Zachowania mężczyzn - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zachowania mężczyzn

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Zachowania mężczyzn

Często jeżdżę komunikacją miejską od dawna. Ostatnio siedziałam sobie na pierwszym siedzeniu, jak każdy przeglądałam coś w telefonie. Na chwile oderwałam wzrok od ekranu smartfona i spojrzałam przed siebie, po czym spojrzałam na lewo w stronę kierowcy a ten lewą rękę trzymał na kierownicy a prawą dotykał się po kroczu. I tak kilku kierowców zauważyłam ostatnio, jeden około pięćdziesiątki, obrączka na palcu. Często faceci w komunikacji dotykają się po kroczu. Nie przyglądam się, normalnie siedziałam i widziałam. Jeżdżę komunikacją od dawna i nigdy czegoś takiego nie zauważyłam jak ostatnio. Dla mnie to dziwne zachowanie i jeszcze przy ludziach.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zachowania mężczyzn

Wsadź sobie w majtki ogórka i sama zobaczysz, że od czasu do czasu trzeba coś poprawić.

3 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-09-22 11:36:06)

Adi5 napisał/a:

Często jeżdżę komunikacją miejską od dawna. Ostatnio siedziałam sobie na pierwszym siedzeniu, jak każdy przeglądałam coś w telefonie. Na chwile oderwałam wzrok od ekranu smartfona i spojrzałam przed siebie, po czym spojrzałam na lewo w stronę kierowcy a ten lewą rękę trzymał na kierownicy a prawą dotykał się po kroczu. I tak kilku kierowców zauważyłam ostatnio, jeden około pięćdziesiątki, obrączka na palcu. Często faceci w komunikacji dotykają się po kroczu. Nie przyglądam się, normalnie siedziałam i widziałam. Jeżdżę komunikacją od dawna i nigdy czegoś takiego nie zauważyłam jak ostatnio. Dla mnie to dziwne zachowanie i jeszcze przy ludziach.

Tak jak napisał farmer. Czasem coś się ułoży w klejnotach, nie tak. Czasem jakieś przepocenie, odparzenie, albo obtarcie powoduje dyskomfort. Czasem coś zaswędzi. To nie są żadne seksualne zachowania.

4

Ajko napisał/a:

Tak jak napisał farmer. Czasem coś się ułoży w klejnotach, nie tak. Czasem jakieś przepocenie, odparzenie, albo obtarcie powoduje dyskomfort. Czasem coś zaswędzi. To nie są żadne seksualne zachowania.

Coraz głupsze te młode pokolenia ...

5 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-09-23 09:59:51)

Każde młode pokolenie jest wspaniałe, wrażliwe i mają przed sobą trudną drogę, nauczenia się życia. A ciężko się go uczyć gdy wielu
z naszego dojrzałego pokolenia, jest pełne pogardy, pełne pogubionych ludzi. 
Dobrze Adi5, że o tym napisałaś. Bo ja rozumiem, że można takich rzeczy nie wiedzieć, zwłaszcza, że informacji normalnych na tematy intymne mamy jak kot napłakał. W domu rodzinnym rozmowy o sprawach fizjologicznych, intymnych są skomplikowane, często podszyte wstydem, albo nachalnością.  Dobrze, że jesteś czujna, ale w takich sytuacjach jakie opisałaś nie dzieje się nic złego. No chyba, że ktoś ewidentnie się onanizuje, ale to wtedy, ekshibicjonistę na 100% poznasz.

6

Adi5 napisał/a:

Jakbyś miała za co się złapać to też byś tak robiła. A jak się coś nie podoba to kup sobie samochód

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Zachowania mężczyzn

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024