Nie umiem byc sama - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nie umiem byc sama

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Nie umiem byc sama

Witam mam 32 lata jestem po rozwodzie mam dwoch synów.  Z obecnym partnerem jestem 3 lata . Od jakiegos czasu zaczelo sie psuć miedzy mna a moim partnerem, wiem ze zwiazek w którym  jestem, juz sie skończył, zostalam zdradzona. A mimo nie umiem zakończyć tego, zapala mi sie lampka coś  w stylu jak kogos znajdę zostawie go!!! Dodam ze nie mam zadnego zobowiazania w stosunku do niego ,nie mieszkamy razem zadnych wspólnych pieniedzy badz majatku
.mimo iz jestem samodzielna tkwie w zwiazku ktory mnie  rani . Zauwazylam u siebie obawe przed samotnością, zauwazylam ze nie wazne z kim ważneze w zwiazku !!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie umiem byc sama

Dobrze, że to w sobie zauważyłaś. Teraz po prostu pora u Ciebie na zmianę myślenia i na zadbanie i samodzielne życie.

3

odkryłam u siebie podobne myślenie i mimo, że chodzę na terapie, trudno to wyleczyć. i jest to czasochłonne. ale to, że zdałaś sobie z tego sprawę to pierwszy, bardzo ważny i duży krok. zadbaj o siebie i dzieci, trzymam kciuki!

4

Świadomość błędnego myślenia to już pierwszy krok do podjęcia działań i walki o życie dla siebie a nie dla kogoś.
Powodzenia! smile

5

Tylko jak zmienic to myslenie od października tkwie w tym . Czasem mysle ze bylo by najlepiej jak on by mnie zostawił.  Ale nie ten czlowiek wyssa ze mnie cala energie

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nie umiem byc sama

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024