Jak pozbyć się żółtych odrostów? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jak pozbyć się żółtych odrostów?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-07-23 05:56:58)

Temat: Jak pozbyć się żółtych odrostów?

Cześć

Macie sposób jak pozbyć się żółtych odrostów? Nałożyłam ciemny toner i odrosty wyszły żółte, na drugi dzień nałożyłam farbe Garnier 8N i nic za bardzo się nie zmieniło

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak pozbyć się żółtych odrostów?

Jak zolte sa te odrosty?

3

Lepiej farbować u fryzjera, bo zaczną ci wypadać od domowych farb

4

Co do farbowania w domu, szczególnie na blond to popieram wybór fryzjera! Blondy sa najtrudniesze, aby zachować włsy w dobrej kondycji. Koniecnzie też odpowiedni szampon do włosów i zestaw dzywka, maska , serum. Na żółte odrosty szmapony takie fioetowe jak genicjana sie sprawdzają, tlyko nie joanna za 5 zł...

5

oj, z blondami to jest zawsze kłopot, przychylam się do zdania dziewczyn, że najlepiej u fryzjera, chodzi o to całe ogarnięcię - zimny, ciepły odcien i bardze wiele zależy od punktu wyjściwego. Ale domowym sposobem to na pewno nie zaszkodzi a może sporo pomóc szampon z filotetowym pigmentem. I serio nie ma się czego bać, bo to nie szampon dla babć tylko naprawdę dla blondynek to powinien być regularny drugi szampon do stosowania. Tylko taie zwykłe rosmanowe to mocno wysuszają włosy, osobiście polecam linię blond+violet z Amazon Keratin, są zwbogacone o masło shea i olejki, więc róznica w dotyku i wyglądzie jest spora, na pewno jest szampon i odżywka i zdaje się, że jeszcze coś... No ale jest jeden minus, nieważne czy lepsze czy rosmanowe, każde brudzą tak samo wink No ale coś za coś, wannę łatwo wyszorować, a do włosow polecam rękawiczki bo cięzko domyć paznokcie big_smile

6

redwine napisał/a:

oj, z blondami to jest zawsze kłopot, przychylam się do zdania dziewczyn, że najlepiej u fryzjera, chodzi o to całe ogarnięcię - zimny, ciepły odcien i bardze wiele zależy od punktu wyjściwego. Ale domowym sposobem to na pewno nie zaszkodzi a może sporo pomóc szampon z filotetowym pigmentem. I serio nie ma się czego bać, bo to nie szampon dla babć tylko naprawdę dla blondynek to powinien być regularny drugi szampon do stosowania. Tylko taie zwykłe rosmanowe to mocno wysuszają włosy, osobiście polecam linię blond+violet z Amazon Keratin, są zwbogacone o masło shea i olejki, więc róznica w dotyku i wyglądzie jest spora, na pewno jest szampon i odżywka i zdaje się, że jeszcze coś... No ale jest jeden minus, nieważne czy lepsze czy rosmanowe, każde brudzą tak samo wink No ale coś za coś, wannę łatwo wyszorować, a do włosow polecam rękawiczki bo cięzko domyć paznokcie big_smile

Ciekawe, slyszałam o tym, lae nigdy nie mialam odawgi na fioletowy szampon:)  długo stosujesz juz ten szampon? Moje wlosy, to straszne siano...

7

Tu się nie ma co odważać, na pewnie nie będzie efektu jak  Ani Shirley big_smile Po prostu na logikę, fioletowy pigment przy żółtawym odcieniu włosów schładza kolor, tylko rzeczywiście dobrze go stosować w miarę regularnie. Ja stosuję co 2-3 mycie i akurat taka częstotliwość mi odpowiada, naprawde polecam bardzo zrobić sobie takie dwa tygodnie testów, tylko serio, bierz  te z wyższej półki, bo blondy same w sobie wysuszają włosy, a te drogeryjne szamony jeszcze bardziej, więc może i będziesz miała chłodny odcień ale na głowie siano. Ja stosuje regularnie jak tylko wracam do blondu (teraz to od pół roku).

8

Najlepiej jakbyś poszła do fryzjera na farbowanie włosów, a pózniej polecam używanie płukanek/masek/szamponów fioletowych/różowych/fioletowych w zależności jaki odcień blondu chcesz osiągnąć. Ja sama używam szamponu i odzywki rozjaśniające włosy i raz w tygodniu nakładam fioletowa maskę.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jak pozbyć się żółtych odrostów?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024