Kafejka dla prawdziwych kobiet i ich adoratorów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kafejka dla prawdziwych kobiet i ich adoratorów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Kafejka dla prawdziwych kobiet i ich adoratorów

Tak, to jest to czego było potrzeba temu forum. Kafejka dla prawdziwych kobiet, rozumiecie? PRAWDZIWYCH, a nie tych podrabiaczek jakich dziś wiele. Niech się dzieje coś pięknego...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kafejka dla prawdziwych kobiet i ich adoratorów

Ale że what? Mam siedzieć w tej kafejce sama bo uważam się za prawdziwą kobietę? Serio,to nie ma znaczenia dla mnie:)
I dla ich adoratorów? Nie sądzę,że mam tu jakiegokolwiek smile

3

No kafejka miała być albo pusta albo właśnie skusić jakąś odważna...wpierw wydźwięk był taki, że PRAWDZIWYCH kobiet już nie ma i temat będzie pusty big_smile.

4

Prawdziwy mężczyzna to frajer, którym kobiety się wysługują. A co to ta prawdziwa kobieta? Chodzi o tą mityczną fajną babkę, czy o co?

5

Mitycznosc...nie pozbawiajmy tego przez niepotrzebne;) precyzowanie.

6

Jestem prawdziwa-czyli żyję i nie udaję kobiety- mam drugorzędowe cechy płciowe wskazujące na to,że kobietą jestem smile
Ale po co komu w rozmowie deklaracja która kobieta jest prawdziwa? A taka co ma zbotoksowane usta to nie jest prawdziwa?

7

Tak, taka nadaje się tylko już do utylizacji.

8

gojka102 napisał/a:

Ale po co komu w rozmowie deklaracja która kobieta jest prawdziwa?

Bardzo słuszne pytanie. Ponadto wydaje się, że w ogóle należałoby zacząć od definicji "prawdziwa kobieta", bo dopiero na tej podstawie jesteśmy w stanie przeprowadzić wewnętrzną, wstępną selekcję i stwierdzić czy się kwalifikujemy cool.

Widzę też błąd logiczny, bo wierna, posiadająca mocny kręgosłup moralny, a przy tym kochająca, czuła i oddana kobieta (zakładam, że poza walorami zewnętrznymi mniej więcej o to chodzi w owej definicji) może być w szczęśliwym związku, a wtedy nie będzie dla niej miejsca w kafejce, bo w jej życiu przypuszczalnie nie ma już przestrzeni dla adoratorów. Tym samym można przyjąć, że pozbawia się ją tytułu "prawdziwa kobieta".

No dobrze, dążę do tego, że tu trzeba chyba jednak coś doprecyzować wink.

9

Be. napisał/a:

Tak, taka nadaje się tylko już do utylizacji.

Be-jak to dobrze,że żadna zbotoksowana kobieta Cię nie zna i nic w jej życiu nie zależy od Ciebie big_smile

10

Olinka napisał/a:
gojka102 napisał/a:

Ale po co komu w rozmowie deklaracja która kobieta jest prawdziwa?

Bardzo słuszne pytanie. Ponadto wydaje się, że w ogóle należałoby zacząć od definicji "prawdziwa kobieta", bo dopiero na tej podstawie jesteśmy w stanie przeprowadzić wewnętrzną, wstępną selekcję i stwierdzić czy się kwalifikujemy cool.

Widzę też błąd logiczny, bo wierna, posiadająca mocny kręgosłup moralny, a przy tym kochająca, czuła i oddana kobieta (zakładam, że poza walorami zewnętrznymi mniej więcej o to chodzi w owej definicji) może być w szczęśliwym związku, a wtedy nie będzie dla niej miejsca w kafejce, bo w jej życiu przypuszczalnie nie ma już przestrzeni dla adoratorów. Tym samym można przyjąć, że pozbawia się ją tytułu "prawdziwa kobieta".

No dobrze, dążę do tego, że tu trzeba chyba jednak coś doprecyzować wink.

Jak "sprecyzował" autor : nie dla podrabiaczek czyli dla prawdziwych smile
Cóż,"ustawodawca"  nieprecyzyjny to i biedne kobiety - te prawdziwe,ofc-jakoś niespecjalnie tu zaglądają smile

11

Jak Ty nic nie łapiesz tongue.

12

Be. napisał/a:

Jak Ty nic nie łapiesz tongue.

W sumie najważniejsze,że Ty  łapiesz to, co sam piszesz smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kafejka dla prawdziwych kobiet i ich adoratorów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024