bo w glowie taka sprawe ,Odkrylam ze pewien facio ktorego znam,Przebral sie za women. kupil sobie damskie szpile i cala garderobe i porobil zdjecia,Czyli on nie jest hetero, tam mam myslec, czy jak? wie ktos?
A jak "women", przebierze się za "facio", to nie jest hetero, czy jest?
4 Wczoraj 08:36:26 Ostatnio edytowany przez Salomonka (Wczoraj 08:38:19)
bo w glowie taka sprawe ,Odkrylam ze pewien facio ktorego znam,Przebral sie za women. kupil sobie damskie szpile i cala garderobe i porobil zdjecia,Czyli on nie jest hetero, tam mam myslec, czy jak? wie ktos?
Masz myśleć, że wtykasz nos w nie swoje sprawy, jeśli te zdjęcia nie były przeznaczone dla ciebie a facet nie jest twoim mężem.
W towarzystwie to było otworzył telefon i nam pokazał .Jeśli są na forum osoby les, bi, lub inne które potrafią mi odpowiedzieć, to niech się odezwa. Pamiętaj ze o nadawcy odpowiedzi świadczy post a nie o jego odbiorcy.
6 Wczoraj 09:06:32 Ostatnio edytowany przez Salomonka (Wczoraj 09:07:21)
W towarzystwie to było otworzył telefon i nam pokazał .Jeśli są na forum osoby les, bi, lub inne które potrafią mi odpowiedzieć, to niech się odezwa. Pamiętaj ze o nadawcy odpowiedzi świadczy post a nie o jego odbiorcy.
To odkryłaś czy ci pokazał? Nawet jeśli sam te zdjęcia pokazał, choć w to nie wierzę, to raczej czy on jest "les, bi, lub inne" to jest tylko jego sprawa. A jak cię to tak bardzo męczy, to jego o to zapytaj i będziesz wiedzieć.
Ale tu nie ma żadnej reguły, może być tranwestytą, więc orientacja seksualna nie ma tu znaczenia.
Dzieki za odp. dla mnie ma znaczenie orientacja sexualana gościu zarywal do mnie, byl zonaty. czy taki sypia z facetami? Ciekawe...
Dzieki za odp. dla mnie ma znaczenie orientacja sexualana gościu zarywal do mnie, byl zonaty. czy taki sypia z facetami? Ciekawe...
A dlaczego ma być gejem? Skoro byl żonaty i do Ciebie zarywa, to pewnie jest hetero, tylko mało której kobiecie odpowiada mąż tranwestyta.
Ale jak jest, to tylko on wie.
Przebralbys sie hetero mezczyzno za kobitę? Oczywiscie ze sa ludzie co sypia z obojga płciowością i sa zalegalizowani obrączką.Nie jest to.ucziwe o ile druga odoba o tym nie wie
Przebralbys sie hetero mezczyzno za kobitę? Oczywiscie ze sa ludzie co sypia z obojga płciowością i sa zalegalizowani obrączką.Nie jest to.ucziwe o ile druga odoba o tym nie wie
Nie wystarczy, że jest żonaty, żeby się za niego nie brać?
Konto zawieszone.
On może mieć różne orientacje seksualne, myślę, że jak trafi na kobietę, której nie będzie przeszkadzał tranwestytyzm, to i nie będą przeszkadzały jego orientacje seksualne.
A wierność i uczciwość, to już inna para kaloszy...
Czy jakis facet hetero przebralby sie za babe? Jest taki? Beznadziejna sprawa, takie cos nie dziala na mnie, wole mezczyzne meskiego!
Czy jakis facet hetero przebralby sie za babę?
Może mieć tylko taki fetysz, ale generalnie jest to swego rodzaju zaburzenie.
Paeonia napisał/a:Czy jakis facet hetero przebralby sie za babę?
No nie wiem, wygląda to na ciągoty do facetów.
Dzięki za link, w Googlach jest wszystko interesi mnie wyłącznie opinia żywych ludzi
Czy jakis facet hetero przebralby sie za babe? Jest taki? Beznadziejna sprawa, takie cos nie dziala na mnie, wole mezczyzne meskiego!
to sobie takiego weź, w czym problem?
Nie podoba ci się gostek, który przebiera się w damskie fatałaszki? Luz, nie musisz przecież z nim być.
17 Wczoraj 20:28:47 Ostatnio edytowany przez Paeonia (Wczoraj 20:29:41)
Paeonia napisał/a:Czy jakis facet hetero przebralby sie za babe? Jest taki? Beznadziejna sprawa, takie cos nie dziala na mnie, wole mezczyzne meskiego!
to sobie takiego weź, w czym problem?
Nie podoba ci się gostek, który przebiera się w damskie fatałaszki? Luz, nie musisz przecież z nim być.
Widze ze dałeś z siebie wszystko! No kazdy odpowiada na miare intelektualnych zdolnosci.A wiesz ze jestes obrzydliwy?
wieka napisał/a:Paeonia napisał/a:Czy jakis facet hetero przebralby sie za babę?
No nie wiem, wygląda to na ciągoty do facetów.
Dzięki za link, w Googlach jest wszystko interesi mnie wyłącznie opinia żywych ludzi
W Googlach też piszą żywi
Tu na forum też nie widać takich, co znają problem z autopsji.