Co zrobić z zazdrosną przyjaciółką chłopaka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić z zazdrosną przyjaciółką chłopaka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Ema191510 (2021-07-15 00:37:25)

Temat: Co zrobić z zazdrosną przyjaciółką chłopaka?

Jestem z moim chłopakiem od kilku lat. Ma on wśród jego znajomych i koleżanki i kolegów z przewagą koleżanek. Jedna z nich była z nim szczególnie blisko. Kiedy byli w gimnazjum zaproponował jej czy nie chce się z nim spotykać, ale go odrzuciła. Od początku kiedy ją poznałam czułam od niej niechęć do mnie, tak jakby się jej nie podobało, że jestem z jej przyjacielem. Kiedy zaczął się, ze mną spotykać ograniczył imprezowanie, na rzecz spędzenia czasu ze mną (często mimo to chodziliśmy do jego znajomych na imprezy). Spotkało się to z dezaprobatą, a szczególnie jej to było nie po drodze. Po kilku latach naszego związku ta dziewczyna wygarnęła mojemu chłopakowi przy mnie, że nie spędza z nimi już tyle czasu, że z nimi (wszystkimi koleżankami) nie tańczy, tylko spędza czas ze mną, na imprezach tańczy ze mną, zamiast bawić się i rozmawiać z nimi (wszyscy jesteśmy w wieku 24-26 lat). Mój chłopak powiedział jej, że nie miał zamiaru mnie zostawiać na imprezach samą, ponieważ widział, że one wszystkie mają mnie w poważaniu, po tych słowach oburzyła sie i zakończyła rozmowę wychodząc. Ona sama ma chłopaka, którego zawsze ma w gdzieś i zostawia go wiecznie samego.

Nie wiem skąd taka wrogość w moją stronę, skoro ewidentnie odrzuciła mojego chłopaka wcześniej.

Żeby było śmieszniej, jej przyjaciółka też znalazła sobie chłopaka, więc wygarnęła jej tak samo, że już nie ma dla niej czasu i są pokłócone.

Nie chcę żeby znajomi się odsunęli od mojego chłopaka, ale mam już dosyć tej baby i na każdą myśl o spotkaniu z jego znajomymi stresuje się i czuję się źle, bo ona zawsze jest. Chłopak powiedział mi żebyś miała ją gdzieś, ale to nie jest takie proste jak wiem, że gada o mnie złe rzeczy z jakiejś chorej zazdrości na prawo i lewo.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić z zazdrosną przyjaciółką chłopaka?

Emo191510, biorąc pod uwagę, że przychylając się do Twojej prośby, zaledwie kilkanaście minut temu wyjątkowo na życzenie usunęłam Twój wątek, bo rzekomo "temat został już przedyskutowany" (nie wnikam jak to możliwe, jeśli pojawiła się w nim tylko jedna odpowiedź), to zupełnie jest dla mnie niezrozumiałym, że uporczywie zakładasz jego duble. Jeśli przedyskutowany, to przedyskutowany, zaś kopiowanie postów i zakładanie wątków dotyczących raz poruszonego zagadnienia wyraźnie łamie obowiązujący na Netkobietach regulamin.
Ten wątek oczywiście zamykam, duble usuwam z widoku. Równocześnie uprzedzam, że dalsze ignorowanie naszych zasad zakończy się ostrzeżeniem, a w ostateczności blokadą konta.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić z zazdrosną przyjaciółką chłopaka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024