Cześć, kochani.
Jakiś czas temu moja jedyna przyjaciółka przeprowadziła się kilka województw dalej. Od tego czasu czuję się mega samotna, szczególnie, że niestety nie mam kontaktu z nikim z okolic. Mam 23, rocznikowo 24 lata i mieszkam w niewielkiej miejscowości w okolicy Tczewa i Malborka, więc chętnie nawiązałabym znajomość z kimś z właśnie tych miejsc lub okolicznych wiosek/miasteczek. Trójmiasto też mogłoby być, szczególnie jeśli masz możliwość wpaść w moje okolice, bo ja tam bywam dość rzadko.
Od razu zaznaczę: mogą to być znajomości również tylko przez internet (możemy pograć w gry, popisać wspólnie RP (do RP natomiast mam spore wymagania, wybaczcie)), chociaż naprawdę zależałoby mi na kimś z kim będę się spotykać realnie.
Mam paru znajomych przez internet, którzy niestety mieszkają daleko i nie mamy możliwości się spotykać, a także jedną dobrą koleżankę z Trójmiasta, która jednak ma mało czasu ze względu na studia i pracę, więc szukam po prostu jednej lub paru osób, z którymi mogłabym się spotykać - pogadać, wyjść na kręgle, spacer, cokolwiek.
Mam dość duży problem z nawiązywaniem kontaktów w życiu realnym (mam dużą nadwagę, z którą od niedawna skutecznie walczę, przez co w szkołach zawsze się ze mnie śmiano i teraz mam mocno zaniżoną samoocenę), ale jeśli już komuś trochę zaufam, to jestem duszą towarzystwa (ale na początku będę się wstydzić :<).
Mimo, że sama boję się podejść do innych i zagadać, to jestem w pewnym sensie otwarta - chętnie nawiązuję znajomości, jeśli ktoś zrobi pierwszy krok. Problem w tym, że rzadko ktoś robi D:.
Znajomych (może później przyjaciół?) szukam raczej w przedziale wiekowym 18-30, niezależnie od płci, z odstępstwami, jeśli po prostu wiesz, że dogadasz się z kimś w moim wieku.
Mam dużo zainteresowań i chętnie podłapuję zainteresowania innych - po prostu daj mi znać, co lubisz, a ja powiem Ci jaki mam do tego stosunek. To działa też w drugą stronę - chętnie odpowiem na pytania przed ewentualnym spotkaniem czy wymianą kontaktami.
PS. Marzy mi się zrobienie kanału na YouTube (najlepiej jak już zrzucę trochę kg) z paczką znajomych. Problemem jest brak paczki znajomych :'D Tematyka? Who knows, coś się zawsze wymyśli, ale przeszło mi przez myśl cosplayowanie Harrego Pottera, bo mam na to parę pomysłów. Więc jakby ktoś był zainteresowany założeniem takowego kanału, to dajcie znać, może uda nam się jakąś małą ekipkę zebrać.
Prosiłabym o pisanie na e-mail przez mój profil. Pozdrawiam serdecznie każdego <3