Porada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Porada

Cześć.Co waszym zdaniem jest lepsze na zniszczone włosy:odżywka czy maska?Chciałabym się was w tej sprawie poradzić.Polećcie mi proszę sprawdzone przez was i przede wszystkim skuteczne waszym zdaniem odżywki lub maski do włosów z drogerii.Chciałabym tym razem dobrze trafić z wyborem,ponieważ nieraz już kupiłam jakąś odżywkę i żadnej poprawy,odżywienia nie zauważyłam.Może nie były to drogie odżywki,ale myślałam,że pomogą.A,że mam długie włosy,które wypadają to zastanawiam się czy warto kupić "pseudo" odżywki czy maski,które mają odżywić i zregenerować  zniszczone włosy polecane np.w reklamach czy po prostu je dosyć mocno podciąć? Dzięki za porady.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Aneczka_296 (2022-01-22 00:03:26)

Odp: Porada

Hej. Ciężko odpowiedzieć konkretnie na Twoje pytanie odnośnie tego jaką odżywkę wybrać , bo nie napisałaś jaką kondycję mają Twoje włosy , czy są farbowane , proste czy kręcone .  Ja nie jestem specjalistą , jednak sama przetestowałam już mnóstwo kosmetyków na sobie szukając tego jednego odpowiedniego , który cokolwiek zrobić z moimi włosami . Trafiłam w końcu na filmik na YT odnośnie równowagi PEH . W takich filmikach jest zawarte wszystko  co chciałabyś wiedzieć więc polecam obejrzeć

3

Odp: Porada

Warto chyba najpierw zacząć od próby ratowania, a dopiero - jeśli efekt będzie mizerny - podcinać.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024