Czy jest ryzyko ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy jest ryzyko ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy jest ryzyko ciąży?

Hej kochane można powiedzieć że mam kłopot, otóż 20.11 współżyłam z partnerem był to stosunek przerywany bez zabezpieczenia, ja również nie biorę antykoncepcji. Partner nie doszedł, oboje jesteśmy tego pewni. 28.11 miałam dostać miesiączkę, ale dostałam ją 22, dwa dni po stosunku, podejrzewam, że mógł na to wpłynąć stres w ostatnim czasie, który miałam. Więc moje pytanie brzmi, czy stosunek dwa dni przed miesiączką był w okresie dni bezwzględnie niepłodnych i szasnę na ciążę są znikome? Z góry dziękuję za waszą odpowiedź

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest ryzyko ciąży?
Amelia99 napisał/a:

Hej kochane można powiedzieć że mam kłopot, otóż 20.11 współżyłam z partnerem był to stosunek przerywany bez zabezpieczenia, ja również nie biorę antykoncepcji. Partner nie doszedł, oboje jesteśmy tego pewni. 28.11 miałam dostać miesiączkę, ale dostałam ją 22, dwa dni po stosunku, podejrzewam, że mógł na to wpłynąć stres w ostatnim czasie, który miałam. Więc moje pytanie brzmi, czy stosunek dwa dni przed miesiączką był w okresie dni bezwzględnie niepłodnych i szasnę na ciążę są znikome? Z góry dziękuję za waszą odpowiedź

Jeżeli nie chcecie mieć dzieci, to pora zacząc się zabezpieczać, bo stosunek przerywany do zabezpieczeń nie należy.
W tym wypadku raczej możesz być spokojna.

3 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-11-30 17:35:43)

Odp: Czy jest ryzyko ciąży?

pewnie są jakieś wyjatki- ale stałe jest jedno- zawsze 14 dni po owulacji następuje krwawienie jeśli nie doszło do zapłodnienia

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy jest ryzyko ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024