Dziewczyny szukam jakiegoś dobrego korektora pod oczy, który mi nie wysuszy okolic oczu ( te c miałam ostatnio to była jakaś porażka ) Jakie korektory pod oczy polecacie ?
Polecam firme Peggy sage - to firma od paznokci ale mają tez dobrą kolorówke. Sprzedają w Wawie na świętokrzyskiej w swoim salonie. Miałam kiedyś z targów kosmetycznych korektor i był super. Składał sie z 5 różnych kolorów w paletce. Na tych kosmetykach podobno pracują wizażystki więc pewnie mają inne tez dobre
Witaj. Mogę polecić Maquicomplet ( Lancome) oraz Ideal Light (Estee Lauder) Nie należą do najtańszych ale są dość dobre. Przynajmniej ja jestem z nich zadowolona.
Życzę, przyjemnego dnia.
Polecam korektor pod oczy Astor ( w trójkątnej tubce z czarną zakretka) nie wysusza i łatwo sie rozprowadza, chociaz jak dla mnie za mało kryje ( moje cienie pod oczami są nie do przykrycia). Ostatnio kupiłam korektor INGLOT w podobnej tubce i naprawde kryje doskonale. jedyną jego wadą jest to, że muszę go nakładać specjalnymi gąbeczkami, bo palcem sie źle rozprowadza. Ale ogolnie jestem bardzo zadowolona.
Ja mogę polecić tańszą alternatywę- korektor firmy AVON ( cena waha się w zależności od promocji, 15 zł-19 zł). Kryje cienie pod oczami a jednocześnie można go stosować do punktowego maskowania niedoskonałości (pod podkład). Starcza na długo i nie ściera się szybko.
Używam zwykłego do twarzy Acti Acne Flosleku i jestem zadowolona. Ładnie kryje i jest delikatny
Dla mnie najlepszy, dobrze kryjacy i wygodny w uzyciu to korektor w kredce z golden rose, concealer & corrector crayon. Super sie sprawdza pod oczy i w okolicach ust, jest w bardzo przystepnej cenie.
Dla mnie najlepszy, dobrze kryjacy i wygodny w uzyciu to korektor w kredce z golden rose, concealer & corrector crayon. Super sie sprawdza pod oczy i w okolicach ust, jest w bardzo przystepnej cenie.
Ja z tych produktow w kredce mam te kolorowe korektory kamuflujace. Mam duzo niedoskonalosci, wiec zolty i zielony szybko sie zuzywaly w paletce. Troche sie balam, ze kredkowe produkty beda sie roznily od cieni z paletki, ale Color Corrector Crayon jest idealna <3 Swietnie kryje, nic nie przebija, bardzo latwe sa w uzyciu i wydajne. duzy plus dla golden rose.
jumbo
Ja kocham rimmel multitasker - mocno kryjacy ale również eveline magical corector, polecila mi makijazystka na lekcji makijazu (figas-wolosewicz.pl) ten drugi to jest lzejszy . POlecam i pozdraiwam
Lubię kosmetyki od Yves Rocher ale nie znam ich korektorów. Czy jest ktoś kto może się wypowiedzieć co u nich znajdę ciekawego?