1

Temat: Thermo Speed Extreme - spalacz tłuszczu

Thermo Speed Extreme
http://www.suplementy.com.pl/upload_min/1202.jpg
Cena: ok 35zł za 90 kapsułek

Opis:
Thermo Speed Extreme? to opracowana naukowo, kompleksowa kompozycja najaktywniejszych termogeników pokarmowych - tyrozyny, synefryny, epigalokatechiny (EGCG), piperyny i kofeiny. Wyraźnie ułatwia redukcję tłuszczu zapasowego i jednocześnie rozwój suchej masy mięśniowej, czyli kształtowanie perfekcyjnej definicji ciała i ekstremalnych zdolności wysiłkowych. Przeznaczony jest przede wszystkim dla sportowców z dyscyplin sylwetkowych i z limitami wagowymi jako środek wspomagający pracę nad osiągnięciem najwyższej formy startowej oraz wszystkim chcącym pozbyć się trudnych do redukcji pokładów tkanki tłuszczowej.

Składniki:
tyrozyna, ekstrakt zielonej herbaty, ekstrakt z gorzkiej pomarańczy ,ekstrakt guarany, kofeina, ekstrakt pieprzu czarnego, celuloza mikrokrystaliczna - substancja wypełniająca, stearynian magnezu - substancja przeciwzbrylająca, żelatyna- otoczka kapsułki.

Dawkowanie:
Zalecana dzienna porcja : 1 kapsułka 2 razy dziennie - ok. 30 min. przed śniadaniem i obiadem.

Moja ocena
Moim celem było przede wszystkim spalenie tkanki tłuszczowej i rozwój masy mięśniowej oraz większa wydolność organizmu podczas treningów na siłowni.
Po 3 tygodniach - nie widzę jakiś ogromnych zmian w swojej sylwetce, jednak z pewnością mój organizm mniej się męczy i w trakcie ćwiczeń o wiele więcej się pocę, co z pewnością pomoże w spaleniu tkanki tłuszczowej.
Dużym minusem jednak dla mnie osobiście było początkowe złe samopoczucie spowodowane chyba dość dużą dawką kofeiny w tych tabl., a ponieważ nie piję nawet kawy - skoki ciśnienia były u mnie uciążliwe. Musiałam więc zmniejszyć dawkę do minimum i jak na razie spożywam tylko 1tabl dziennie i czuję się już ok.
Oczywiście bez odpowiedniej diety i ćwiczeń - nie ma cudów i same tabl nic nie dadzą wink
Dam znać na dniach co z moją wagą - czy choć trochę spadła, bo ostatnio ważyłam się jakieś 2 tyg temu.
Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Thermo Speed Extreme - spalacz tłuszczu

Ja niestety nie dałam rady tego specyfiku stosować właśnie przez kofeinę. To było zabójcze niemal. Dlatego na pewno nie jestem fanem tego preparatu i raczej go nikomu nie polecę.

3

Stary temat, ale ponawiam wink
Jest tu ktoś jeszcze, kto stosował TSE? Ja jutro zaczynam, mam nadzieję, że cusik w końcu z moją walką z tłuszczem ruszy.

4

kiedys testowałam...badziew do potęgi!Strasznie niszczy zołądek,wypłukuje witaminy i mikroelementy z organizmu.Moje wyniki po tym preparacie były masakryczne!Nigdy więcej nabijania portfela takim firmom i trucia się jakimikolwiek tabletkami na odchudzanie-NIGDY!!!!!!!!!!

5

jadłam to przez mc , bolał mnie zołaądek, czułam sie zle, nic nie schudłam a kasa poszła

6

Kurcze... Ja mimo braku woreczka żółciowego czuję się naprawdę dobrze po tych tabletkach. Biorę od tygodnia, podczas ćwiczeń pocę się jak świnia, ale naprawdę fajnie mi się "dzieje". Zobaczymy, czy po miesiącu będą efekty.

7 Ostatnio edytowany przez vinnga (2017-04-28 15:19:38)

ja polecam SPAM naturalny skład a mi bardzo pomógł