Dzień dobry wieczór, z góry przepraszam za założenie nowego tematu jeśli już taki powstał. Pomimo 26 lat jestem tak zwanym Boomerem, internet bywa dla mnie czarną magią.
Jestem Natalia, mieszkam w Szczecinie. Kocham zwięrzęta, naturę, spacery po lesie. Uwielbiam dyskusje i poznawanie cudzych punków widzenia. Interesuję się psychologią, samorozwojem, astronomią i trochę fizyką. Marzę o założeniu Fundacji niosącej pomoc młodzieży i młodym dorosłym zagrożonym patologią i wykluczeniem. Można że mną pogadać o wszystkim, mam trochę wiedzy o świecie i duże poczucie humoru. Chciałabym poznać dobrego człowieka, przekonać się, że tacy istnieją i być może się z jakimś zaprzyjaźnić tak na dłużej i od serca. Już dość toksycznych ludzi mamy w naszym kraju.
Należę do społeczności LGBT (w Polskich sercach to określenie budzi trwogę więc wolę od razu się przyznać, choć mam nadzieje, że świadomość naukowa i społeczna rośnie i nie palimy już takich ludzi na stosach), zapewniam, że ani ja ani moja społeczność nie zagrażamy polskim rodzinom.
Osobiście jestem wielką entuzjastką praworządności i miłośniczką praw człowieka.
Jeśli masz ochotę poznać zodiakalnego barana, ujrzeć człowieka w człowieku, ciekawie pogadać oraz samemu dać się poznać - zapraszam. W końcu od rozmowy wszystko się zaczyna!