Wycieczki objazdowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Wycieczki objazdowe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Wycieczki objazdowe

Mam straszną ochotę wybrać się na wycieczkę objazdową.Kierunek dowolny, byleby z biurem podróży i nie kosztowała majątek. Możecie coś polecić, gdzie warto ,dlaczego i jakie biuro wybrać aby potem nie mieć kłopotów.Wiadomo wybór jest ogromny i też patrze sobie na oferty ale zawsze z polecenie to pewniejsze.

Życie jest za krótkie na samotność.
Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Excop (2020-04-06 11:23:51)

Odp: Wycieczki objazdowe
Anna-an napisał/a:

Mam straszną ochotę wybrać się na wycieczkę objazdową.Kierunek dowolny, byleby z biurem podróży i nie kosztowała majątek. Możecie coś polecić, gdzie warto ,dlaczego i jakie biuro wybrać aby potem nie mieć kłopotów.Wiadomo wybór jest ogromny i też patrze sobie na oferty ale zawsze z polecenie to pewniejsze.

Trzeba zakasać rękawy i wziąć się do pracy.
Biura podróży potrzebne do tego nie są, moim zdaniem. smile
Mam zamiar objechać cały nasz kraj wszerz i wzdłuż. Samemu dbając o noclegi i lokalne atrakcje.
Zarezerwowałem pokoje w hotelach w głębi kraju i domek w naszej ulubionej Pogorzelicy nad Bałtykiem.
Kocham tę naszą Polskę i mimo, że nie widziałem innych "dzikich plaż",  te nasze, odpowiadają mi w zupełności.
Podobnie, jak podniecenie na samą myśl, że zwiedzę pozostałości umocnień Wizny, Twierdzy Modlin (lotnisko robię sobie odpuszczę), Twierdzę Kłock i Twierdzę Przemyską. No i, umocnienia Klasztoru Paulinów na wzgórzu jasnogórskim.
Może uda mi się obejrzeć cudowny obraz Czarnej Madonny przy okazji. smile

facet po przejściach

3

Zdecydowanie polecam samodzielne wyjazdy bez biura podróży.
Jeśli masz samochód, to problem transportu odpada.

4

Polecam wynająć kamper i zrobić wycieczkę objazdową. Miejsca warte odwiedzenia można szukać spontanicznie na maps.google , chyba że chcesz odwiedzić kraje arabskie, to nawet kamperem można przez Turcję dojechać do Bejrutu

Zarejestrowałam się na netkobiety gdyż badam zjawiska.
Wypowiedzi nakierunkowują mnie w temacie.

5

Polecam siedziec w domu. Jakos nie potrafię sobie wyobrazic leżenia na plaży, chodzenia po górach, zwiedzania zabytków, plýwania kajakiem czy jeżdzenia rowerem ..... w maseczce. U mnie w 2020 roku wakacji nie bedzie.

6

ten rok przez tego wirusa będzie bardzo dziwny , ale myślę , że gdzieś we wrześniu , może nie w Polsce , ale za granicą gdzieś na plażach powinno być normalnie , ja bynajmniej się na to nastawiam i już po woli sobie zaczynam planować jakiś wyjazd smile

7

Idealnym rozwiązaniem dla Ciebie, będzie wycieczka objazdowa z biurem Konsorcjum.pl! Ja byłam już kilkukrotnie ich klientką i naprawdę warto! Jeśli szukasz ciekawego kierunki, serdecznie rekomenduję Gruzję. 9 dni zwiedzania za 2990 złotych!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Wycieczki objazdowe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021