Nie wiem co o tym myśleć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co o tym myśleć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Nie wiem co o tym myśleć

Cześć jestem z dziewczyną 2 lata do tej pory wszystko dobrze się układało oprócz jednej sytuacji gdy dowiedziałem się że pisała ze swoim byłym i nic mi nie powiedziała o tym. Straciłem do niej zaufanie i niedawno na nowo jej zaufałem. Tydzień temu moja dziewczyna poszła na imprezę (ja niestety nie mogłem tam być) gdzie poznała jakiegoś chłopaka i od tamtej pory ona z nim pisze, rozmawiałem z nią o tym że mi się to nie podoba ale mówiła żebym się nie martwił bo to tylko kolega ale widzę że jakoś się ode mnie oddala. Mówiła też że mnie kocha i zależy jej na naszym związku ale mam trochę inne odczucia. Nie wiem co robić, cały czas myślę o tej sytuacji. Poradzcie co mogę zrobić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co o tym myśleć

Nie martw sie rzeczami, na które nie masz żadnego wpływu. Jeśli naprawdę Cie kocha, to uwierz mi, ze nie zrobi nic wbrew tobie.
Staraj się rozmawiać z nią, o twoich obawach, może nabierzesz innego spojrzenia na tą sprawę.
Poza tym, w związku nie powinno sie ograniczać drugiej połówki, i tak jak ty masz prawo mieć koleżanki, tak ona ma prawo mieć kolegów smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co o tym myśleć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024