Brwi - co zrobic? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Brwi - co zrobic?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Brwi - co zrobic?

Hej,
Chciałabym coś zrobić z brwiami, ale kompletnie nie wiem co i jak. Nie znam się na tym... Nie chcę mieć jakiś nienaturalnych brwi ale troszkę bardziej pogrubione, gęstsze i ciemniejsze. Dobrze byłoby żeby efekt utrzymywał się kilka miesięcy. Co polecacie i jaki to koszt i jak się dokładnie nazywa ten zabieg. Najważniejsze dla mnie były brwi były ładniejsze ale nadal naturalnie wyglądały. Nie chcę mie takich bardzo grubych i idealnych... Poradźcie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brwi - co zrobic?

Laminacja brwi, ale ja nie polecam jeśli maja być nie grube, idź na hennę pudrową tam dziewczyny już Ci kształt dobiorą

3

Odp: Brwi - co zrobic?

Również polecam laminację brwi, efekt bardzo dobry. Wygląda to zdecydowanie lepiej niż na przyklad brwi wykonywane metodą proszkową. Sprawdzi się jednak kiedy mamy swoje naturalne brwi.

Jesli nie chcesz iść na laminację, mozesz zastanowić się nad kupieniem sobie dobrego wosku do brwi. Dzięki niemu można ujarzmić włoski, będą ułożone w stronę jaka Ci odpowiada. Poza tym taki wosk je pogrubia. Na stronie Cocolita jest spory wybór takich wosków. Miyo ma świetny:
https://media.cocolita.pl/img/imagecache/116001-117000/f5b280acd248c09865e7782b6dacd1e7254fae5d.webp

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Brwi - co zrobic?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024