Thermo Speed Extreme
Cena: ok 35zł za 90 kapsułek
Opis:
Thermo Speed Extreme? to opracowana naukowo, kompleksowa kompozycja najaktywniejszych termogeników pokarmowych - tyrozyny, synefryny, epigalokatechiny (EGCG), piperyny i kofeiny. Wyraźnie ułatwia redukcję tłuszczu zapasowego i jednocześnie rozwój suchej masy mięśniowej, czyli kształtowanie perfekcyjnej definicji ciała i ekstremalnych zdolności wysiłkowych. Przeznaczony jest przede wszystkim dla sportowców z dyscyplin sylwetkowych i z limitami wagowymi jako środek wspomagający pracę nad osiągnięciem najwyższej formy startowej oraz wszystkim chcącym pozbyć się trudnych do redukcji pokładów tkanki tłuszczowej.
Składniki:
tyrozyna, ekstrakt zielonej herbaty, ekstrakt z gorzkiej pomarańczy ,ekstrakt guarany, kofeina, ekstrakt pieprzu czarnego, celuloza mikrokrystaliczna - substancja wypełniająca, stearynian magnezu - substancja przeciwzbrylająca, żelatyna- otoczka kapsułki.
Dawkowanie:
Zalecana dzienna porcja : 1 kapsułka 2 razy dziennie - ok. 30 min. przed śniadaniem i obiadem.
Moja ocena
Moim celem było przede wszystkim spalenie tkanki tłuszczowej i rozwój masy mięśniowej oraz większa wydolność organizmu podczas treningów na siłowni.
Po 3 tygodniach - nie widzę jakiś ogromnych zmian w swojej sylwetce, jednak z pewnością mój organizm mniej się męczy i w trakcie ćwiczeń o wiele więcej się pocę, co z pewnością pomoże w spaleniu tkanki tłuszczowej.
Dużym minusem jednak dla mnie osobiście było początkowe złe samopoczucie spowodowane chyba dość dużą dawką kofeiny w tych tabl., a ponieważ nie piję nawet kawy - skoki ciśnienia były u mnie uciążliwe. Musiałam więc zmniejszyć dawkę do minimum i jak na razie spożywam tylko 1tabl dziennie i czuję się już ok.
Oczywiście bez odpowiedniej diety i ćwiczeń - nie ma cudów i same tabl nic nie dadzą
Dam znać na dniach co z moją wagą - czy choć trochę spadła, bo ostatnio ważyłam się jakieś 2 tyg temu.
Pozdrawiam!