?Krzywe? oddawanie moczu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » ?Krzywe? oddawanie moczu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: ?Krzywe? oddawanie moczu

Mam już od dłuższego czasu problem z oddawaniem moczu... Problem ten pojawił się bez „powodu”, nie miałam żadnego zapalenie czy infekcji, nie wystąpiły tez żadne bóle. Chodzi o to ze w trakcie oddawania moczu, strumień moczu czesto jest krzywy, tzn nie leci prosto w dol tylko np w bok przez co trochę spływa po pośladku albo wewnętrznej części uda.... o co chodzi? Szukałam na internecie ale nie mogę znaleźć nic na ten temat...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ?Krzywe? oddawanie moczu
Retromilan napisał/a:

Mam już od dłuższego czasu problem z oddawaniem moczu... Problem ten pojawił się bez „powodu”, nie miałam żadnego zapalenie czy infekcji, nie wystąpiły tez żadne bóle. Chodzi o to ze w trakcie oddawania moczu, strumień moczu czesto jest krzywy, tzn nie leci prosto w dol tylko np w bok przez co trochę spływa po pośladku albo wewnętrznej części uda.... o co chodzi? Szukałam na internecie ale nie mogę znaleźć nic na ten temat...

Najlepiej to skonsultować u lekarza urologa.
Trudno powiedzieć co może być powodem.
Czy skrzywił się końcowy odcinek cewki moczowej czy coś innego.

3

Ja myślałam, ze to jest w sumie normalne. Czasem po prostu pęcherz jest zbyt zapełniony i cos takiego mi się dzieje

4

A może wystarczy trochę inaczej usiąść na sedesie... może powodem jest pozycja przy oddawaniu moczu. Tak mi przyszło do głowy...

5

a to nie jest normalne? big_smile ja mam tak dość często big_smile

6

Ja tak miałam w dzieciństwie gdy próbowałam wysikać się na stojąco jak chłopak.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » ?Krzywe? oddawanie moczu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024