię podczas seksu? Wiele kobiet ma tylko orgazmy łechtaczkowe i nawet najbardziej udziwniona penetracja tego nie zmieni big_smile
Ponad to i bez orgazmu może być mega przyjemnie.  Rok to jeszcze bardzo krótko, ja po roku seksu byłam jeszcze w czarnym lesie big_smile cierpliwości! big_smile

6

MalaMi666 napisał/a:

A masz orgazm podczas masturbacji? Jeśli tak to pieść się tak samo podczas seksu z partnerem.

7

Dziękuję za te otuchę, ja naprawdę myslalam ze cos ze mną nie tak

8

Lady Loka napisał/a:

Tak jest idealnie... smile smile

9

Gary napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Zależy dla kogo ja np nie lubię tak.

10

display napisał/a:
Gary napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ja też nie, potem seks już tak nie smakuje, nie ma tych rosnących emocji tongue

11

Oczywiście różnie to bywa, ale u kobiet seks związany jest z emocjami. Jeśli ich nie ma, zaczynają się schody i zapewne tak jest tutaj. Można wymyślać róże tricki, a i tak będzie słabo i ciągłe patrzenie na brak orgazmów.

12

Hmm a moze za krótka gra wstepna?? U nas tak było, jak maz od razu przechodził do rzeczy to mialam problem... teraz jak zaczynamy od zabawy, uzywamy róznych gadzetów erotycznych dla podkrecenia, to jest o wiele lepiej

13

Ewe131 napisał/a:
display napisał/a:
Gary napisał/a:

O dokładnie tak

14

display napisał/a:
Ewe131 napisał/a:
display napisał/a:

O dokładnie tak

To ja mam odwrotnie big_smile
Grunt to znać swoje preferencje smile

15

Moze nie potrafisz go naprowadzic na to co lubisz, moze sama nie wiesz co lubisz? Moze pomoga jakies dodatki nakrecajace? nakladki zabawki kajdanki itd?

16

MalaMi666 napisał/a:

A ja ci powiem krótko i zwięźle; Zmień faceta.

Niestety są faceci z którymi kobiety nigdy "nie dojdą ". To po prostu nie ten facet smile

17

Mam 34 lata, od 10 współżyje i nigdy nie miałam orgazmu. Także nie każda kobieta ma orgazm nawet po latach

18

Karmaniewraca napisał/a:

Mam 34 lata, od 10 współżyje i nigdy nie miałam orgazmu. Także nie każda kobieta ma orgazm nawet po latach

Ale że żadnego orgazmu?

19

balonica napisał/a:

Moze nie potrafisz go naprowadzic na to co lubisz, moze sama nie wiesz co lubisz? Moze pomoga jakies dodatki nakrecajace? nakladki zabawki kajdanki itd?

ja bym tam nie pogardzila takimi rzeczami tongue

20

no u mnie to zalezy duzo wlasnie od tego jaki jest poczatek.. szukamy jakichs fajnych zabawek które sie nadadzą do takiego rozpalenia atmosfery

21

No z zabawkami to nie powinno byc wiekszego problemu smile ja na superlove niedawno zamawialam nowy wibrator, ale sobie poprzegladalam co tam maja, wiec naprawde, jest w czym wybierac smile

22

ptysioweciastko napisał/a:
balonica napisał/a:

ja bym tam nie pogardzila takimi rzeczami tongue

no to sie nie zastanawiaj tylko zamawiaj :d na superlove jest duz wybor big_smile

23

arielka, balbinek, balonica, dajcie już spokój z tym spamem, dosyć nieudolnym zresztą.

MalaMi666 napisał/a:

Dziękuję za te otuchę, ja naprawdę myslalam ze cos ze mną nie tak

MalaMi, nic nie jest z Tobą nie tak, po prostu musisz się siebie nauczyć, czyli poznać swoje ciało, reakcje, wypracować sposoby, które najlepiej na Ciebie działają, także potrafić się rozluźnić, pozbyć sztucznie narzuconych barier (np. brak pewności siebie, poczucia komfortu, kompleksy), a orgazmy przyjdą z czasem. Oczywiście osoba partnera też jest w tym wszystkim ogromnie ważna, bo to z kim współżyjesz i jak się przy nim czujesz, w jaki sposób Cię traktuje, jakie ma umiejętności - może albo pomóc, albo zupełnie Cię zablokuje.

Prawdę mówiąc zawsze zaskakiwały mnie opowieści nastolatek, które opowiadały o fajerwerkach, jakie przeżywają od swoich "pierwszych razów". Mało tego, z dużym prawdopodobieństwem mogę napisać, że w głównej mierze to były zwykłe kłamstwa. Owszem, te wszystkie emocje, bliskość, także sam seks są przyjemne, ale żeby w pełni czerpać z niego przyjemność, trzeba się tego zwyczajnie nauczyć.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak orgazmu, niewiele przyjemnosci

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024