Powiększone wargi sromowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Powiększone wargi sromowe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Powiększone wargi sromowe

Witam, mam powiększone wargi sromowe większe takie  dwie bułki się zrobili nie jakoś ogromne ale nie mam takich naturalnie. Nie bolą nie szczypią ale niestety źle wpływają na wargi mniejsze nie mam tam przepływu powietrza dlatego są czerwone i delikatnie poszczypują. Nie mam upławów ani brzydkiego zapachu z pochwy. Co to może być? Któraś z Pań tak miała?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powiększone wargi sromowe
Milian napisał/a:

Witam, mam powiększone wargi sromowe większe takie  dwie bułki się zrobili nie jakoś ogromne ale nie mam takich naturalnie. Nie bolą nie szczypią ale niestety źle wpływają na wargi mniejsze nie mam tam przepływu powietrza dlatego są czerwone i delikatnie poszczypują. Nie mam upławów ani brzydkiego zapachu z pochwy. Co to może być? Któraś z Pań tak miała?

Może masz uczulenie na coś co ma bezpośredni kontakt ze skórą tych okolic?
Np. nowe majtki, podpaski czy wkładki, środek do mycia czy depilacji, proszek do prania.

3

A myslalas tak moze, zeby po prostu przejsc sie i zapytac o to lekarza?

4

A ile masz lat? Podczas dojrzewania wargi sromowe większe powiększają się i stają się bardziej pulchne. Wargi mniejsze i pochwa powinny pozostawać wilgotne, dlatego wargi większe chronią je przed dostępem powietrza lub wysychaniem. Szczypanie to może być objaw infekcji lub zwykłego podrażnienia, otarcia

5

Grzybica pochwy może być też utajona i nie dawać objawów w postaci upławow...miałam tak kilka razy. Po sexie wargi dosłownie puchły...
W aptece możesz kupić paseczki do testów ph pochwy. I najlepiej udac sie do gina...zajrzy do zródła wink

6

Milian napisał/a:

Zapalenie warg sromiwych. Nasiadowki z nadmanganuanu potasu

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Powiększone wargi sromowe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024