Proszę o pomoc epilepsja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Proszę o pomoc epilepsja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Proszę o pomoc epilepsja

Witam bardzo proszę o porady osób, które chorują na epilepsję (jestem chora około 8 lat, choroba długo nie została zdiagnozowana) napady pełne, nocne są na szczęście rzadko ale ostatnimi czasy około 30 razy dziennie miałam napady dejavu - nie umiem z nimi funkcjonować, nie chce mi się żyć, brałam wiele leków, obecnie cezarius 1000mg, został mi dołożony lek karbagen 300, uspokoiło się na kilka dni, że napady były ale około 8 razy dziennie i na szczęście mniejsze, przez dwa dni był sukces - 0 napadów, samopoczucie genialne, po czym od kilku ostatnich dni napady dejavu mniejsze ale do 15 dziennie - nie daję rady, czy ktoś z Państwa też ma napady dejavu?jakie bierzecie leki błagam o informację.
Życzę wszystkim zdrowia:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o pomoc epilepsja
Izabela1981 napisał/a:

Witam bardzo proszę o porady osób, które chorują na epilepsję (jestem chora około 8 lat, choroba długo nie została zdiagnozowana) napady pełne, nocne są na szczęście rzadko ale ostatnimi czasy około 30 razy dziennie miałam napady dejavu - nie umiem z nimi funkcjonować, nie chce mi się żyć, brałam wiele leków, obecnie cezarius 1000mg, został mi dołożony lek karbagen 300, uspokoiło się na kilka dni, że napady były ale około 8 razy dziennie i na szczęście mniejsze, przez dwa dni był sukces - 0 napadów, samopoczucie genialne, po czym od kilku ostatnich dni napady dejavu mniejsze ale do 15 dziennie - nie daję rady, czy ktoś z Państwa też ma napady dejavu?jakie bierzecie leki błagam o informację.
Życzę wszystkim zdrowia:)

Może wejdziesz na jakieś forum medyczne albo grupa osób cierpiących na tę chorobę na fb?
Bo tutaj to nie spodziewaj się dużego odzewu.
Kiedyś w większych miastach były jakby koła dla osób z epilepsją przy poradniach lekarskich. Moja znajoma chodziła na takie spotkania wspierające.
Pozdrawiam.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Proszę o pomoc epilepsja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024