Cześć kochani !
Dawno mnie tutaj nie bylo , nie działałam na tym forum.
Ale dzisiaj ... Chciałabym bardzo posluchać waszej rady , wspracia albo nawet i ochrzanu
No wieć tak moj mąż nie przepada zbytnio z moja mama a moja mama jest naprawde super osobą . Pyta sie o wnuka o mnie o moje malzenstwo czy nam sie uklada itp ... fakt czasami moja mama ma scpettczne zdanie na temat mojego meza ale to dluzsza historia tego ... Otoz wczoraj jak kapalam synka moj maz czytal sms z moja mamą on szuka slowa kluczowego albo lukasz albo maż ... no i wieczorem zapytal mnie po przeczytaniu tego sms czemu mowie mojej mamie ze nie zawesze mi sie z nim dobrze uklada ... uwazasz ze nie powinnam tak pisac dzisiaj zrobil
i awanture ze moja mama rozpowiada pogloski w miejscie gdzie pochodzilam ze mialam depresje lekką bo mialam ale dawno .. i maz nie chcial mi pwoiedziec kto dzownil do niego i pytal czy to prawda , ale przed jego wyjsciem wycisnelam od niego byl oczywiscie wulgaryzm i mi powiedzial ze dzonila jego babcia i tej babci jakas znajoma sie dowiedziala ... serio cale miasto mialo by mnie znac ...?
Czasami to mam wrażenie ,że to bylo akurat specjalnie by mnie sklocic z moją mama ...
Myślicie ze ja gdzies też robię błąd ??