Pilna prośba o pomoc do Kobiet... Farbowanie włosów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Pilna prośba o pomoc do Kobiet... Farbowanie włosów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez PanSkoczyslaw (2015-08-26 21:00:27)

Temat: Pilna prośba o pomoc do Kobiet... Farbowanie włosów

Witam Drogie Panie.
Z góry przepraszam że wchodzę na forum przeznaczone dla Was, ale tylko Wy możecie mi pomóc. smile
2 tygodnie temu farbowałem się. Mój naturalny kolor to blond. Postanowiłem go zmienić na brązowy. Efekt wyszedł...hmmm...czerwono-rudy. Pod wpływem mycia i cypryjskiego słońca zmienił się on na jasny rudy (chciałem wkleić zdjęcie, ale okazało się to tu trochę kłopotliwe...). I teraz pytanie (a właściwie dwa): Czy mogę taki kolor farbować na ciemny blond (po tym zajściu odpuszczę sobie brązy wink) i, jeśli tak, jaką farbę mi polecacie? Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pilna prośba o pomoc do Kobiet... Farbowanie włosów

ciemny blond na jasny rudy owszem, ale musi byc naprawde ciemny ten blond. Jakakolwiek farba, Schwarzkopf, L'oreal, Joanna-wszystie sa dobre, przeczytaj tylko na pudelku by to byl kolor permanentny nie szampon, ktory sie zmywa.

3

Polecam Perfect Mousse marki Schwarzkopf. Są to pianki koloryzujące - w tym przypadku odpowiednik farby o trwałości do 28 myć. Kolor jest permenentny, ale dobrze kryje.

4

Hejo wszystkim mam taka mala prosbe bylam 5lat bladynka wczoraj przefarbilam sie na taki odcien brazowego i tu moje pytanie pani fryzjer powiedziala ze mam bardzo suche wlosy i potrzebuje jakas odzywke dobra moze ktos z was mial podobnie i cos mi doradzi ???

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Pilna prośba o pomoc do Kobiet... Farbowanie włosów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024