Strach przed stosunkiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Strach przed stosunkiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Strach przed stosunkiem

Witam wszystkich,
założyłam tu konto żeby się poradzić i zapytać o pewną rzecz... Może zacznijmy od początku.

Od pewnego czasu spotykam się z niesamowitym chłopakiem który jest ode mnie starszy o 4 lata. Ja w ubiegłym roku stałam się pełnoletnia i jest on moim pierwszym facetem w którym tak na prawdę zakochałam się kilka lat temu ( od pierwszego wejrzenia) los tak chciał ze dopiero teraz jesteśmy razem od kilku miesięcy.

Problem polega na tym, że jestem bardzo szczupła, delikatna i jestem dziewicą, a mój ukochany posiada bardzo pokaźny sprzęt! Jest grubości mojego nadgarstka sad
Moja błona jest bardzo bolesna, kiedy próbuję włożyć głębiej palec to mnie zaczyna boleć...
Na razie zadowalamy się w inny sposób, on jest bardzo wyrozumiały, ale czuję, że bardzo chciałby spróbować ze mną seksu klasycznego, choć cały czas się wypiera i mówi ze to moja decyzja i muszę być gotowa.
Otóż wiem że pierwszy raz może być nawet niemożliwy bardzo bolesny ze względu na grubość jego penisa, także liczę się z wieloma podejściami.
Ale zastanawia mnie czy jest tu jakaś z Pań które miały do czynienia z podobną sytuacją, bądź ich mężczyzna jest również posiadaczem ogromnego penisa.
Chciała bym wiedzieć czy tak duży penis ( 18cm obwodu - kupiliśmy ostatnio prezerwatywy największe w intrenecie o rozmiarze 69 )  nie będzie dla nas w przyszłości problemem.
To moje największe zmartwienie zaraz po tym, że może mnie zostawić z tego powodu.

Wiem, że pochwa jest w stanie się rozciągnąć bo przechodzi przez nią dziecko, ale czy to nie będzie sprawiało mi bólu albo jak długo będzie mnie bolało....?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Strach przed stosunkiem

Jeżeli przed stosunkiem zadbacie o to, żebyś Ty była wystarczająco podniecona, wyluzowana i nawilżona. Kupcie sobie na wszelki wypadek jakiś lubrykant na bazie wody (żeby nie uszkodził prezerwatyw). Przede wszystkim dopóki Ty będziesz spięta, to nic się nie uda. A jak na razie to spięta jesteś bardzo.

3 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2022-01-21 20:00:56)

Odp: Strach przed stosunkiem

Oj  miałam ten sam problem z moim byłym  i zarazem tym pierwszym.  Nie wiem czy jestem w stanie pomóc,  ponieważ przy byłym ze względu na jego naleganie  na stosunek,  nabawiłam się bolesnosci przy każdym stosunku. Raz ze rozmiar,  dwa że parcie  na to. Jakże  byłam kiedyś głupia i naiwna!

Oczywiście  wiele prób zanim się udało,  lampka wina, lubrykant i jakoś to poszło.  Musisz się dobrze czuć,  wyluzowana i całkowicie  facetowi  ufać.  Przygotuj  chusteczki i nastawcie się na świetną grę  wstępną. 

Dziś już czerpie  przyjemność  z seksu smile

Zastanów się,  czy jesteś gotowa  na stosunek...

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Strach przed stosunkiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024