Dziwny prezent od męża. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Dziwny prezent od męża.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

1 Ostatnio edytowany przez puchowa94 (2020-04-21 14:17:32)

Temat: Dziwny prezent od męża.

Otóż mąż od zawsze nalegał żebym nosiła długie płaszcze puchowe. Mnie się one średnio podobają ( niski wzrost 160cm ). On jednak w końcu sam kupił mi taki płaszcz. I z jednej strony wiem ,że mu bardzo zależy żebym nosiła z drugiej nie chcę się do tego zmuszać.   

ps. dodał bym fotkę tego "cuda" ale nie wiem jak to zrobić.

Niestety jako nowa użytkowniczka nie mogę wklejać linków.

https://puu.sh/FAuqZ/6ebfd77fa5.jpg

-------------------
Post został edytowany w celu zamiany linka na zdjęcie/ mod. Olinka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny prezent od męża.

A po co fotka? Mąż jest Twój a nie użytkowników, podobnie jak płaszcz.

3

No,tak ale chwiałam żebyście powiedziały czy rzeczywiście tak tragicznie wyglądam. Jak sam myślę.

4

Może mąż chciał, by Ci było ciepło w tyłek smile

Ale nie jestem za tym, żeby chodzić w ciuchach, których się nie lubi, tylko dlatego, że są prezentem. Masz się sama dobrze czuć w swoich ubraniach.

5

puchowa94 napisał/a:

"ps. dodał bym fotkę tego "cuda" ale nie wiem jak to zrobić."
" Jak sam myślę."

To w końcu ty jesteś żoną czy mężem?

6

Będziesz się teraz czepiał każdej literówki?

7

Czepiał nie czepiał tylko zastanawiam się co wspólnego z Miłością i Związkami ma futro?

8

Janix2 napisał/a:

Czepiał nie czepiał tylko zastanawiam się co wspólnego z Miłością i Związkami ma futro?

I to napisał amator futerek,futrzaków hmm smile tongue

9 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-04-21 12:38:38)

wysokie kozaki do tego i jazda smile Jak mu się tak podoba, to weź się tak przespaceruj po domu, bo na zewnątrz to ze 20 stopni.
W zimie taki płaszcz to rewelacja, ale już parę lat nie było porządnej zimy.
Płaszcz puchowy to nie futro.

10 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-04-21 12:45:21)

Gdybyś poświęciła 30 sekund i wpisała w wyszukiwarkę forum: jak wstawić fotkę to wyskoczyło by Ci kilka wyników np. to:
https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=121287
post nr 51
Nie ma za co.

11

Ela210 napisał/a:

wysokie kozaki do tego i jazda smile

Właśnie taka opcja mu się marzy. :-)

12

puchowa94 napisał/a:

Niestety jako nowa użytkowniczka nie mogę wklejać linków.

Nie tylko jako nowa Użytkowniczka nie możesz wklejać linków, bo z zasady jest to zabronione, o czym wyraźnie mówi 11 punkt Regulaminu Forum. W razie potrzeby zawsze możesz jednak dodać zdjęcie.
Równocześnie korzystając z okazji proszę o zapoznanie się z obowiązującymi na Netkobietach zasadami.

Wszystkim uczestnikom dyskusji przypominam, że choć wątek ma dosyć luźny charakter, to jednak wszelkie przekomarzanie się i nic nie wnoszące uwagi traktujemy jak off top.   
Z pozdrowieniami, Olinka

13

Eee  nie jest taki zły....  Ciepły na pewno jest więc na zimę  spoko,  aczkolwiek faktycznie przy niskim wzroście to musisz postawić przy tym na obcasy bo bez tego nie będzie to dobrze wyglądać,  ale fajne buty uratuja sytuację i docen praktyczny prezent,  teraz tylko domagaj się jeszcze butów,  no co,  jak nosić,  to z kompletem

14

Istotka6, znając jego gust to pewnie były by to jakieś za kolano. Więc nie wiem czy warto ryzykować.  Szczerze to nie wiem skąd u niego akurat takie upodobanie. Obawiam się tylko ,że będę wyglądać karykaturalnie. Dlatego założyłam wątek.

15 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-04-21 17:27:17)

smile do niego to buty wojskowe smile
Myślałam że to jakaś kobieca kizia mizia będzie wink coś jak to:

https://image.ceneostatic.pl/data/products/82445859/i-aliexpress-wrecz-przeciwnie-sezon-oferta-specjalna-prawdziwe-futra-lisa-kolnierz-dlugi-plaszcze-biale-kaczki-dol-plaszcz-puchowy-kurtka-slim-gruba-ko.jpg

16

Czyli tragedii nie ma? :-)

Nie nosiłabym tego. Po pierwsze jestem niska, a taki krój jeszcze bardziej optycznie skraca. 2 nie podoba mi się ten płaszcz. 3 byłoby mi w nim wicznie gorco zwarzywsz jakie obecnie mamy zimy.

18

Płaszcz mi się nie podoba - za długi, czułabym się jak w kokonie. Ale mam podobną kurtkę, mniej więcej sięga mi na wysokość bioder, pikowaną i z futerkiem wokół kaptura. Bardzo ją lubię.
Kurtki tego typu dobrze trzymają ciepło.

19

Pewnie na wyprzedaży korzystnie kupił  za 1/4 ceny bo sklepy pozbywają się zimowego towaru smile

Nawet za 1/10 bym nie wzięła.

21 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-04-21 19:34:47)

Ela210 napisał/a:

wysokie kozaki do tego i jazda smile Jak mu się tak podoba, to weź się tak przespaceruj po domu, bo na zewnątrz to ze 20 stopni.

@Ela, poważnie chciała byś jazdy w takim czymś? Gdzie tu erotyka, seks, podjaranie partnera. Szklany stolik?

Kleoma napisał/a:

Pewnie na wyprzedaży korzystnie kupił  za 1/4 ceny bo sklepy pozbywają się zimowego towaru smile

Raczej AUTOR sklep likwiduje.

22

Jak sklep. Nie było i nie ma żadnego linku do sklepu.

23

Ela210 napisał/a:

Prawda to tak jak z brwiami i rzęsami trochę też nam się czasem myliło co jest co smile Taki drobny szczegół .

Janix2 napisał/a:

@Ela, poważnie chciała byś jazdy w takim czymś? Gdzie tu erotyka, seks, podjaranie partnera. Szklany stolik?

Może o to właśnie chodziło mężowi żeby dziewczynę ukryć pod tym płaszczem całą, żeby chodziła jakby w burce,hidżabie albo cuś w ten deseń smile

24

Proszę o powrót do tematu wątku i zaprzestanie off-topowania o rzekomej „likwidacji sklepu”.

25

paslawek napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Prawda to tak jak z brwiami i rzęsami trochę też nam się czasem myliło co jest co smile Taki drobny szczegół .

Janix2 napisał/a:

Może o to właśnie chodziło mężowi żeby dziewczynę ukryć pod tym płaszczem całą, żeby chodziła jakby w burce,hidżabie albo cuś w ten deseń smile

Myślisz że chce tak ukryć moje wdzięki?

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Dziwny prezent od męża.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024