Toksyczna matka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Toksyczna matka

Moja matka jest toksyczna. Muszę się z nią użerać. Codziennie grzebie w moich rzeczach, w ubraniach, w torebce, mówi cierpiącym głosem "ja się w końcu wykończę", chyba chce żebym miała poczucie winy i się obwiniała o jej samopoczucie, traktuje mnie jak wół roboczy do noszenia siatek z zakupami, do przenoszenia butelek z wodą, do wynoszenia śmieci, wydaje tylko rozkazy, ja mam się słuchać, nikt nawet nie wie jak u mnie jest w domu, taki terror. Ojciec trochę podobny ma charakter, też wydaje rozkazy i nie znosi sprzeciwu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Toksyczna matka

To czemu się nie wyprowadzisz?

3

nika05 napisał/a:

Moja matka jest toksyczna. Muszę się z nią użerać. Codziennie grzebie w moich rzeczach, w ubraniach, w torebce, mówi cierpiącym głosem "ja się w końcu wykończę", chyba chce żebym miała poczucie winy i się obwiniała o jej samopoczucie, traktuje mnie jak wół roboczy do noszenia siatek z zakupami, do przenoszenia butelek z wodą, do wynoszenia śmieci, wydaje tylko rozkazy, ja mam się słuchać, nikt nawet nie wie jak u mnie jest w domu, taki terror. Ojciec trochę podobny ma charakter, też wydaje rozkazy i nie znosi sprzeciwu.

A jak ma być? Matka ma tobie nosić zakupy i  sprzątać po tobie?
Dziecko, które mieszka z rodzicami jest zobowiązane do pomocy w domu.

4 Ostatnio edytowany przez Izzie_Stevens (2020-03-11 21:05:48)

Nika05 uczysz się , czy pracujesz?
Z profilu wynika że masz 35 lat. Więc możesz się wyprowadzić.
Albo może też być tak że jesteś dorosła a nic w domu nie robisz, nie pomagasz, nie dokładasz się do życia wspólnego...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024