Problem z erekcją Michał - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z erekcją Michał

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Problem z erekcją Michał

Część mam na imię Michał mam 35 lat. Pytanie zapewne bardziej do panów . Może ktoś powie coś interesującego. Problem jest tego typu zawsze miałem problem z przedwczesnym wytryskiem (spowodowane jest to pewnie długo letnią masturbacja) lecz to nigdy nie był problem dlatego że po pierwszym razie wystarczyło. Dosłownie 2 min. Zabawy i byłem gotowy na dalszą zabawę i długo dłuższa ... I wszystko było ok. Do momentu gdzie po jakimś roku nie współżycia poznałem świetna kobietę niesamowite się nakrecalismy ale przy stosunku po grze wstępnej doszło do stosunku i lipa pierwszy raz i koniec....... Mój penis opadł i dentka byłem w szoku nawet po 0,5 h mała reakcja ale nie byłem wstanie nic zdziałać.odpuscilem . Kolejny raz spotkaliśmy taka sama sytuacja zrobiłem co mogłem innymi sposobami ale to nie sex jak dlamnie . Trzecie spotkanie wyluzowałem powiedziałem co będzie to będzie  i nadal dentka nóż kuźwa . Dziewczyna jara mnie jak mało która podnieca mnie w 3 minuty a tu nic nie można zrobić. Miał ktoś coś podobnego są jakieś sposoby jakas porada może chłopaki jesteście tu poradzicie coś....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z erekcją Michał

Seksuolog i badania. Jeśli wszystko w normie, to stresujesz się i tyle.

3

Przyszly_maz napisał/a:

Zgadza się, warto pójść. W większości problem może być w Twojej głowie. Zakładam, że odstawiles masturbację?
Ćwicz mięśnie Kegla zamiast masturbacji. To zostaw partnerce.

4 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-04-30 23:04:28)

mój facet jest teraz w podobnej sytuacji z tym, ze ja wiem, ze wcześniej był super niesamowity. Może jakiś permanentny stres? może jakieś problemy psychologiczne? u mojego Maćka terapia pomogła, ale na poczatku było strasznie był nie do zniesienia, nie mógł znieść, że tylko jak łyknie pitu pitu to coś z tego wychodzi. Przejdź się do seksuologa albo te tabletki bez recepty są dostępne w aptece, na podbudowanie ego na pewno wystarczy

5

Może wbrew temu co piszesz, jest jednak  coś  w niej,  co Cię  odpycha.

6 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-05-06 09:33:17)

Ela210 napisał/a:

Może wbrew temu co piszesz, jest jednak  coś  w niej,  co Cię  odpycha.

Odpychać nie koniecznie może bardziej mnie onieśmielać bo ciężko znaleźć taką osobę z podobnymi upodobaniami i bezpośrednią ale czy to może byc problem? Martwie sie jak poznam kogoś poraz kolejny wyjdzie cos takiego.

m4jkel napisał/a:
Przyszly_maz napisał/a:

Zgadza się, warto pójść. W większości problem może być w Twojej głowie. Zakładam, że odstawiles masturbację?
Ćwicz mięśnie Kegla zamiast masturbacji. To zostaw partnerce.

Znaczy z ta masturbacją jest tak że ukrucilem do raz w tygodniu albo co 1.5 tyg.  No właśnie duzo mówi sie o mięśniach Kegla jak to jest w praktyce ćwiczę je od miesiąca i w czym miały by pomóc w czasie stosunku ? Jeżeli ja czując że sie zbliżam wyjde z partnerki zatrzymam cała sytuację i wrócę po 0.5 minuty  to jestem na tyle podniecony dalej ze dojdę 10 s to o co chodzi?

7

Jak się nie będziesz  czuł  przy niej  pewnie,  to Twoje  ciało  może  uznać  ją  za nieatrakcyjną psychicznie  dla Ciebie.  Z punktu  widzenia relacji  damsko męskich,  gdzie jednak  gdzieś  tam trzeba dopuścić  tę  męską  część  natury  dominującą,  chociaż  przez  chwilę  ona się ujawnia  jednak.  chyba musisz się z nią  oswoić  i rozegrać  to bez klasycznego stosunku, aż będziesz  gotowy. Raczej  jej powiedz  że jest Twoim ideałem  i Cię  oniesmiela,  bo pierwsza  jej myśl  będzie że coś Ci się  w niej nie podoba.

8

Ian Kerner, "Jej orgazm najpierw" -- trzeba przeczytać, wysilić się.

Potem seks się unormuje.
Ważne, aby ona miała orgazm, a potem Ty kończysz tak szybko i mocno jak chcesz.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z erekcją Michał

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024