Od paru dni odczuwam ciągłość senność,czy to mogą być też objawy jakieś choroby?są też jakieś lęki? zmagał się może ktoś z ciągla sennością, zmęczeniem??
Od paru dni odczuwam ciągłość senność,czy to mogą być też objawy jakieś choroby?są też jakieś lęki? zmagał się może ktoś z ciągla sennością, zmęczeniem??
A probowalas po prostu odpoczac? Wyspac sie?
Jesz odpowiednia ilosc kalorii? Ruszasz sie? Spacerujesz?
Odwodnienie
Walka z jakimś wirusem
Zaburzenia poziomów glukozy elektrolitow.
Niedobór snu
Niedotlenienie.
niestety nie wiem nawet co to jest
Ciąża?
Może jakość snu jest zła
Jak się odżywiasz? Daj przykład tego co jesz.
O której kończysz ostatni posiłek i z czego się składa?.
Czy tam gdzie śpisz masz odpowiednie warunki, wygoda, cisza?
Czy się czymś teraz stresujesz?
Czy siedzisz długo przy kompie (telewizorze)? Jeśli tak co oglądasz?
Czy masz w swoim życiu jakąś formę ruchu, np spacery, sport?
O której chodzisz spać teraz? Wcześniej jak nie miałeś problemów ze snem, o której chodziłeś spać?
Może za dużo kofeiny? Ja tak miałam jak przesadziłam z pracą i stymulantami.
Hej, nadmierna senność może mieć wiele przyczyn. Problemy z tarczycą, bezdech senny, zaburzenia hormonalne... przyczyn jest wiele. Powinnaś iść do lekarza, zrobić ogólne badania. Ja od siebie polecam wymiane materaca na dopasowany do Twoich potrzeb. Materac jest pozornie nieważny, ale jak człowiek popatrzy to spimy 1/3 zycia i to spimy na materacu! To jakbyś chodziła przez 8 godzin w niewygodnych butach, pewnie po jakims czasie bys po prostu nie wytrzymala i je wyrzuciła. Dlatego mega polecam poczytać o materacach. Ja śpię jak burżuj - na dwóch, dlatego że po prostu tak mi wygodniej. Najpierw kupiłam (mąż chciał twardy) Hilding Salsa, ale jednak okazało się, że nie jest dla mnie i dokupiliśmy drugi nawierzchniowy - hilding alt. Powiem szczerze - warto w siebie inwestować, sama zobaczysz. Ale najpierw się zbadaj!