Witam wszystkich,
założyłam tu konto żeby się poradzić i zapytać o pewną rzecz... Może zacznijmy od początku.
Od pewnego czasu spotykam się z niesamowitym chłopakiem który jest ode mnie starszy o 4 lata. Ja w ubiegłym roku stałam się pełnoletnia i jest on moim pierwszym facetem w którym tak na prawdę zakochałam się kilka lat temu ( od pierwszego wejrzenia) los tak chciał ze dopiero teraz jesteśmy razem od kilku miesięcy.
Problem polega na tym, że jestem bardzo szczupła, delikatna i jestem dziewicą, a mój ukochany posiada bardzo pokaźny sprzęt! Jest grubości mojego nadgarstka ![]()
Moja błona jest bardzo bolesna, kiedy próbuję włożyć głębiej palec to mnie zaczyna boleć...
Na razie zadowalamy się w inny sposób, on jest bardzo wyrozumiały, ale czuję, że bardzo chciałby spróbować ze mną seksu klasycznego, choć cały czas się wypiera i mówi ze to moja decyzja i muszę być gotowa.
Otóż wiem że pierwszy raz może być nawet niemożliwy bardzo bolesny ze względu na grubość jego penisa, także liczę się z wieloma podejściami.
Ale zastanawia mnie czy jest tu jakaś z Pań które miały do czynienia z podobną sytuacją, bądź ich mężczyzna jest również posiadaczem ogromnego penisa.
Chciała bym wiedzieć czy tak duży penis ( 18cm obwodu - kupiliśmy ostatnio prezerwatywy największe w intrenecie o rozmiarze 69 ) nie będzie dla nas w przyszłości problemem.
To moje największe zmartwienie zaraz po tym, że może mnie zostawić z tego powodu.
Wiem, że pochwa jest w stanie się rozciągnąć bo przechodzi przez nią dziecko, ale czy to nie będzie sprawiało mi bólu albo jak długo będzie mnie bolało....?