Mam straszną ochotę wybrać się na wycieczkę objazdową.Kierunek dowolny, byleby z biurem podróży i nie kosztowała majątek. Możecie coś polecić, gdzie warto ,dlaczego i jakie biuro wybrać aby potem nie mieć kłopotów.Wiadomo wybór jest ogromny i też patrze sobie na oferty ale zawsze z polecenie to pewniejsze.
2 2020-04-06 11:20:20 Ostatnio edytowany przez Excop (2020-04-06 11:23:51)
Mam straszną ochotę wybrać się na wycieczkę objazdową.Kierunek dowolny, byleby z biurem podróży i nie kosztowała majątek. Możecie coś polecić, gdzie warto ,dlaczego i jakie biuro wybrać aby potem nie mieć kłopotów.Wiadomo wybór jest ogromny i też patrze sobie na oferty ale zawsze z polecenie to pewniejsze.
Trzeba zakasać rękawy i wziąć się do pracy.
Biura podróży potrzebne do tego nie są, moim zdaniem.
Mam zamiar objechać cały nasz kraj wszerz i wzdłuż. Samemu dbając o noclegi i lokalne atrakcje.
Zarezerwowałem pokoje w hotelach w głębi kraju i domek w naszej ulubionej Pogorzelicy nad Bałtykiem.
Kocham tę naszą Polskę i mimo, że nie widziałem innych "dzikich plaż", te nasze, odpowiadają mi w zupełności.
Podobnie, jak podniecenie na samą myśl, że zwiedzę pozostałości umocnień Wizny, Twierdzy Modlin (lotnisko robię sobie odpuszczę), Twierdzę Kłock i Twierdzę Przemyską. No i, umocnienia Klasztoru Paulinów na wzgórzu jasnogórskim.
Może uda mi się obejrzeć cudowny obraz Czarnej Madonny przy okazji.
Zdecydowanie polecam samodzielne wyjazdy bez biura podróży.
Jeśli masz samochód, to problem transportu odpada.
Polecam wynająć kamper i zrobić wycieczkę objazdową. Miejsca warte odwiedzenia można szukać spontanicznie na maps.google , chyba że chcesz odwiedzić kraje arabskie, to nawet kamperem można przez Turcję dojechać do Bejrutu
Wypowiedzi nakierunkowują mnie w temacie.
Polecam siedziec w domu. Jakos nie potrafię sobie wyobrazic leżenia na plaży, chodzenia po górach, zwiedzania zabytków, plýwania kajakiem czy jeżdzenia rowerem ..... w maseczce. U mnie w 2020 roku wakacji nie bedzie.
ten rok przez tego wirusa będzie bardzo dziwny , ale myślę , że gdzieś we wrześniu , może nie w Polsce , ale za granicą gdzieś na plażach powinno być normalnie , ja bynajmniej się na to nastawiam i już po woli sobie zaczynam planować jakiś wyjazd
Idealnym rozwiązaniem dla Ciebie, będzie wycieczka objazdowa z biurem Konsorcjum.pl! Ja byłam już kilkukrotnie ich klientką i naprawdę warto! Jeśli szukasz ciekawego kierunki, serdecznie rekomenduję Gruzję. 9 dni zwiedzania za 2990 złotych!