Zawsze gdzie się pojawię - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zawsze gdzie się pojawię

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Zawsze gdzie się pojawię

Znajdzie się facet który mnie adoruje.Zaczęłam nową pracę a on juž chciał żebym z nim pracowała
Dlaczego ?                   
Zanim ja przyszłam moał już swoją asystentkę ale kazał jej iść do domu  i poprosił czy ją zastąpię.Mam nadzieję że  to nie wpłynie na moją pracę. Dlaczego tak jest i jeszcze syn szefowej ja to mam pecha zawsze coś nie tak .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zawsze gdzie się pojawię
KlaudiaW napisał/a:

Znajdzie się facet który mnie adoruje.Zaczęłam nową pracę a on juž chciał żebym z nim pracowała
Dlaczego ?                   
Zanim ja przyszłam moał już swoją asystentkę ale kazał jej iść do domu  i poprosił czy ją zastąpię.Mam nadzieję że  to nie wpłynie na moją pracę. Dlaczego tak jest i jeszcze syn szefowej ja to mam pecha zawsze coś nie tak .

Chwalisz się czy żalisz?

3

KlaudiaW napisał/a:

Dlaczego ?                   

Urzekła mnie twoja historia smile

4

Nie chwałę pracuję w takiej duzej firmie z nieruchomości więc dużo takich przypadków ale wszystko mam pod kontrolą więc jest dobrze zresztą często mam do czynienia z wieloma klientami

5

KlaudiaW napisał/a:

Nie chwałę pracuję w takiej duzej firmie z nieruchomości więc dużo takich przypadków ale wszystko mam pod kontrolą więc jest dobrze zresztą często mam do czynienia z wieloma klientami

Tak bardzo masz to pod kontrola, że pytasz, co zrobić jak ktoś się na Ciebie patrzy. No tak, faktycznie pod kontrolą.

6

O kuźwa, królewna wróciła z kolejnym, życiowym "problemem" lol Ty weź może wyłącz Simsy i spróbuj normalnego życia, co? XD

7

Hahaha Tylwyth Teg wymiata.

8

I to są problemy życiowe, a nie jakieś tam nieudane relacje, rozwody, problemy z dziećmi itd.
Tutaj trzeba się pochylić.
Klaudio rozwiń swą wypowiedź. lol

9

Behemoth666 napisał/a:

Proszę Cię, wiem co mówię! To forum w połowie nie widziało takich dramatów jakie ja w Simsach potrafiłam rozpętać big_smile

10

Tylwyth Teg napisał/a:
Behemoth666 napisał/a:

Proszę Cię, wiem co mówię! To forum w połowie nie widziało takich dramatów jakie ja w Simsach potrafiłam rozpętać big_smile

To duzo tlumaczy dlaczego twoje rady i opinie sa tak odrealnione od rzeczywistosci, ktora jest jednak bardziej skomplikowana niz Simsy wink

11

JohnyBravo777 napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:
Behemoth666 napisał/a:

To duzo tlumaczy dlaczego twoje rady i opinie sa tak odrealnione od rzeczywistosci, ktora jest jednak bardziej skomplikowana niz Simsy wink

Och, Johny, jeszcze nie przeszło? Przytulam <3

12

Johnny ty nie w kinie? :-)

Tylwyth dobrze prawi. Będę jej tu i nie tylko tu bronił ;-)

Niestety Simsów nie znam.. wolałem cywilizację.

13

Behemoth666 napisał/a:

Niestety Simsów nie znam.. wolałem cywilizację.

Dobrze, preferencje się zgadzają. Dziewczynki grały w Simsy, a chłopcy w cywilizację, choć też lubiłam gry z serii Faraon, Kleopatra, Cezar itp big_smile

14 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2022-10-18 21:01:57)

Behemoth666 napisał/a:

Johnny ty nie w kinie? :-)

Tylwyth dobrze prawi. Będę jej tu i nie tylko tu bronił ;-)

My sie tylko droczymy, bo mamy silne, skrajnie rozniace sie opinie smile
(ale tylko jedno z nas ma za nimi logiczne argumenty wink )

Ale nie martw sie, w razie potrzeby obrony to tez slyszalem, ze ma juz kogos u boku tongue

A zycia to ja sie ucze z filmikow motywacyjnych na YT. Wiesz... Tonny Robbins, Robert Kiyosaki, Jack Ma i inne tego typu Schwarzeneggery zdradzily mi sekret, ze w zyciu to trzeba w cos mocno wierzyc i sie spelni. I tak oto jestem zwyciezca wink

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zawsze gdzie się pojawię

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024