Pierwszy seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Pierwszy seks

Tydzień temu po raz pierwszy odbyłam stosunek. Było to dla mnie nowe doznanie i chciałam zadać pytanie do pań: czy wy także macie, lub miałyście uczucie, że penis naciska na pęcherz (tak mi się wydaje)? Za każdym razem czuje, że chce mi się siku, chociaż dosłownie nie dawno byłam w toalecie. Druga sprawa, miałyście problemy z dojściem? Ani razu mi się to nie udało.
Pewnie dla niektórych to dziwne pytania, ale gdzieś musze się tego dowiedzieć.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2020-12-16 18:58:29)

Odp: Pierwszy seks

Tak, dosyć długo miałam takie odczucie, ze w trakcie chciało mi się sikać, mimo, ze pęcherz miałam pusty, bo się załatwiałam przed, było to dla mnie bardzo uciążliwe, z czasem przeszło. Ogólnie, mimo ze to trudne, spróbuj się wyluzować i nie martwić tym, nic sie nie stanie wink z orgazmem nie jest tak prosto, potrzeba czasu, rzadko kiedy udaje się od samego początku, także to, ze nie miałaś przy pierwszym razie to nic niezwykłego, przeżywania orgazmu kobieta musi sie nauczyć, wiec nie martw się tym smile

Dodam jeszcze jedna rzecz smile blisko cewki moczowej jest punkt, który odpowiada męskiej prostacie, jeśli będzie stymulowany, wtedy odczuwa sie takie "parcie na pęcherz", ale to tylko zapowiedz fajnych rzeczy wink u mnie tak było, partner w końcu mi powiedział żebym sie nie przejmowała i jak sie nawet zesikam to nic sie nie stanie, to przecież żadna tragedia, to wynikało z moich obaw i niewiedzy, także sie wyluzowałam i to była dobra decyzja

3

Nie znam żadnej kobiety która by doszła za pierwszym razem big_smile swoje ciało trzeba poznać, trzeba nauczyć się rozluźniać itd. Mi to zajęło ok. roku zanim po raz pierwszy doszłam z chłopakiem. Przedtem tylko podczas masturbacji.

4 Ostatnio edytowany przez Szi (2020-12-16 21:00:41)

Nie pamiętam czy mialam parcie na pęcherz. Pierwsze dwa stosunki były dość bolesne, penetracja powodowała dyskomfort i nie było opcji orgazmu. Mam dość niski próg bólu, odczucia były naprawdę nieciekawe. Później już było ok.

5

Podczas pierwszego stosunku położyłam nogi partnerowi na ramiona, rozwiązało to problem nacisku o którym piszesz. A może po prostu poprawiło komfort.

6

nie mialam i nie mam takich odczuć parcia na pęcherz.
Co do orgazmu - jak już wyżej napisano, za pierwszym razem nie ma co oczekiwać i się nastawiać na nie wiadomo jakie przeżycia. Chory gregoriańskie nie zabrzmią ;-)
Pierwsze seksy to próby, nauka i poznawanie swego ciała. Kolejna sprawa - malo ktora kobieta dochodzi od samych ruchów frykcyjnych, a za pierwszym razem to już w ogole - tak tylko w książkach romantycznych jest, że szczytują do rana ;-)) Rzeczywistość jest mniej kolorowa.

7

Ja nigdy nie miałam parcia  na pęcherz,  aczkolwiek  jak już czułam  nagłą potrzebę  na siku to właśnie po orgazmie big_smile
Wyluzuj,  ba początku  zwykle nie ma szału,  ja po pierwszych seksach  zastanawiałam  się o co ten szał  z tym seksem,  przecież to nic specjalnego i tym bardziej  nie rozumiałam słysząc zachwalania big_smile przeszło mi,  początki to nauka swojego ciała,  poznawanie  co to Seks,  nie bój się nowości,  eksperymentuj smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024