Witam moje cykle są co 29 dni 10 czerwca miałam miesiączkę regularnie współżyje z partnerem bez zabezpieczenia od kilku dni mam straszną zgagę bóle w podbrzuszu i piersi tak jakby zaczęły być twarde dodam że wcześniej tak nie miałam do tego ciągle czuję uderzenie gorąca...mogę być w ciąży? Do miesiączki mam 9 dni
Witam moje cykle są co 29 dni 10 czerwca miałam miesiączkę regularnie współżyje z partnerem bez zabezpieczenia .....
Gratuluję! Wygląda na to, że się udało zajść
Nie żartuj...
Żart to seks bez zabezpieczenia......
Mamy XXI wiek i pełen dostęp do internetu. Wystarczy czytać.
Po pewnie Covid19/07/22 wersja TZ czyt trafiona zaplodniona
XXI wiek. kazde zyciowe info za darmo w internecie, troche poczytac przed zabawa z niebezpieczny penisem.....
W szkole podstawowej tez uczono o zaplodnieniu....szkoda ze bylas nieobecna.
Bzykajac sie bez antykoncepcjii....to jak biegnac przez pole minowe i wymachujac reakoma na 500m zastanawiac sie co to sie stanęło.
Oderwanie od rzeczywistosci ma swoje konsekwencje....bedziesz mamusią. Gratulacje
Masakra człowiek pisze poważnie a ktoś bezczelnie odpisuję...
Z równą powagą należy podchodzić do prokreacji.
A teraz jeszcze bardziej poważnie - podane objawy wskazują na ciążę.
Zadowolona?
Bo takie mam objawy ale to nie musi oznaczać ciąży i raczej pytanie do kobiet było skierowane czy miały takie objawy czy tylko ciąża jestem przed miesiączką więc może mój organizm wariuje i daje takie głupie objawy
To są typowe objawy ciąży. Zrób test. To się okaże....(musi upłynąć minimum 2 tygodnie po)
9 dni mam do miesiączki to..jeszcze muszę poczekać
Ciąża nie musi dawać żadnych objawów.
Współżyjesz bez zabezpieczenia, więc ciąża nie powinna być niespodzianką.
Skoro okres Ci się tak długo spóźnia, to jak najbardziej możesz być w ciąży.
9 dni mam do miesiączki to..jeszcze muszę poczekać
Pisałaś, że 10 czerwca miałaś okres, to jakie 9 dni do...
W ogóle dziwią mnie pytania na forum typu czy mogę być w ciąży, bo jasnowidzów tu nie ma... czyli na dwoje babka wróżyła...
O losie miałam na myśli 10 lipca miałam okres i 9 dni mam do kolejnej miesiączki
14 2022-07-30 21:47:48 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-07-30 21:59:31)
Czekaj więc spokojnie i się zdecyduj czy chcesz mieć dziecko czy nie, jaki jest sens stresować się i współżyć bez zabezpieczenia, jak nie chce się być w ciąży... I tak z miesiąca na miesiąc... Stres Cię zniszczy.
Nie kombinuj, za parę dni zrób test.....powtôrz po tygodniu.
O losie miałam na myśli 10 lipca miałam okres i 9 dni mam do kolejnej miesiączki
Nie ma objawów ciąży tak wcześnie. Wmawiasz sobie. Tak naprawdę ledwie kilka dni temu miałaś owulację. Jeżeli nie chcesz zajść w ciążę, to zacznij się zabezpieczać. Jeżeli chcesz, to spokojnie próbujcie dalej i zobaczysz co będzie
Konto zawieszone.
Najlepiej zrób jutro test, po co się stresować przez te ok. 9 dni. Jeżeli jesteś w ciąży to ta ciąża ma już kilka tygodni i test ją wykryje, a to co brałaś za okres 10 lipca okresem nie było.
Najlepiej zrób jutro test, po co się stresować przez te ok. 9 dni. Jeżeli jesteś w ciąży to ta ciąża ma już kilka tygodni i test ją wykryje, a to co brałaś za okres 10 lipca okresem nie było.
Nie jest w ciąży kilka tygodni, bo jeżeli do zapłodnienia doszło, to max tydzień temu.
Jeżeli jest ciąża, to test ją wykryje w dniu spodziewanej miesiączki, jeżeli ta się nie pojawi.
Autirka nigdzie nie napisała, że 10 lipca miała wątpliwości czy to był okres czy nie.
Konto zawieszone.
Sprawa wygląda tak okres który miałam dostać w lipcu powinnam mieć 7 lipca dostałam go 11 niby wyglądał normalnie...
Miałam regularne cykle...co 25: dni a od tego lipca mam teraz co 29...dziwne...
Przesunięcie 4 dni to jeszcze nic dziwnego. Regularny cykl nie musi mieć zawsze tyle samo dni.
Czemu się nie zabezpieczacie?
Konto zawieszone.
Masakra człowiek pisze poważnie a ktoś bezczelnie odpisuję...
Bo ludziom dziecinnym powinien być seks zabroniony.
Witam moje cykle są co 29 dni 10 czerwca miałam miesiączkę regularnie współżyje z partnerem bez zabezpieczenia od kilku dni mam straszną zgagę bóle w podbrzuszu i piersi tak jakby zaczęły być twarde dodam że wcześniej tak nie miałam do tego ciągle czuję uderzenie gorąca...mogę być w ciąży? Do miesiączki mam 9 dni
vs
Sprawa wygląda tak okres który miałam dostać w lipcu powinnam mieć 7 lipca dostałam go 11 niby wyglądał normalnie...
Czy mogłabyś się wreszcie zdecydować jaką długość mają Twoje cykle i kiedy miałaś ostatnią miesiączkę???
Jeśli dobrze dedukuję, to wygląda na to, że dłuższy cykl miałaś "aż" raz i to nie jest niczym dziwnym, jeśli wziąć pod uwagę, że organizm w ten sposób może zareagować na szereg przeróżnych czynników, jak choćby stres czy choroba.
Jeśli zaś chodzi o ryzyko ciąży, to uprawiając seks zawsze należy liczyć się z tym, że może być z niego ciąża, nawet jeśli stosuje się antykoncepcję. Z kolei uprawiając seks bez zabezpieczenia, to jakby się o nią prosić.
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu