Często jeżdżę komunikacją miejską od dawna. Ostatnio siedziałam sobie na pierwszym siedzeniu, jak każdy przeglądałam coś w telefonie. Na chwile oderwałam wzrok od ekranu smartfona i spojrzałam przed siebie, po czym spojrzałam na lewo w stronę kierowcy a ten lewą rękę trzymał na kierownicy a prawą dotykał się po kroczu. I tak kilku kierowców zauważyłam ostatnio, jeden około pięćdziesiątki, obrączka na palcu. Często faceci w komunikacji dotykają się po kroczu. Nie przyglądam się, normalnie siedziałam i widziałam. Jeżdżę komunikacją od dawna i nigdy czegoś takiego nie zauważyłam jak ostatnio. Dla mnie to dziwne zachowanie i jeszcze przy ludziach.
Wsadź sobie w majtki ogórka i sama zobaczysz, że od czasu do czasu trzeba coś poprawić.
3 2022-09-22 11:35:12 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-09-22 11:36:06)
Często jeżdżę komunikacją miejską od dawna. Ostatnio siedziałam sobie na pierwszym siedzeniu, jak każdy przeglądałam coś w telefonie. Na chwile oderwałam wzrok od ekranu smartfona i spojrzałam przed siebie, po czym spojrzałam na lewo w stronę kierowcy a ten lewą rękę trzymał na kierownicy a prawą dotykał się po kroczu. I tak kilku kierowców zauważyłam ostatnio, jeden około pięćdziesiątki, obrączka na palcu. Często faceci w komunikacji dotykają się po kroczu. Nie przyglądam się, normalnie siedziałam i widziałam. Jeżdżę komunikacją od dawna i nigdy czegoś takiego nie zauważyłam jak ostatnio. Dla mnie to dziwne zachowanie i jeszcze przy ludziach.
Tak jak napisał farmer. Czasem coś się ułoży w klejnotach, nie tak. Czasem jakieś przepocenie, odparzenie, albo obtarcie powoduje dyskomfort. Czasem coś zaswędzi. To nie są żadne seksualne zachowania.
Tak jak napisał farmer. Czasem coś się ułoży w klejnotach, nie tak. Czasem jakieś przepocenie, odparzenie, albo obtarcie powoduje dyskomfort. Czasem coś zaswędzi. To nie są żadne seksualne zachowania.
Coraz głupsze te młode pokolenia ...
5 2022-09-23 09:53:02 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-09-23 09:59:51)
Każde młode pokolenie jest wspaniałe, wrażliwe i mają przed sobą trudną drogę, nauczenia się życia. A ciężko się go uczyć gdy wielu
z naszego dojrzałego pokolenia, jest pełne pogardy, pełne pogubionych ludzi.
Dobrze Adi5, że o tym napisałaś. Bo ja rozumiem, że można takich rzeczy nie wiedzieć, zwłaszcza, że informacji normalnych na tematy intymne mamy jak kot napłakał. W domu rodzinnym rozmowy o sprawach fizjologicznych, intymnych są skomplikowane, często podszyte wstydem, albo nachalnością. Dobrze, że jesteś czujna, ale w takich sytuacjach jakie opisałaś nie dzieje się nic złego. No chyba, że ktoś ewidentnie się onanizuje, ale to wtedy, ekshibicjonistę na 100% poznasz.
Jakbyś miała za co się złapać to też byś tak robiła. A jak się coś nie podoba to kup sobie samochód