Czy jest jeszcze szansa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy jest jeszcze szansa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Czy jest jeszcze szansa

Witam,
27.10.2020 robiłam bhcg i wynosiło 3450, tydzień później tj. 03.11.2020r wynosiło 22133. 04.11.2020r na wizycie u gin usłyszałam że jest to 6 tydzień ale lekarz nie widzi serduszka dziecka a wzrost bhcg nie jest za duży. Bardzo chcemy tego dziecka tym bardziej że w lipcu poroniłam a teraz nic nie wskazuje na to że coś jest nie tak. Co o tym myślicie, czy gin mógł się pomylić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest jeszcze szansa

Bo bijące serce widoczne jest dopiero po zakończonym 7. tyg. Beta podwaja się co 2-3 dni, więc na moje oko jest prawidłowa.

3

Jutro chce pójść zrobić jeszcze raz poziom bhcg żeby zobaczyć jak po tygodniu wygląda jego poziom a następnie iść do innego lekarza

4

Capricornus napisał/a:

Bo bijące serce widoczne jest dopiero po zakończonym 7. tyg. Beta podwaja się co 2-3 dni, więc na moje oko jest prawidłowa.

Niekoniecznie, ja w 6 tygodniu słyszałam już bijące serduszko. Bety w ogóle nie robiłam.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy jest jeszcze szansa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024