Co to znaczy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co to znaczy?

Jestem dojrzałą kobietą i przeszłam wiele w życiu .
Teraz jak napisze co mnie zastanawia , napiszecie , że dojrzała , przeszłą wiele a pisze takie coś .

Mój partner ma znajomego , który w jakiś sposób go dręczy .Chodzi o mnie . Ja faceta widziałam raz i z daleka , nie znam go osobiście .
Od jakiś 2-3 lat mówi mojemu partnerowi , że chciałby mnie poznać ale nie tak jak znajomą a bliżej . Powiedział , że dzwoni do niego tylko po to by mnie usłyszeć ( ja czasem coś tam powiem jak rozmawiają przez telefon czy pożartuję)
Przyjeżdżał pod moją prace jak wychodziłam i siedział w aucie ( dowiedziałam się o tym po czasie ) .
Wypytuje czy kocham mojego partnera , jakie są moje marzenia itd.....
Chce się ze mną spotkać sam na sam . Dostawałam zaproszenia do spa itd.....

No niby zainteresowany.
Zaproponował spotkanie w 3 on , ja i mój partner . Nie przyszedł bo na myśl , że mnie spotka paraliżuje go .
Chciałabym sama napisać do niego czy się odezwać ale mój partner mi nie pozwala . Nie mam kontaktu z tym panem , nie mam nr tel , czy email.

Mój partner powiedział , że jak się odezwę on nie da mi  spokoju .

hmmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co to znaczy?
Grzanka755 napisał/a:

Jestem dojrzałą kobietą i przeszłam wiele w życiu .
Teraz jak napisze co mnie zastanawia , napiszecie , że dojrzała , przeszłą wiele a pisze takie coś .

Mój partner ma znajomego , który w jakiś sposób go dręczy .Chodzi o mnie . Ja faceta widziałam raz i z daleka , nie znam go osobiście .
Od jakiś 2-3 lat mówi mojemu partnerowi , że chciałby mnie poznać ale nie tak jak znajomą a bliżej . Powiedział , że dzwoni do niego tylko po to by mnie usłyszeć ( ja czasem coś tam powiem jak rozmawiają przez telefon czy pożartuję)
Przyjeżdżał pod moją prace jak wychodziłam i siedział w aucie ( dowiedziałam się o tym po czasie ) .
Wypytuje czy kocham mojego partnera , jakie są moje marzenia itd.....
Chce się ze mną spotkać sam na sam . Dostawałam zaproszenia do spa itd.....

No niby zainteresowany.
Zaproponował spotkanie w 3 on , ja i mój partner . Nie przyszedł bo na myśl , że mnie spotka paraliżuje go .
Chciałabym sama napisać do niego czy się odezwać ale mój partner mi nie pozwala . Nie mam kontaktu z tym panem , nie mam nr tel , czy email.

Mój partner powiedział , że jak się odezwę on nie da mi  spokoju .

hmmm

Jeżeli to prawda, to masz stalkera.
Takie rzeczy jak przyjeżdżanie pod pracę to możesz zgłosić na policję.
Partner ma rację, po co masz z nim rozmawiać?

No chyba, że Cię tak jara to, że facet się Tobą interesuje i już sobie przygotowujesz w głowie polę na zdradę.

3

Nie mam w planach zdrady . Jednak mnie to męczy bo widzę jak to wpływa na mojego partnera .
Partner unika go jak ognia i jak to się  mówi wywala drzwiami włazi oknem itd ...
Zastanawiam się czy ja tego bym nie ucięła ....

4

Grzanka755 napisał/a:

Nie mam w planach zdrady . Jednak mnie to męczy bo widzę jak to wpływa na mojego partnera .
Partner unika go jak ognia i jak to się  mówi wywala drzwiami włazi oknem itd ...

A partner nie może uciąć kontaktu, zablokować gościowi kontakt i powiedzieć mu wprost, że sobie tego kontaktu oboje nie życzycie?

5 Ostatnio edytowany przez Grzanka755 (2022-09-06 12:35:46)

Mówi mu i zwraca mu uwagę , prosi o urwanie kontaktu itd ... ale on tego nie rozumie
blokowanie itd nie pomaga

6

Grzanka755 napisał/a:

Mówi mu i zwraca mu uwagę , prosi o urwanie kontaktu itd ... ale on tego nie rozumie
blokowanie itd nie pomaga

Po co prośby o urwanie kontaktu? Wy z nim urywacie kontakt i koniec.
Dajecie się wodzić za nos jak dzieci. Jesteście dorośli, niby dojrzali. Nie chcecie mieć z facetem kontaktu to blokujecie do skutku, a jak on nie rozumie to policja.
Po co pozwalać mu na kontakt?

7

Nie wiem po co się z nim umawialiście we trójkę... Dlaczego partner z nim rozmawia przez telefon, do tego Ty jeszcze się włączasz do tej rozmowy...
Definitywnie powinniście zerwać z nim kontakt.

8

wieka napisał/a:

Nie wiem po co się z nim umawialiście we trójkę... Dlaczego partner z nim rozmawia przez telefon, do tego Ty jeszcze się włączasz do tej rozmowy...
Definitywnie powinniście zerwać z nim kontakt.

przecież mąż

prosi o urwanie kontaktu

ten watek jest totalnie irracjonalny, dorosłe osoby tak się nie zachowują.

a co ty chcesz ucinać? co najwyżej możesz uciąć kawałek papieru.
Jak już jest tak niemożliwy to trzeba zawiadomić policje i tyle a nie bawić się w spotkania i ucinanie znajomości (?) z typem którego przecie nie znasz....

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024