Mam już od dłuższego czasu problem z oddawaniem moczu... Problem ten pojawił się bez „powodu”, nie miałam żadnego zapalenie czy infekcji, nie wystąpiły tez żadne bóle. Chodzi o to ze w trakcie oddawania moczu, strumień moczu czesto jest krzywy, tzn nie leci prosto w dol tylko np w bok przez co trochę spływa po pośladku albo wewnętrznej części uda.... o co chodzi? Szukałam na internecie ale nie mogę znaleźć nic na ten temat...
Mam już od dłuższego czasu problem z oddawaniem moczu... Problem ten pojawił się bez „powodu”, nie miałam żadnego zapalenie czy infekcji, nie wystąpiły tez żadne bóle. Chodzi o to ze w trakcie oddawania moczu, strumień moczu czesto jest krzywy, tzn nie leci prosto w dol tylko np w bok przez co trochę spływa po pośladku albo wewnętrznej części uda.... o co chodzi? Szukałam na internecie ale nie mogę znaleźć nic na ten temat...
Najlepiej to skonsultować u lekarza urologa.
Trudno powiedzieć co może być powodem.
Czy skrzywił się końcowy odcinek cewki moczowej czy coś innego.
Ja myślałam, ze to jest w sumie normalne. Czasem po prostu pęcherz jest zbyt zapełniony i cos takiego mi się dzieje
A może wystarczy trochę inaczej usiąść na sedesie... może powodem jest pozycja przy oddawaniu moczu. Tak mi przyszło do głowy...
a to nie jest normalne? ja mam tak dość często
Ja tak miałam w dzieciństwie gdy próbowałam wysikać się na stojąco jak chłopak.