Cześć, jestem studentką (24 l.) i szukam znajomych z okolic Katowic. Od zawsze jestem osobą dosyć nieśmiałą, może nawet z pozoru nudną ale raczej to wrażenie, które się zmienia po bliższym poznaniu. Z powodu pewnych problemów w ciągu ostatnich paru lat zaczęłam coraz dotkliwiej odczuwać samotność i nie udało mi się nawiązać żadnych wartościowych znajomości. Szukam kogoś z kim można zwyczajnie popisać, pogadać, gdzieś czasem wyskoczyć.
2 2020-07-15 14:11:09 Ostatnio edytowany przez Kajak (2020-07-15 14:11:27)
Ja mogę pogadać w wolnym czasie, jak masz ochotę to zostaw jakiś kontakt to się odezwę Z tym, że jestem facetem
Hej, mam 29 lat, jestem z okolic Warszawy, chętnie nawiąże nawet kontakt internetowy, również jestem samotna, jeżeli odległość nie przeszkadza, to odezwij się
Ja mogę pogadać w wolnym czasie, jak masz ochotę to zostaw jakiś kontakt to się odezwę
Z tym, że jestem facetem
Dzięki ale nie szukam niestety męskich znajomości, mam chłopaka
Hej, mam 29 lat, jestem z okolic Warszawy, chętnie nawiąże nawet kontakt internetowy, również jestem samotna, jeżeli odległość nie przeszkadza, to odezwij się
Wysłałam maila przez forum, mam nadzieję, że doszedł
Witajcie .Mężatka 34 lata szuka koleżanek na jakąś kawke, spacer .Stare znajomości się wykruszyły i doskwiera samotność jeżeli chodzi o damskie towarzystwo . .Jestem z okolic Sosnowca