Cześć jestem z dziewczyną 2 lata do tej pory wszystko dobrze się układało oprócz jednej sytuacji gdy dowiedziałem się że pisała ze swoim byłym i nic mi nie powiedziała o tym. Straciłem do niej zaufanie i niedawno na nowo jej zaufałem. Tydzień temu moja dziewczyna poszła na imprezę (ja niestety nie mogłem tam być) gdzie poznała jakiegoś chłopaka i od tamtej pory ona z nim pisze, rozmawiałem z nią o tym że mi się to nie podoba ale mówiła żebym się nie martwił bo to tylko kolega ale widzę że jakoś się ode mnie oddala. Mówiła też że mnie kocha i zależy jej na naszym związku ale mam trochę inne odczucia. Nie wiem co robić, cały czas myślę o tej sytuacji. Poradzcie co mogę zrobić.
Nie martw sie rzeczami, na które nie masz żadnego wpływu. Jeśli naprawdę Cie kocha, to uwierz mi, ze nie zrobi nic wbrew tobie.
Staraj się rozmawiać z nią, o twoich obawach, może nabierzesz innego spojrzenia na tą sprawę.
Poza tym, w związku nie powinno sie ograniczać drugiej połówki, i tak jak ty masz prawo mieć koleżanki, tak ona ma prawo mieć kolegów