Cyberseks w związku na odległość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cyberseks w związku na odległość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1

Temat: Cyberseks w związku na odległość

Cześć, dziewczyny. Chciałam spytać co sądzicie o cyberseksie w związkach na odległość? Mój chłopak wyjeżdża do pracy do Holandii, żeby zarobić na remont naszego przyszłego mieszkania. Jego pobyt tam ma trwać rok. Żeby jakoś wytrzymać rozłąkę, zaproponował, abyśmy uprawiali cyberseks. Sama nie wiem, co o tym sądzić? Nigdy z nikim nie bawiłam się w taki sposób.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cyberseks w związku na odległość

Nie pytaj co my sądzimy  o tym,  tylko zastanów się czy w takim wypadku się Ty odnajdziesz.
Ja bym nie miała z tym problemu,  fajna alternatywa   pozwala  zachować  pewną intymność w związku

Nie ma rewolucji, jeśli nie ma buntu.

3

Mayka napisał/a:

Cześć, dziewczyny. Chciałam spytać co sądzicie o cyberseksie w związkach na odległość? Mój chłopak wyjeżdża do pracy do Holandii, żeby zarobić na remont naszego przyszłego mieszkania. Jego pobyt tam ma trwać rok. Żeby jakoś wytrzymać rozłąkę, zaproponował, abyśmy uprawiali cyberseks. Sama nie wiem, co o tym sądzić? Nigdy z nikim nie bawiłam się w taki sposób.

Zadbaj o antywirusa na kompie, ustalcie w jaki sposób będziecie mieli prywatne, bezpieczne połączenie.
Potem sama zobaczysz, czy będziesz miała ochotę a mężowi powiedz, że jak Cię odpowiednio nakręci to może wink

"Daj drugiemu dojść do głosu - przecież wiesz, co chcesz powiedzieć, a nie wiesz, co powie ten drugi, więc to powinno być dla Ciebie ciekawsze."
Magdalena Samozwaniec

4

Hej, dziewczyny. Spróbowałam dzisiaj cyberseksu z chłopakiem przez kamerkę. Najpierw w ramach gry wstępnej siedziałam przed ekranem w biustonoszu, potem zdjęłam biustonosz i zaczęłam pieścić piersi. Wydaje mi się, że on doszedł, zanim w ogóle sama zaczęłam się masturbować, ale nie dał tego po sobie poznać i opowiadał mi "świństewka". Dopiero gdy sama doszłam dwa razy, zakończyliśmy sprawę.

Ogólne wrażenia mam bardzo dobre. Po pierwsze, w przypadku cyberseksu nie ma znaczenia, że on skończył przede mną, bo zabawa nadal może trwać. Po drugie, sama wiem, jak dobrze się dotykać, by sprawiało mi to przyjemność, bo robiłam to setki razy. Po trzecie, mam problemy z orgazmem pochwowym, zwykle osiągam orgazm przez pocieranie łechtaczki. Po czwarte, nie ma ryzyka zajścia w ciążę i nie ma potrzeby kupowania prezerwatyw. Po piąte, trudno powiedzieć co, ale coś mnie w cyberseksie po prostu podnieciło.

5

A seks przez telefon podpada pod cyberseks?

"Daj drugiemu dojść do głosu - przecież wiesz, co chcesz powiedzieć, a nie wiesz, co powie ten drugi, więc to powinno być dla Ciebie ciekawsze."
Magdalena Samozwaniec

6

zwykłyOn napisał/a:

Przez komórkowy tak, bo przez taki z tarczą to nie wink

Zgniłe jajko wink (nie JAJKA)

7

Misinx napisał/a:
zwykłyOn napisał/a:

Ale chodzi o wibracje czy musi by obraz? wink

Magdalena Samozwaniec

8

zwykłyOn napisał/a:
Misinx napisał/a:
zwykłyOn napisał/a:

Ale chodzi o wibracje czy musi by obraz? wink

Obraz nie jest niezbędny smile

Zgniłe jajko wink (nie JAJKA)

9

Taaaa, cyberseks big_smile
Nie ma specjalnie różnicy, kto będzie po drugiej stronie wink Uzależnicie się od seks kamerek, on też może skorzystać z innych panienek, bo przecież można je zmieniać jak rękawiczki tongue
Jak chcesz być z nim w związku, powinnaś z nim jechać, albo się odwiedzać.

