Chyba zakochałam się w moim 78 letnim ojcu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chyba zakochałam się w moim 78 letnim ojcu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Chyba zakochałam się w moim 78 letnim ojcu

Poszłam z moim tatom do sklepu z ciuchami w którym były same buty. Nagle podeszła do mnie klientka, która powiedziała, że jest moim tatom, a mężczyzna, który się podawał za mojego ojca jest moim mężem i musiał wyjechać, bo złapał kapcia w samochodzie. Potem poszłam do kina, w którym kupiłam sobie 2 bluzki. Jedną dałam mojemu bratu, a drugą wrzuciłam po drodze do kałuży. Potem wyszłam na dwór i zjadłam jabłko mojej koleżanki, gdy ona robiła fikołka. Potem dała mi buziaka w polik i powiedziała, że to jabłko było zatrute i że jest moim ojcem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chyba zakochałam się w moim 78 letnim ojcu

nieźle smile

3

paslawek napisał/a:

nieźle smile

Takiej głupoty to chyba nie czytałam, można mniemać, że połowę wątków tu pisanych zakładają trolle.

4

wieka napisał/a:
paslawek napisał/a:

nieźle smile

Takiej głupoty to chyba nie czytałam, można mniemać, że połowę wątków tu pisanych zakładają trolle.

Ten to  zbyt oczywisty,długo nie wytrzymał
ale powiem Ci Wieko że czytałem większe

5

Ten wątek to idiotyzm na pierwszy rzut oka.Inne całkiem nieźle udają ludzkie dramaty i tragedię.Co za kurewskie czasy.Trzymajcie się.

6 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2022-11-05 09:45:34)

Wygląda na sen nastolatki:)

7

Tamiraa napisał/a:

Wygląda na sen nastolatki:)

To i tak nieźle, ja obstawiam wypracowanie z początkowych klas podstawówki.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Chyba zakochałam się w moim 78 letnim ojcu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024