Poznam człowieka z okolic Szczecina - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam człowieka z okolic Szczecina

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Poznam człowieka z okolic Szczecina

Dzień dobry wieczór, z góry przepraszam za założenie nowego tematu jeśli już taki powstał. Pomimo 26 lat jestem tak zwanym Boomerem, internet bywa dla mnie czarną magią.

Jestem Natalia, mieszkam w Szczecinie. Kocham zwięrzęta, naturę, spacery po lesie. Uwielbiam dyskusje i poznawanie cudzych punków widzenia. Interesuję się psychologią, samorozwojem, astronomią i trochę fizyką. Marzę o założeniu Fundacji niosącej pomoc młodzieży i młodym dorosłym zagrożonym patologią i wykluczeniem. Można że mną pogadać o wszystkim, mam trochę wiedzy o świecie i duże poczucie humoru. Chciałabym poznać dobrego człowieka, przekonać się, że tacy istnieją i być może się z jakimś zaprzyjaźnić tak na dłużej i od serca. Już dość toksycznych ludzi mamy w naszym kraju.
Należę do społeczności LGBT (w Polskich sercach to określenie budzi trwogę więc wolę od razu się przyznać, choć mam nadzieje, że świadomość naukowa i społeczna rośnie i nie palimy już takich ludzi na stosach), zapewniam, że ani ja ani moja społeczność nie zagrażamy polskim rodzinom.
Osobiście jestem wielką entuzjastką praworządności i miłośniczką praw człowieka.

Jeśli masz ochotę poznać zodiakalnego barana, ujrzeć człowieka w człowieku, ciekawie pogadać oraz samemu dać się poznać - zapraszam. W końcu od rozmowy wszystko się zaczyna!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznam człowieka z okolic Szczecina

Your writing is really informative, especially because it's so meaningful and updated. Thanks for sharing this wonderful post!

Your writing is really great. I’m so glad I read it. It kept me hooked the whole way through.

Thanks for this information. I really appreciate the information that you have provided.[size=1]https://www.krogerfeedback.uno/ https://www.iliteblue.com/ https://www.upsers.fit/[/size]

3 Ostatnio edytowany przez klakling (2023-03-06 06:03:35)

It's very clear and helpful

4

hehehe bro i love you this game really killed my time

5

This post is a great illustration of how to convey challenging electron dash subjects in an understandable and condensed way. The author's ability to break down the subject while yet providing a complete analysis astounded.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam człowieka z okolic Szczecina

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024