Koleżanko? Kolego? Czy tu się odnajdziemy? :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Koleżanko? Kolego? Czy tu się odnajdziemy? :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Koleżanko? Kolego? Czy tu się odnajdziemy? :)

Co ja tu robię? Witam się z Wami smile i przychodzę z pytaniem. Czy ktoś tak jak ja, szuka drugiej osoby? Nie połówki, bo już ją mam, ale dobrej koleżanki/kolegi, kogoś od serca smile kogoś kto będzie miał czas pielęgnować znajomość, czas i chęci. Bo to ważne, prawda? Jak w tekście pewnej piosenki "(...) Więc nie traktuj jej jak kontraktu, który zrywasz gdy dzień masz gorszy (...)" Ja mogę Ci wiele z siebie dać. Angażuję się na 101%, potrafię wysłuchać ale i opier*** gdy sytuacja wymaga. Jestem cierpliwa, dlatego wciąż czekam na Ciebie smile przy mnie możesz być sobą. Lubisz czekoladę? Super, ja też. Może Twoja ulubiona jest też moją ulubioną? Nie lubisz? Ok, szanuję, ale nie krzyw się jeśli ja ją przy Tobie czasem zjem ze smakiem tongue no dziewczyny, chłopaki, na co czekamy? Poznajmy się smile nie zrażę się, jeśli nasza znajomość skończy się na 5 wiadomościach bo i tak może być. Nic na siłę, wiadomo. Aaaa i jeszcze jedno, nie ma dla mnie znaczenia skąd jesteście i ile macie lat. Dlaczego? Bo jestem otwarta smile uważam, że z każdym się dogadam tongue lepiej czy gorzej wink byle po polsku.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanko? Kolego? Czy tu się odnajdziemy? :)

Hejka smile ja bardzo chętnie poznam koleżankę do rozmów smile do zwierzania się tego, co nas trapi, czy udzielania porad w różnych sprawach smile Również umiem słuchać, i w sytuacjach, które tego wymagają też opier**** big_smile Tak więc jak masz ochotę pogadać to pisz smile

3

hej smile jestem tutaj nowa i też chętnie kogoś poznam. Nie ukrywam, że odkąd zastałam mamą (prawie 5 lat temu) brakuje mi babskiego towarzystwa:)  nigdy nie poznałam nikogo przez internet ale kto wie.. życie pisze różne scenariusze.

4

Hej, ja tez dopiero dołączyłam do forum i również pozdrawiam

5

Hej. Jak chcesz to chętnie się poznam. Polski znam na poziomie zaawansowanym

6

Hej. Jak chcesz to chętnie się poznam. Polski znam na poziomie zaawansowanym

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Koleżanko? Kolego? Czy tu się odnajdziemy? :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024