czuję że zawaliłam sprawę i jest mi z tego powodu źle... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czuję że zawaliłam sprawę i jest mi z tego powodu źle...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: czuję że zawaliłam sprawę i jest mi z tego powodu źle...

Hej..

Parę tygodni temu postanowiłam założyć tindera. Pisało mi się fajnie z jednym chłopakiem i było to pierwsze moje spotkanie z tego typu aplikacji. Ku mojemu zdziwieniu, spotkanie było bardzo udane. 1 ranka, potem 2,3,4 było bardzo fajnie i zbliżyliśmy się do siebie. Pisanie całymi dniami... Aż nagle nadszedł moment 5 spotkania. Było jakoś po 22, pisaliśmy i wszedł temat że fajnie by było znowu sie zobaczyć, i wtedy nie wiem nawet kiedy ale zaprosilam go do siebie. Myślałam, a właściwie to nie wiem co sobie myślałam... Nawet nie wiem kiedy zaczęliśmy się całować i doszło do intymnych pieszczot, nie było seksu ale było blisko. Po 2 godzinach wrócił do siebie. Czułam, że to spotkanie było błędem i że patrzy juz na mnie inaczej niż wcześniej... Następnego dnia niby napisał, ale pisanie było od niechcenia z jego strony i odpisywał co parę godzin, nie tak jak wcześniej... Najgorsze w tym jest to, że zdązyłam przez ten czas się do niego przywiązać i jest mi ciężko... Nie wiem czy to że on pisze to jest znak, że da się tą relacje odratować czy po prostu robi to z litości by nie było mi przykro, bo to pisanie nie jest już takie jakie było wcześniej... Chcę poznać waszą opinię na ten temat, bo nie wiem co robić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czuję że zawaliłam sprawę i jest mi z tego powodu źle...

A może się wkręcasz? Przecież on też może po tym spotkaniu, myśleć sobie, czy ja podołałem. Pewnie jej się nie podobało. Pisz normalnie, nie przejmuj się. Nic złego nie zrobiłaś. Miałaś prawo poczuć, że chcesz bliskości.

3

Odp: czuję że zawaliłam sprawę i jest mi z tego powodu źle...

"Czułam, że to spotkanie było błędem i że patrzy juz na mnie inaczej niż wcześniej... Następnego dnia niby napisał, ale pisanie było od niechcenia z jego strony i odpisywał co parę godzin, nie tak jak wcześniej... Najgorsze w tym jest to, że zdązyłam przez ten czas się do niego przywiązać i jest mi ciężko... "
..........................................
Niby napisał, ale.....
I to 'ale', będzie Tobie towarzyszyć, aż ośmielisz się wprost napisać, co czujesz.
Moim zdaniem facet jest odpowiedzialnym, bo były pieszczoty, ale nie było penetracji.
Oboje macaliście temat.
I jeśli facet przyjmuje obecnie inną postawę, to ciesz się, że nie masz zmartwienia,
czy pojawi się miesiączka.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czuję że zawaliłam sprawę i jest mi z tego powodu źle...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024