Czy ten pracownik mnie podrywa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ten pracownik mnie podrywa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Czy ten pracownik mnie podrywa?

Niedawno zaczęłam nową pracę, i jest taki facet z którym współpracuje na codzień. Nigdy nie potrafię odczytywać takich znaków, a wole uniknąć ewentualnych problemów w nowym miejscu. No więc już po paru dniach mojej nowej pracy ten facet próbowal zwrócić jakoś uwagę na siebie, żartując do mnie, i patrząc na moją reakcję. Pierwsze co to pomyślałam, że mnie po prostu polubił. Jednak po czasie zauważyłam, że kiedy przechodzi patrzy się na mnie i przy tym uśmiecha, raz nawet delikatnie puścił mi oczko. Byla też sytuacja, że patrzył na mnie i gdy ja spojrzalam to utrzymał wzrok i aż się dziwnie poczułam, dwie takie sytuacje byly. Jak gadamy o podziale obowiązków to też gdy już skonczę mówić potrafi się patrzeć mi w oczy i uśmiechać przy tym ...i ma taką jakby chwilową '' zawieszkę''. Dotknął mnie też raz w rękę gdy mi coś tłumaczył i raz przy podawaniu czegoś tam, pomyślałam, że to przypadkowo może, ale sama nie wiem. Myślicie, że mu się podobam i On ze mną flirtuje????

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy ten pracownik mnie podrywa?

Może nie tyle podrywa co po prostu mu się podobasz i jest dla Ciebie ultra miły.

3 Ostatnio edytowany przez 123Sprawdzam (2022-06-25 23:42:48)

I już wszedł Ci w głowę, zrobił to CO CHCIAŁ! I masz już zagwozdkę!

Ach, te emocje!!!

Brawo! Rybka połknęła haczyk! A teraz tylko wystarczy kilka dwuznacznych sytuacji i ... MAMY CIĘ!

Łatwa jesteś bardzo

Brawo TY!

4

123Sprawdzam napisał/a:

Ach, te emocje!!!

Brawo! Rybka połknęła haczyk! A teraz tylko wystarczy kilka dwuznacznych sytuacji i ... MAMY CIĘ!

Łatwa jesteś bardzo

Brawo TY!

Weź wyjdź, dzięki.

5 Ostatnio edytowany przez 123Sprawdzam (2022-06-25 23:59:16)

olena96 napisał/a:
123Sprawdzam napisał/a:

Ach, te emocje!!!

Łatwa jesteś bardzo

Brawo TY!

Weź wyjdź, dzięki.

Służę wsciekle!

Cmok, cmok!

6

Nie wiem czy flirtuje. Może tak, a może nie.
Zachowanie nie jest całkiem neutralne.

A co byś chciała? Poderwać go? Czy aby się odczepił?

7

Rekin zakładowy wyczaił nowa ofiarę.

8

Po prostu nie reaguj, a wkrótce kolega odpuści.

9

Serio?  Faceci  tak robią  dla żartów,  lub mają  naturę  flirciarza.  Taki styl bycia,  tak robił były mój kierownik,  tak robi  chłopak przyjaciółki,  niektórzy  tak mają  i nic to nie znaczy. Po namyśle  może  lechtaja swoje tym ego patrząc  jak kobieta  reaguje. 
Powiem Ci tak,  jakby był naprawdę zainteresowany  to byś nie miała  wątpliwości.  A jeśli  nie ma  jaj,  to po co Ci taki? Heh wink

10

olena96 napisał/a:

/./
Pierwsze co to pomyślałam, że mnie po prostu polubił. Jednak po czasie zauważyłam, że kiedy przechodzi patrzy się na mnie i przy tym uśmiecha, raz nawet delikatnie puścił mi oczko. Byla też sytuacja, że patrzył na mnie i gdy ja spojrzalam to utrzymał wzrok i aż się dziwnie poczułam, dwie takie sytuacje byly. Jak gadamy o podziale obowiązków to też gdy już skonczę mówić potrafi się patrzeć mi w oczy i uśmiechać przy tym ...i ma taką jakby chwilową '' zawieszkę''. Dotknął mnie też raz w rękę gdy mi coś tłumaczył i raz przy podawaniu czegoś tam, pomyślałam, że to przypadkowo może, ale sama nie wiem. Myślicie, że mu się podobam i On ze mną flirtuje????

Może tak, a może nie, to wie tylko On sam.
Myślę, że powinnaś ustalić pewne dane, co do niego, czy np. jest żonaty.
Może to jedynie flirt, bo niektórzy tak mają, a może cos jednak fajnego,
bo przecież zawsze cos się zaczyna, rozwija i kwitnie, albo więdnie.
Nie rób sobie wielkich nadziei, a poczekaj cierpliwie na rozwój sytuacji.

11

cisza to ja napisał/a:
olena96 napisał/a:

/./
Pierwsze co to pomyślałam, że mnie po prostu polubił. Jednak po czasie zauważyłam, że kiedy przechodzi patrzy się na mnie i przy tym uśmiecha, raz nawet delikatnie puścił mi oczko. Byla też sytuacja, że patrzył na mnie i gdy ja spojrzalam to utrzymał wzrok i aż się dziwnie poczułam, dwie takie sytuacje byly. Jak gadamy o podziale obowiązków to też gdy już skonczę mówić potrafi się patrzeć mi w oczy i uśmiechać przy tym ...i ma taką jakby chwilową '' zawieszkę''. Dotknął mnie też raz w rękę gdy mi coś tłumaczył i raz przy podawaniu czegoś tam, pomyślałam, że to przypadkowo może, ale sama nie wiem. Myślicie, że mu się podobam i On ze mną flirtuje????

Może tak, a może nie, to wie tylko On sam.
Myślę, że powinnaś ustalić pewne dane, co do niego, czy np. jest żonaty.
Może to jedynie flirt, bo niektórzy tak mają, a może cos jednak fajnego,
bo przecież zawsze cos się zaczyna, rozwija i kwitnie, albo więdnie.
Nie rób sobie wielkich nadziei, a poczekaj cierpliwie na rozwój sytuacji.

nie jest żonaty nie ma nikogo....ale od trzech dni jakoś to trochę ustało z jego strony i się zastanawiam co się stało... w sensie nie jest to aż tak intensywne jak było... nie wiem czemu, właśnie się zastanawiam.

12

Na tym forum jest miliony tematów taki jak ten.
I chyba w równych proporcjach zakładanych przez kobiety i mężczyzn.
Kazdy jest identyczny i sprowadza sie do tego samego: Czy on/ona mnie podrywa/kocha/jest mna zainteresowany/a
Nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć dlaczego ludzie tracą czas/nerwy/wpędzają sie w jakieś wątpliwości zamiast po prostu podejść i zapytać
w czasie studiów, wielu kolegów potrafiło dyskutować przez kilka godzin o tym "czy ten uśmiech cos znaczył"
Ja po prostu podchodziłem do dziewczyny i pytałem.
Kończyło sie tak ze oni sobie dalej dyskutowali, a ja miałem fajny sex z tymi kobietami.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ten pracownik mnie podrywa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024