Milo ze mnie przyjelyscie. Jestem nowy tutaj. Czytam duzo waszych wypowiedzi. Czasami napewno cos zkomentuje jak ja to widze z mojej strony. Pozdrawiam wszystkich. Mam 48 lat
No fajnie fajnie pozdrawiamy, a teraz idz juz spac bo konkurencje chesz tworzyc:)
No fajnie fajnie pozdrawiamy, a teraz idz juz spac bo konkurencje chesz tworzyc:)
Edek nie wypędzaj kolegi spać Sie szarogęsi patrzcie go
Krzysiek jest obiecujący jeżeli wolny i nie w związku,może się go ożeni,kto wie ?
W jego wieku mało jest facetów na forum, a sporo babek rówieśniczek, , za dużo 30 latków bezproduktywnych,nierokujących
Tylko zajmują czas i przestrzeń co niektórzy nadaremnie.
Krzysiek jest podejrzany Że niby z Bawarii?
5 2022-05-22 00:32:10 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-22 00:35:04)
Krzysiek jest podejrzany
Że niby z Bawarii?
Z Bawarii to nie Niemiec,dla wielu Bawarczyków Niemcy to też Szwaby,tym bardziej że to Polak chyba
A ja już miałem pytania kontrolne do niego
Czy lubi kefir ,białe wino,piwo,dzikie org... ?
Czy lubi gadżety z Apple,kosztowne perfumy etc?
Jaką ma tolerancje na tatara,schabowe,roladki śląskie,golonkę,drożdżówki,zupę z homara - chodzi o uczulenia ?
Czy chadza do KFC?
Czy woli góry,czy może morze nasze morze?
Jaki ma samochód?
Jeżeli byłaby taka możliwość to z checia też sie podepnę z listą pytań odnośnie Bawarii i życia w krainie mlekiem i piwem płynąca.
Np Czy przez ostatnie nascie lat zmienił sie trochę wizerunek polaka a przedewszysykim polek wśród rodowitych Bawarczyków ? ( Chociaż za dużo to tam juz ich ma)
Również pozdrawiam
Witam