10

wieka napisał/a:

Nie ma specjalnie różnicy, kto będzie po drugiej stronie wink Uzależnicie się od seks kamerek, on też może skorzystać z innych panienek, bo przecież można je zmieniać jak rękawiczki tongue

Równie dobrze mogłabyś powiedzieć, że nie ma różnicy kto będzie w łóżku. Panienki do łóżka też można zmieniać jak rękawiczki. Prawdopodobni nie ma jak z nim jechać, on jedzie daleko więc odwiedziny siłą rzeczy będą rzadkie. Zaczniesz jej doradzać rezygnację ze związku, czy rezygnację z jego wyjazdu, który pewnie pomoże im bardzo finansowo?
To tylko rok a cyberseks może być chociaż namiastką bliskości.
Ja nie bardzo mam doświadczenie z cybeseksem przed kamerkami ale przez telefon owszem. I nigdy to nie było umawianie się na seks przez telefon. On wychodził spontanicznie. Byliśmy daleko, tak nam siebie brakowało, że od słowa do słowa aż w końcu do czynów. I bardzo dobrze to wspominam. Nie miało to żadnych negatywnych skutków dla związku a pozytywnych wiele.

Magdalena Samozwaniec

11

Dla mnie coś takiego jak cyberseks nie istnieje. Bzdura i bezsens tego w ogóle nie da się nazwać seksem. Zwykle robienie sobie dobrze przed kompem, z seksem to nie ma nic wspólnego

12

display napisał/a:

Dla mnie coś takiego jak cyberseks nie istnieje. Bzdura i bezsens tego w ogóle nie da się nazwać seksem. Zwykle robienie sobie dobrze przed kompem, z seksem to nie ma nic wspólnego

Robienie sobie samemu dobrze to jednak ma cos wspólnego z seksem

Magdalena Samozwaniec

13

zwykłyOn napisał/a:
display napisał/a:

Nie. To tylko zwykła maaturbacja

14

display napisał/a:
zwykłyOn napisał/a:
display napisał/a:

Nie. To tylko zwykła maaturbacja

Seks to pojęcie ogólniejsze, więc nie da się powiedzieć, że nie ma, czyli cyberseks można nazwać seksem wirtualnym, ale nie spółkowaniem, dla jednych widać ma sens, dla drugich nie...

15

wieka napisał/a:

Nie no sorry, ale większej bzdury nie czytałam. Przecież on nie chce oglądać innych panienek na seks kamerkach, tylko swoją dziewczyne. Jak on przez rok nie będzie uprawiał seksu, a jeszcze dziewczyna mu odmówi cyberseksu, to dopiero wtedy się uzależni od seks kamerek

16

Hej, dziewczyny.

Mój chłopak wyjechał 1 czerwca do pracy. Od tego czasu uprawiamy cyberseks regularnie, zwykle 2-3 razy w tygodniu. Z efektów oboje jesteśmy zadowoleni. Chłopak twierdzi, że to mu wystarcza, że nie masturbuje się dodatkowo. Wierzę mu, bo jak był przy mnie, to też uprawialiśmy seks 2-3 razy w tygodniu i też twierdził, że się nie masturbował.

17

Mayka napisał/a:

... sama wiem, jak dobrze się dotykać, by sprawiało mi to przyjemność, bo robiłam to setki razy.

Lepiej niech między Wami będzie tak, że jak macie razem seks to możesz się sama tak właśnie dotykać.

Mayka napisał/a:

... to mu wystarcza, że nie masturbuje się dodatkowo.

Masturbuje, czy nie masturbuje... to nie ma znaczenia.

Jak jesteście zadowoleni z tej erotyki online, to bardzo dobrze, że tak robicie i czujecie się szczęśliwsi.
Ale w seksie jest dużo więcej, bliskość, której nie da się masturbacją zagłuszyć.
Innymi słowy można sobie zrobić dobrze wiele razy samemu, totalnie się wyładować, a potem i tak wciąż czegoś ważnego brak.

Mniejszą zdradą jest chwila seksu z nieznajomym niż wiele lat życia razem bez miłości. Życie bywa kolorowe, ale w większości jest szare i właśnie w tych odcieniach szarości powinnaś odnajdować szczęście. "Chciałabym to znowu poczuć... to antidotum na śmierć duchową, znowu czuć że żyję...".

18

Po pierwsze, w przypadku cyberseksu nie ma znaczenia, że on skończył przede mną, bo zabawa nadal może trwać.

A normalnie nie może?

19 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-07-28 19:25:50)

szczerze mowiac to moze potraktowalabym to jako jednorazowe uozmaicenie. jesli ktos nie jest w stanie wytrzymac pol roku bez to nie nadaje sie na meza. w zyciu zdarzaja sie wypadki, choroby. myslisz, ze wtedy bedzie przykladnym mezem?
poza tym wydaje mi sie, ze taka przerwa (bo odwiedzac sie chyba jednak bedziecie w miedzyczasie) moze nawet zrobic zwiazkowi dobrze. pewnie bylibyscie napaleni jak na samym poczatku xD przezycia po "celibacie" wliczajac masturbacje to jednak ogien.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cyberseks w związku na odległość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021